Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Cadeaus Vaderdag

Jouw vader verras je op Vaderdag met een mooie vaderdagkaart met een cadeau. Op deze pagina hebben we alle cadeaus verzameld die leuk zijn om te geven met een vaderdagkaart. Kies bijvoorbeeld voor het Leffe Cadeaupakket, of voor een Tony’s Chocolonely reep.

Bier en wijn

Chocolade & Snoep

Cadeaubonnen

Boeken

Een vaderdag cadeau voor jouw vader

Op zondag 21 juni geven we alle lieve, leuke en stoere vaders weer extra veel aandacht! Ze zijn het waard om even aan te denken, want ze helpen ons met klussen, passen op de kinderen en zijn er als het nodig is. Maak je vader op Vaderdag 2020 daarom blij met een lieve vaderdagkaart en een leuk cadeau. Wat dacht je van een van de volgende leuke cadeau ideeën?

Chocola bij een vaderdagkaart

Net als veel mensen zijn de meeste vaders verzot op chocola! Is jouw vader ook een liefhebber van chocola? Kies dan een goede reep chocola bij je vaderdagkaart! Ga bijvoorbeeld voor een reep van het populaire Tony’s Chocolonely in melk, puur of karamel zeezout. Ook vind je bij ons chocola van De Euforij; een authentiek merk dat chocola maakt zoals ze dat vroeger in Nederland deden. Naast deze repen vind je bij ons ook chocola met Jack Daniel’s likeur binnenin! Je vader proeft dan chocola met whiskey, wat een geweldige combinatie is. En wil je je vader laten weten dat je van hem houdt? Kies dan de Nuts About You hartjesbonbons.

Cadeaubon van Bol.com of fonQ

Vind je het lastig om te bedenken wat je je vader kunt geven voor Vaderdag? Ga voor een cadeaubon bij je vaderdagkaart, zodat je vader zelf een mooi cadeau kan uitzoeken. Kies bijvoorbeeld een cadeaubon van fonQ; een webshop met alles op het gebied van lifestyle, koken en wonen. Ook kun je kiezen voor een cadeaubon van Bol.com, waar onder andere elektronica en boeken verkrijgbaar zijn.

Vaderdagkaart met een fles bier of wijn

Vaders die wel van een drankje houden, verras je natuurlijk met een fles wijn of bier! Geef bijvoorbeeld een luxe fles Leffe Blond bier van 750 ml cadeau. Deze wordt door veel bierdrinkers erg gewaardeerd. Ook hebben we verschillende rode en witte wijnen, zodat je de juiste wijn kunt uitkiezen voor je vader.

Een kaart met een cadeau bestellen bij je vaderdagkaart

Wist je dat het bestellen van een cadeau bij je vaderdagkaart erg makkelijk is? Kies eerst een leuke kaart en maak deze naar jouw wensen. Kies vervolgens een cadeau bij je kaart en rond je bestelling af. Zo wordt de Vaderdag van jouw vader onvergetelijk!