Ga naar de inhoudGa naar het filter

Thee per post versturen

Thee cadeau geven is altijd een goed idee! Ja, je leest het goed: thee kan al-tijd. Niets is leuker dan je favoriete theeleut verrassen met een lekker bakkie per post. En niet alleen thee cadeau geven is leuk. Thee bestellen is ook een feestje. Door de leuke thema’s en vrolijke verpakkingen maken deze brievenbuscadeautjes jouw kaart helemaal af. Wie ga jij verrassen? ☕

Duurzaam
Theeset ‘Liefde schenken’
Theeset ‘Liefde schenken’
€ 5,95
Duurzaam
Theeset ‘Feest schenken’
Theeset ‘Feest schenken’
€ 5,95
Duurzaam
Theeproeverij (met thee-ei)
Theeproeverij (met thee-ei)
€ 12,95
Duurzaam
Theeset ‘Geluk schenken’
Theeset ‘Geluk schenken’
€ 5,95
Cadeaupakketje Geluk
Cadeaupakketje Geluk
€ 7,95
Cadeaupakketje Liefde
Cadeaupakketje Liefde
€ 7,95
Cadeaupakketje Feest
Cadeaupakketje Feest
€ 7,95

Een passend thee cadeau voor iedere gelegenheid

De theesoorten in ons assortiment hebben allemaal een eigen thema. Deze thema’s zorgen ervoor dat je voor ieder moment een geschikte theevariant aan je kaartje kunt toevoegen. Dat maakt een cadeau versturen net even wat makkelijker. 

Kies bijvoorbeeld thee voor iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Dit thee cadeau kun je perfect combineren met een ik-denk-aan-je kaartje of condoleancekaarten. Maar ook moederdagkaartjes en kaarten voor je bff en zijn een mooie match met deze theesoort. 

Ken jij iemand die keihard heeft gebikkeld voor bijvoorbeeld een diploma of nieuwe job? Dan is thee ook heel geschikt als cadeau bij je kaart. Je kunt je verrassing ook laten bezorgen in het ziekenhuis. In dat geval voeg je de theezakjes toe aan je beterschapskaart

Het leven is een feestje! En omdat er elke dag wel iets te vieren valt hebben we ook feestelijke thee als cadeau aan het assortiment toegevoegd. Deze vrolijke vriendjes geven jouw felicitatiekaart net dat beetje extra. Maar ook geslaagdkaarten zijn een goede combi met dit presentje.

Wanneer je iemand echt even wilt laten weten hoe lief je hem of haar vindt is thee ook het ultieme cadeau per post. Geniet samen met je geheime, grote of prille liefde van een lekker bakje thee door deze aan je valentijnskaart toe te voegen. Je kunt natuurlijk ook je oma, beste vriendin of favoriete collega verrassen met die liefdevolle cadeau thee. En wanneer je echt wilt uitpakken met een cadeau versturen raden we je onze cadeaupakketjes met chocolade en thee aan. Neem hiervoor een kijkje bij de chocoladecadeaus.

Verstuur thee als brievenbuscadeau

Het leuke van onze thee cadeaus is dat de verpakkingen perfect in een brievenbusdoosje passen. Hierdoor kun je de ontvanger van jouw kaart + cadeau pas echt verrassen. Omdat de thee door de brievenbus past, hoeft de ontvanger hier niet voor thuis te blijven. Jouw cadeau per post landt gewoon op de deurmat! Geen gedoe met ophaalpunten of pakketjes bij de buren. En je hoeft van tevoren ook niet te vertellen dat de ontvanger een presentje kan verwachten. Thee versturen per post zorgt dus echt voor een verrassingseffect.  

Thee bestellen is een eitje

Thee laten bezorgen is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens onwijs makkelijk. Je kunt op twee manieren een thee cadeau aan je kaartje toevoegen.

Beginnen met een cadeau

  1. Kies jouw favoriete thee cadeau.

  2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.

  3. Klik vervolgens op ‘Kies je kaart’.

  4. Kies een passende kaart uit de collectie, bewerk deze met een van de vele figuren, kaders en je persoonlijke tekst en plaats je bestelling.
     

Beginnen met een kaart

  1. Kies jouw favoriete kaart.

  2. Bewerk je kaart en maak hem persoonlijk.

  3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.

  4. Kies de theesoort en voeg deze toe aan je bestelling, klaar is kees! 

Lukt het toevoegen van de thee aan je bestelling toch niet helemaal? Lees dan onze meest gestelde vragen over cadeaus of neem contact op met het klanttevredenheidsteam.

Geef thee cadeau als zakelijk presentje

Wist je dat je bij Kaartje2go ook zakenrelaties kunt verrassen? Wij maken het je graag gemakkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld alle verjaardagen van je relaties toevoegen aan de kalender. Een paar dagen voor dit moment ontvang je een mailtje waardoor jij nooit meer te laat bent met een relatiegeschenk versturen bij je zakelijke kaart. Attent zijn was nog nooit zo eenvoudig! 

Thee als cadeau is natuurlijk ook heel geschikt voor medewerkers, zeker nu. Zo kun je alle thuiswerkers in het zonnetje zetten, maar het is ook super tof als attentie om het behalen van kleine doelen te vieren. Hiervoor hoef je alleen een excel sheet met alle namen en adressen aan te leveren. Wij versturen jouw thee cadeau voor medewerkers direct naar de ontvangers. 

Benieuwd naar alle cadeaus? Neem dan een kijkje in ons volledige cadeau-assortiment.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.