Ga naar de inhoudGa naar het filter
Vaderdagcadeaus

Vaderdag cadeaus

Vaderdag 2024 valt op zondag 9 juni. De ultieme dag in het jaar om je papa, plusvader of schoonpa lekker te vertroetelen. Verras hen daarom op Vaderdag met een lekker ontbijt, een gezellige gezamenlijke activiteit of een persoonlijk Vaderdag cadeau. Maak een leuke vaderdagkaart en kies er een passend cadeau bij. Daarmee scoor je zeker weten punten bij je vader.

La Trappe Blond (75 cl)
La Trappe Blond (75 cl)
€ 12,95
Verse brownies
Verse brownies
€ 15,95
Duurzaam
HappySoaps bodywash voor hem
HappySoaps bodywash voor hem
€ 16,95
Bierpakket Hollands
Bierpakket Hollands
€ 24,95
Duurzaam
Theeset ‘Liefde schenken’
Theeset ‘Liefde schenken’
€ 5,95
La Trappe Tripel (75 cl)
La Trappe Tripel (75 cl)
€ 12,95
Mooie Merlot
Mooie Merlot
€ 13,95
Duurzaam
Theeproeverij (met thee-ei)
Theeproeverij (met thee-ei)
€ 12,95
Cadeaupakketje Liefde
Cadeaupakketje Liefde
€ 7,95
Duurzaam
Kaarthouder
Kaarthouder
€ 4,95
Brownies bakbox
Brownies bakbox
€ 11,95
Duurzaam
Shampoobar cadeaupakket
Shampoobar cadeaupakket
€ 11,95
Afgeprijsd
Voor mijn liefste opa
Voor mijn liefste opa
€ 7,00

Vaderdag brievenbus cadeau

Soms lukt het niet om persoonlijk bij je paps langs te gaan op Vaderdag. Maar dat hoeft de pret niet te drukken! Je Vaderdag cadeau opsturen is namelijk ook een ontzettend goede optie. En met onze gezellige brievenbus cadeautjes, hoef je je vader ook niet van tevoren in te lichten. Dat maakt de verrassing extra groot. 

Een fleurig Vaderdag cadeau opsturen

Heeft je paps, opa of vader van jullie kindje groene vingers, en is hij regelmatig in de tuin te vinden? Dan is een bloemen cadeau voor Vaderdag een leuke optie. Ga voor een bosje verse roze rozen of kies vrolijke bloemzaden waar hij zelf mee aan de slag kan.

🌻 Bloemen zijn ook nog eens een heel duurzaam Vaderdag cadeau. Door het zaaien van nieuwe bloemen en planten draag je bij aan de natuur.

Iets lekkers als last minute Vaderdag cadeau

Speciaal voor echte zoetekauw-papa’s hebben we verschillende koek- en snoepcadeaus. Heerlijke stroopwafels bijvoorbeeld, of snoephartjes voor een extra lading liefde. Deze suikerzoete verrassingen zijn extra fijn voor wie Vaderdag toch per ongeluk een beetje vergeten was. Want met snoep, koek en chocolade Vaderdag cadeaus scoor je altijd punten.

🍪 Bekijk hier alle lekkernijen.

Niet door de brievenbus, wél een succes: Vaderdag bierpakket!

Lust je vader wel een biertje op z’n tijd, geef hem dan het Vaderdag bierpakket cadeau. Dit toffe proeverijtje geeft hem de mogelijkheid om nieuwe favorieten te ontdekken. Je kunt natuurlijk ook voor een grote fles La Trappe gaan. Dat is de allemansvriend onder de biertjes. En mocht je echt niet weten welke biersoort je vaders lievelings is, kun je altijd nog kiezen voor de biersokken. 

🎁 Meer leuke cadeausuggesties lezen? We schreven er een blog over!

Veelgestelde vragen over Vaderdag brievenbus cadeaus

Ja! Alle cadeautjes worden verstuurd met een track & trace code. Zo kun jij precies zien wat de status van je pakketje is. Omdat de meeste Vaderdag cadeaus door de brievenbus passen, hoeft je paps hier niet voor thuis te blijven. Maar heb je een lekker wijntje of flesje bier besteld, dan kun je hem van tevoren even een seintje geven.

Bij Kaartje2go geldt: op werkdagen voor 20:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen bezorgt PostNL het Vaderdag cadeau de volgende dag. Hou er wel rekening mee dat op zondag en maandag geen post bezorgd wordt. 

Je kunt dit oplossen door je cadeau wat eerder te laten bezorgen. Gebruik dan de extra adresregel voor een kleine bericht, zoals “Pas openmaken op Vaderdag!”.

Lees hier meer informatie over de bezorging van kaarten en cadeaus.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.