Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerst verjaardag

Viert iemand in jouw familie of vriendenkring zijn verjaardag tijdens kerst? Feliciteer deze geluksvogel met een prachtig kaartje waarin je deze vrouw, man of kind fijne feestdagen en een gezellige verjaardag wenst! De feestdagen en je verjaardag zijn natuurlijk allemaal een feestje, stel je voor dat dit samenkomt. Geef de jarige job daarom een leuke kerstkaart. Voeg ook een leuk cadeau toe als felicitatie voor de verjaardag!

Kerst verjaardagskaart maken

Het maken van een kerst verjaardagskaart is leuk en heel makkelijk om zelf te doen. Bewerk een bestaande kerstkaart of verjaardagskaart en geef deze je eigen persoonlijke tintje! Hoe dit precies in zijn werk gaat? We leggen het je uit!

  1. Ontdek alle kaartjes in de galerij, klik op de leukste kaart en kies ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste kaders, figuren en achtergronden toe op het kaartje.
  3. Sleep een tekstvak op het kaartje en schrijf een persoonlijke felicitatie en kerstwens.
  4. Voeg extra’s toe, rond de bestelling af (kies eventueel de gratis proefdruk) en wij doen de rest. 

Tip: Lees onze kerstblog door voor de leukste kerstinspiratie! 

Welke tekst zet ik op de verjaardag kerstkaart? 

Je geeft erg veel om je vriend of familielid die jarig is tijdens kerst. Maar hoe druk je dit nou het beste in woorden uit? Dat kan best lastig zijn. Daar heeft Kaartje2go wat op gevonden! Wij hebben de leukste teksten voor op een kerst verjaardagskaart voor een man of vrouw voor je verzameld. De teksten voor de kerstdagen en een verjaardag kun je met een simpele klik kopiëren naar je kaart. Pas hem naar wens aan en de tekst is klaar. Handig!  

Kerst verjaardagskaarten bestellen

Ziet het kaartje er spik en span uit, en ben je klaar om te bestellen? Je kunt het kaartje naar je eigen huisadres versturen zodat je het kaartje zelf kan langsbrengen. Uiteraard kun je het ook uit handen geven en ons de verzending laten verzorgen. Wij werken hiervoor samen met PostNL. Aan jou de keuze dus! Lees onze bezorginformatie door zodat je van alles op de hoogte bent.                                                                                                                        

Bekijk voor meer inspiratie ook eens onze kerstkaarten met een baby op komst, kerst verhuiskaarten of uitnodiging kerstmarkt kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.