Ga naar de inhoudGa naar het filter

Tegoedbon verjaardag

Weet je niet wat je iemand voor zijn of haar verjaardag wilt geven? Een tegoedbon valt altijd in de smaak en geeft jullie de gelegenheid om nieuwe herinneringen te maken. Kies een tegoedbon verjaardagskaart uit onze collectie, pas de kaart naar wens aan en verras de jarige met een leuke activiteit in het vooruitzicht.

Verjaardagskaart met tegoedbon - samen herinneringen maken

Tegoedbonnen, je kunt er alle kanten mee op. Dit maakt het niet alleen een leuk, maar ook een verrassend verjaardagscadeau. Ga bijvoorbeeld samen lunchen, een dagje uit of trakteer de jarige op een etentje of high tea. Een weekendje weg, flitsende fotoshoot of dagje sauna zijn ook leuke cadeaus. Heb je een ander idee voor een activiteit samen? De teksten op onze verjaardagskaarten met tegoedbon zijn eenvoudig aan te passen in onze kaartmaker. 

🎂 Tip: onze uitnodigingen tover je eenvoudig om tot een tegoedbon voor een verjaardag. 

Zelf een voucher maken voor een verjaardag

Bij Kaartje2go kun je voucher verjaardagskaarten maken voor verschillende activiteiten. Onze designers hebben de kaarten namelijk zo ontworpen dat je in een paar klikken de tekst, afbeeldingen en figuren kunt veranderen. Natuurlijk kun je de tegoedbon voor een verjaardag ook helemaal zelf maken door te beginnen met een blanco kaart of fotokaart. Onze kaartmaker is gevuld met feestelijke figuren en kaders. Zo maak je de tegoedbon voor een verjaardag pas écht persoonlijk! 

🎁 Tip: wil je een verjaardagskaart met meerdere vouchers maken? Voeg dan een stippellijn en een klein schaartje aan de cadeaubonnen toe om een scheureffect te maken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.