Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardag 18 jaar: verjaardagswensen

Wat een mijlpaal, 18 jaar worden! Dat is dan ook een speciaal moment om even bij stil te staan. Je mag alleen gaan autorijden, de officiële leeftijd waarop je alcohol mag drinken en je wordt natuurlijk volwassen. Officieel volwassen dan, want stiekem blijven we allemaal een kind. 18 jaar is een erg speciaal verjaarsmoment, dus een mooi moment om een grappige verjaardagskaart naar het 18-jarige feestbeest te sturen.

Verjaardagskaarten mannen of vrouwen 18 jaar

Bij ons vind je de leukste verjaardagskaarten voor mannen en vrouwen, maar ook neutrale kaarten. Je zoon, vriend of kleinzoon 18 geworden? Neem een kijkje tussen de stoere kaarten, grappige kaarten of kaarten met bier. Op zoek naar een verjaardagskaart 18 jaar voor een vrouw? Ga dan voor een vrouwelijk thema zoals bloemen, ballonnen, glitters of wijn. Houden jij en de jarige van humor? Kijk dan eens tussen onze grappige verjaardagskaart voor 18 jarigen. Bij Kaartje2go is er genoeg keuze om de jarige eens goed te verrassen!

Verjaardagskaart zelf ontwerpen

Zelf een verjaardagskaart ontwerpen kan natuurlijk ook, zo maak je het nog persoonlijker. Het zelf ontwerpen van de verjaardagskaart voor de 18-jarige kan gemakkelijk in onze snelle en handige kaartmaker. Hoe werkt het? Upload jouw te gekke foto van de jarige, het importeren kan gemakkelijk vanaf je computer of vanuit je social media kanalen. Na het uploaden kun je kiezen uit een enkele kaart, dubbele kaart, vierkante enkele kaart of vierkante dubbele kaart en kun je je eigen kaart gaan ontwerpen. Voeg hier allerlei leuke figuren en symbolen aan toe en natuurlijk een verjaardagsgroet. Als laatst kies je het formaat van je kaart en versturen maar. Makkelijk toch!?

Wat zet je op een verjaardagskaart?

Heb je al een kaart uitgekozen of er één ontworpen? Dan is de volgende stap om een leuke verjaardagsgroet neer te zetten. Wat zet je op een verjaardagskaart voor iemand die 18 jaar wordt? Daar helpen wij jou graag bij.

Voorbeeld tekst voor verjaardagskaart 18 jaar

Oud en wijzer
Van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag!
Vanaf nu noemen mensen je oud en wijs.
Dat je ouder bent, dat staat vast.
Maar of je nu ook wijzer bent?

Happiest of birthdays
I wish you:
- Endless hugs and kisses
- Another year filled with happy moments
- Your entire gift wishlist
- A house filled with balloons
- The biggest piece of cake
I basically wish you: the happiest of birthdays!

Voordelen van Kaartje2go

Een mooie verjaardagskaart voor een 18 jarige bestellen kent bij Kaartje2go een aantal voordelen. Zo krijg je bij je eerste bestelling de eerste kaart gratis. Als je je kaartje(s) op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden ze dezelfde dag verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij kunnen al je vragen beantwoorden. Kaartje2go, met plezier gemaakt!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.