Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart met bier

Drinken jij en je vrienden regelmatig samen een biertje? Stuur dan een leuke verjaardagskaart met bier naar de jarige job. Een biertje schept verbondenheid tussen mannen. In de voetbalkantine na de wedstrijd of in de huiskamer op een verjaardag. Die gezelligheid vier je met een biertje. Staat jouw vriend, broer of neef ook graag met een pilsje in de hand? Stuur dan een leuke verjaardagskaart met bier. Geef de verjaardagskaart extra kleur met het leuke thema bier. Je vriend, oom of collega zal zich meteen jarig voelen als je vertelt dat je op hem zal proosten.

Verschillende soorten bierkaarten

Bij Kaartje2go bestel je diverse grappige bierkaarten voor mannen. Kies bijvoorbeeld voor de 1,5 meter bier kaart, de pils op afstand kaart of de leeftijd en glazen bier moet je nooit tellen kaart. Genoeg leuke opties waardoor jouw vriend een brede glimlach op zijn gezicht tovert bij opening. Hij zal direct proosten op jullie verbondenheid.  

Eigen verjaardagskaart met bier maken

Heb jij zelf een leuke foto van je vriend en een biertje die je op een zelfgemaakte kaart wilt zetten? In onze handige kaartmaker kun je direct aan de slag. Upload de leukste en gezelligste foto’s en gebruik deze bijvoorbeeld als achtergrond of als collage op de kaart. Voeg vervolgens mooie figuren, kaders en tekst toe om de kaart nog persoonlijker te maken. Een verjaardagskaart met bier die je zelf gemaakt hebt, daarmee maak je een ander blij. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze verjaardagskaarten voor mannen of met humor

De cadeaus van Kaartje2go

Een verjaardagskaart met bier maken bij Kaartje2go heeft leuke voordelen. Het is mogelijk om leuke cadeaus toe te voegen aan je bestelling met een kaart. Scoor makkelijk en snel een leuk cadeautje zoals een boek, een cadeaubon of chocolade en snoep. Zo hoef jij niet nog last minute door de drukke winkelstraten te rennen om een aardigheidje te kopen. Handig toch?  En ja, ook bier! Bijvoorbeeld de heerlijke Leffe Blond en Tripel. 

De geschiedenis van bier

Een afbeelding van een biertje op je verjaardagskaart valt in de smaak bij bijna alle mannen. Maar waar bestaat bier eigenlijk uit en wanneer is het uitgevonden? Hoe oud bier precies is is niet bekend, maar wel dat het zo’n tienduizend jaar geleden in Mesopotamië is uitgevonden. Zeer waarschijnlijk als een ongelukje tijdens het brood bakken. Duizenden jaren lang was het gebruikelijk dat vrouwen het bier brouwden, bestaande uit water, graan, hop en gist. In de negende eeuw vestigden de eerste brouwerijen zich. Dit heeft zich in de loop der jaren verder uitgebreid. Vandaar dat we vandaag de dag beschikken over talloze brouwerijen en biersmaken. Leuk!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.