Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart bloemen

Bloemen zijn echte blijmakers en zien er vrolijk uit op een verjaardagskaart. Ook bij Kaartje2go zijn we dol op alles wat groeit en bloeit. Dat is terug te zien in de kaartencollectie, waarin honderden verjaardagskaarten met bloemen als (klap)rozen, tulpen en violen te vinden zijn. Welke fleurige kaart kies jij?

Bloemen verjaardagskaarten

Je kunt ze bijna ruiken, onze fleurige verjaardagskaarten met bloemen! Onze designers zijn de natuur ingedoken en hebben de mooiste ontwerpen voor je geïllustreerd. Van zonnebloemen tot gerbera’s en van hyacinten tot bossen rozen… We hebben het allemaal. En als al die blommekes nog niet genoeg zijn, vind je in de collectie bloem verjaardagskaarten ook kaartjes met boeketten, kransen, bladeren en bloemstukken. En wat dacht je van de verjaardagskaarten met droogbloemen? Wij kunnen haast niet kiezen welke kaart we het allerfleurigst vinden. 

Verjaardagskaart vrouw: bloemen en ander moois

Vrouwen zijn als bloemen, zo mooi en krachtig. Daarom worden veel verjaardagskaarten met bloemen naar vrouwen gestuurd. Het is dan ook niet vreemd dat veel van de kaarten uit deze collectie versierd zijn met prachtige illustraties van vrouwen. Vrolijke dames op de fiets met een mandje vol tulpen, of meisjes met weelderige lokken en een bloemenkrans op hun hoofd. Extra leuk als de ontvanger van je kaart een beetje op de tekening lijkt! 

Wat is een geboorte bloem?

Wist je dat je verjaardagsmaand niet alleen invloed heeft op je sterrenbeeld en geboorte(edel)steen? Je kunt de maand waarin je jarig bent ook koppelen aan een bloemsoort. Extra leuk om de jarige te verrassen met een bloemen verjaardagskaart met zijn of haar geboorte bloem! 

Januari - anjer en sneeuwklokje
Februari - viooltje en iris
Maart - narcis
April - madeliefje en pronkerwt
Mei - lelietje-van-dalen en meidoornbloesem
Juni - roos en kamperfoelie
Juli - delphinium en waterlelie
Augustus - gladiool en klaproos
September - aster en de dagbloem
Oktober - goudsbloem en de cosmea
November - chrysant
December - hulst

Verjaardagskaart met bloemen: 1000+ opties!

Op zoek naar een leuke felicitatiekaart met het thema ‘bloemen’? Bij Kaartje2go vind je ontwerpen met bloemen in alle kleuren van de regenboog. Omdat de keuze uit de verjaardagskaarten enorm is, hebben we een handig filtermenu gemaakt. Hiermee kun je heel gemakkelijk aangeven of de kaart voor een man of een vrouw bedoeld is. Een neutrale bloemenkaart kan natuurlijk ook! Daarnaast kun je nog filteren op …

🌷 … voor wie de verjaardagskaart is bedoeld. Misschien wil je wel een bloemenkaart met ‘Proficiat’ sturen naar je oma of een kaart met ‘Happy Birthday’ of humor naar een vriendin.

🌷 … de leeftijdscategorie van de jarige. De bloemenkaarten voor personen tussen de 18 en 39 jaar zien er over het algemeen wat moderner uit dan die voor een senior.

🌷 … dieren! Vogels, vlinders en katten laten zich regelmatig op onze verjaardagskaarten zien. Sommigen houden zelfs een gezellig bosje bloemen vast.

Maar heerlijk door de collectie scrollen kan natuurlijk ook. In dat fleurige bloemenveld van kaarten kom je vast en zeker een exemplaar tegen dat je aanspreekt. 

Zeg proficiat met bloemen

Bloemen, in Nederland houden we ervan. We geven ze dan ook massaal cadeau; zomaar, om een ander te bedanken of iemand geluk te wensen. Ook met verjaardagen worden er graag bloemen gegeven. Niet in de gelegenheid om de jarige face-to-face te feliciteren? Bij Kaartje2go kun je ook felicitatiekaarten sturen, samen met een bos bloemen! Kies bijvoorbeeld voor een bos verse rozen of een gemengd boeket. Bang dat het feestvarken meerdere bossen zal krijgen? Tussen onze bloem cadeaus zitten ook droogbloemen en zakjes met zaden. Een bloemen cadeaukaart geven is ook een optie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.