Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart tienermeisje

De tienerjaren, een spannende leeftijd waarin een meisje zich volop ontwikkelt tot vrouw. De kleine meid begint al een echte dame te worden. Ze gaat van de basisschool naar de middelbare school en voor het eerst op stap met vriendinnen. Wat gaat de tijd toch snel. Daarom is het extra belangrijk om stil te staan bij haar tienerverjaardag. Vier het daarom gezellig met vrienden en familie en leg haar flink in de watten. Maak een mooie verjaardagskaart voor je jarige dochter, nichtje, vriendinnetje of buurmeisje en tover een glimlach op haar gezicht!

Grappige, schattige en leuke verjaardagskaarten voor tienermeisjes

Bij Kaartje2go kun je verschillende typen verjaardagskaartjes voor tienermeisjes vinden. Gebruik ons handige filtermenu om de verschillende kaartjes te bekijken. Kies voor een kaartje binnen de leeftijdsgroep van 10 tot 17 jaar. Selecteer een leuk thema met prinsessen of met de leukste dieren. Geef de kaart een mooie stijl mee, zoals stijlvol, met humor of met een mooie fotocollage. Er zijn verjaardagskaartjes voor meisjes van 11 jaar, 12 jaar, 13 jaar, 14 jaar, 15 jaar, 16 jaar en 17 jaar. Voor elke leeftijd wat. Ideaal!  

Maak zelf je eigen leuke verjaardagskaartje!

Wil je zelf een leuk kaartje maken? Ga dan aan de slag in de kaartmaker. Maak met plezier makkelijk en snel je eigen ontwerp. Hoe je dat doet leggen wij hieronder voor je uit:

  1. Ga naar de kaartmaker en upload jouw leukste foto

  2. Laat je creativiteit de vrije loop met de mooiste figuren, kaders en teksten

  3. Vul het adres in van de ontvanger en rond de bestelling af

  4. Leun lekker achterover in je stoel. Wij regelen de rest!

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze verjaardagskaarten voor tienerjongens, vrouwen of een vriendin

Bestel direct een leuk cadeau mee

Wat is er leuker dan een mooi verjaardagskaartje ontvangen? Een verjaardagskaart met een mooi cadeau natuurlijk! Bij Kaartje2go kom je de leukste cadeaus tegen op de website, en deze kan je meebestellen met een verjaardagskaart. Voor meisjes zitten er leuke presentjes bij zoals chocolade en snoep, speelgoed, boeken, thee en meer. Op deze manier is haar verjaardag helemaal compleet. Heb je nog vragen? Ons klanttevredenheidsteam helpt je graag verder. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaartje en cadeau dezelfde dag nog verzonden. Een gezellige verjaardag gewenst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.