Ga naar de inhoudGa naar het filter

‘Ik denk aan je’ kaarten

Op sommige dagen heb je wat extra liefde nodig. Hoe ontzettend fijn is het om dan een wenskaartje op de deurmat te zien liggen met de boodschap: “Ik denk aan je”. Speciaal voor oma, omdat ze al zolang alleen is, voor een goede vriend omdat hij van de trap gevallen is of voor je dochter omdat ze binnenkort gaat bevallen hebben we een hele collectie met denk aan je kaarten.

Ik denk aan je kaart maken

Weet dat ik aan je denk. Wanneer je deze woorden op een kaart zet kun je veel voor iemand betekenen. In moeilijke periodes en op lastige momenten is het fijn om te zien of te horen dat er iemand naar je omkijkt. Het is een boodschap van troost, maar ook van bemoediging. Met een ik denk aan je kaart laat jij iemand die eenzaam is of verdriet heeft weten dat hij of zij niet alleen staat. Afhankelijk van jouw persoonlijke bericht wens je iemand daarmee sterkte, succes of beterschap. Dat is de kracht van een denk aan je kaart.

Zo maak je jouw eigen ik denk aan je kaartjes:

 • Kies een kaart uit de denken aan collectie.
 • Klik op “Kaart bewerken” om naar de kaartmaker te gaan.
 • Bewerk de kaart door de achtergrond aan te passen, het lettertype te wijzigen of de kleuren te veranderen.
 • Personaliseer de kaart nog verder door je eigen foto te uploaden. Voeg eventueel ook nog een fotokader toe of figuren.
 • Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart. 

Ben je helemaal tevreden? Dan is het tijd om de kaart te sturen. Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt, dan worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden.

Nog meer denken aan met een cadeau + kaart

Een kaart op zichzelf is al een heel mooi gebaar. Maar soms kan de ontvanger nog wel een beetje extra steun gebruiken. Hoe fijn is het om dan een klein cadeau met de kaart mee te kunnen sturen? Geef bijvoorbeeld een van onze wenscadeaus, zoals een geluksmuntje. Maar ook een chocolade cadeau doet het altijd goed. Wist je dat chocolade stofjes bevat die ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt?

We denken aan je kaartteksten

Waarschijnlijk kun je wel iemand bedenken om een kaartje te sturen en misschien heb je zelfs al een kaart gevonden die bij hem of haar past. Maar wat kun je nu het beste op de kaart zetten? Omdat dat best lastig kan zijn geven we je graag een paar tips.

1. Hou het simpel

Woorden zijn vaak mooi in hun eenvoud. Het belangrijkste is dat ze uit een oprecht hart komen. Je kunt natuurlijk altijd de reden noemen dat je het kaartje stuurt. Bijvoorbeeld: “Ik denk aan je vanwege je ziekenhuisopname” of “Ik denk aan je in deze moeilijke tijd”. Veel meer hoeft het niet te zijn, de kaart zelf is al een prachtig gebaar.

2. Maak het persoonlijk

Wil je graag toch iets meer erop zetten? Kies dan voor woorden die passen bij wie je bent. Vertel bijvoorbeeld wat het met je doet dat je hem/haar verdriet ziet hebben. En als je zomaar een kaartje stuurt, vertel dan bijvoorbeeld een leuke anekdote of een verhaal wat je laatst hebt meegemaakt. Stuur je een denken aan kaart omdat je iemand succes wilt wensen? Schrijf dan bijvoorbeeld in de kaart “Ik denk aan je omdat je morgen een examen moet doen, weet dat ik altijd in je heb geloofd. Als iemand het kan, dan ben jij het.” 

Nog meer inspirerende teksten

Natuurlijk kun je ook een van de bestaande teksten gebruiken voor je ik denk aan jou kaartjes. Kijk bijvoorbeeld eens bij de beterschapsteksten, sterkte teksten of succes teksten. Of lees onze blogs Kaartje sturen tijdens corona: tips voor je tekst en Wat zet je op een kaart voor iemand die ziek is?

Kaart met ‘ik denk aan je’ sturen

Er zijn heel veel redenen te bedenken om een denken aan kaart te sturen. Sommige voor de hand liggend, sommige misschien iets minder, maar allemaal even waardevol. Want door te zeggen dat je aan iemand denkt laat je weten: jij bent niet alleen. Zo kun je zelfs van een afstand heel dichtbij iemand staan.

 • Ik denk aan je omdat je naar het ziekenhuis moet
 • Ik denk aan je omdat je geopereerd wordt
 • Ik denk aan je omdat je ziek thuis bent
 • Ik denk aan je omdat je alleen bent
 • Ik denk aan je omdat je iemand hebt verloren
 • Ik denk aan je omdat je relatie net voorbij is
 • Ik denk aan je omdat je morgen een examen hebt
 • Ik denk aan je omdat ik je lief vind
 • Ik denk aan je omdat ik van je hou
 • Ik denk aan je omdat ik je sterkte wil wensen
 • En nog veel meer…

Ik denk aan je in deze coronatijd

Het is altijd waardevol om een geliefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Maar in deze coronatijd kunnen we allemaal wel een beetje liefde door de brievenbus gebruiken. Een kaartje is in feite een knuffel op afstand en dat wordt juist in deze tijd erg gewaardeerd.

 • Weet dat ik aan je denk...
 • Gewoon zomaar, omdat ik aan je denk…
 • Een kaartje, omdat ik aan je denk…

Wie zou er in jouw omgeving wel een ik denk aan je kaart kunnen gebruiken? Misschien wel in het bijzonder in deze corona tijd?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.