Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart zus

Hang de slingers maar vast op en geniet van een stuk taart, want jouw zus is jarig! Welke leeftijd ze ook bereikt, de verjaardag van een zus is een moment dat gevierd mag worden. En bij een verjaardag hoort natuurlijk een verrassing. Dat kun je zo gek maken als je wilt. Een surprise party en een groot cadeau zijn geweldig, maar er is één ding dat niet mag ontbreken: een verjaardagskaart voor jouw zus!

De verjaardag van jouw zus: een moment om te vieren

Jouw zus heeft een bijzondere plek in jouw leven. Het moment dat ze een jaartje ouder wordt is een moment om te vieren. Dat kan op verschillende manieren. Ben je van plan om bij haar langs te gaan en gezellig een gebakje te eten of heeft ze een feestje gepland, bijvoorbeeld? Of misschien pak je de telefoon om te feliciteren en gelijk even bij te praten. Hoe dan ook, er is niks leuker dan jouw zus (ook) te feliciteren met een kaartje. Het moment dat er een kaartje op de mat ploft is altijd een leuke verrassing. Van wie zal het zijn en wat staat erin? Jouw zus is ongetwijfeld blij verrast na het zien van de leuke kaart. En is de kaart gelezen, dan kan ze hem ophangen. Want zeg nou zelf: met kaartjes in het zicht voel je je écht jarig! 

Verjaardagskaarten voor een zus

Bij Kaartje2go vind je verjaardagskaarten voor de leukste vrouwen in jouw leven. Ook voor een zus slaag je bij ons. Het selecteren van een kaart die past bij je zus is heel makkelijk dankzij ons filtermenu. Is ze bijvoorbeeld gek op kunst of muziek? Dan selecteer je dit onder ‘thema’. Of misschien ben je wel op zoek naar de meest vrolijke en feestelijke kaart. In dat geval kies je voor een thema zoals slingers & ballonnen of ‘confetti’. In het filtermenu kun je ook kiezen voor verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan klassiek of stijlvol. Of misschien past een stoere verjaardagskaart wel beter bij jouw zus. Natuurlijk kun je de verschillende filters ook met elkaar combineren. Vervolgens pas jij de kaart helemaal naar wens aan met de illustraties in de kaartmaker. Vergeet niet om er een mooie verjaardagswens op te zetten.

Verras jouw zus met een cadeau

Wil je er dit jaar een extra groot feest van maken, dan kun je ook een cadeau toevoegen aan de kaart. Iets lekkers zoals chocolade doet het altijd goed. Maar je kunt er ook voor kiezen om een heerlijke fles wijn cadeau te doen. Hoe het werkt? Heel simpel: je kiest één van de cadeaus en voegt dit toe aan de bestelling van je kaartje. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kaart en het cadeautje bij jouw zus bezorgd worden. Zo zorg jij voor een dubbel feest in haar brievenbus!

Felicitaties voor jouw zus op de bus

Is de verjaardagskaart klaar? Dan kan de felicitatie voor jouw zus op de post! Wanneer je je kaart met Kaartje2go maakt en verstuurd, maak je jouw zus binnen een paar klikken op de knop blij. Voeg het adres toe aan de door jou gemaakte kaart. Heb je al eerder een kaartje naar je zus gestuurd, dan kun je het adres selecteren in het adresboek van jouw account. Kies vervolgens een verzenddatum en de kaart is klaar om op de bus te gaan. Bestel je voor het eerst, dan krijg je de kaart van ons. Zo makkelijk is het!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.