Een cadeau uit het hart
Een cadeau uit het hartKies een liefdevolle verrassing bij jouw kaart
Chocolade Chunk Love

Chocolade Chunk LOVE

5,95

Chocolade Chunk LOVE
Bucketlist boek voor koppels

Bucketlist boek voor koppels

12,95

Bucketlist boek
Armbandje ‘I love you’

Armbandje ‘I love you’

3,95

Armbandje ‘I love you’
Dikke kus en een knuffel

Dikke kus & een knuffel

5,95

Dikke kus en een knuffel
Chocolade Chunk LOVE XL

Chocolade Chunk LOVE XL

15,95

Chocolade Chunk LOVE XL
Hart speldje

Hart speldje

7,95

Hart speldje
Sprankelende Prosecco

Sprankelende Prosecco

14,95

Sprankelende Prosecco
Champgne

Champagne

29,95

Champagne
Nuts About You hartjesbonbons

Hartjesbonbons

14,95

Hartjesbonbons
Alle cadeaus

Cadeaus Valentijnsdag

Je maakt je valentijnskaart extra speciaal met een lief cadeau! Op deze pagina hebben we onze cadeaus verzameld die geschikt zijn om mee te sturen met een valentijnskaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van overheerlijke hartjesbonbons, of een doosje met Lots of Love thee? Kies je cadeau en maak er daarna een mooie kaart bij. 

Stuur een valentijnskaart met een cadeau!

Wil jij je liefje verrassen met iets leuks voor valentijn of wil je je geheime liefde kenbaar maken dat je hem of haar leuk vindt? Stuur dan een cadeau bij je valentijnskaart! Bij Kaartje2go vind je de leukste valentijnscadeaus om je geliefde een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen. 

Valentijnskaart met chocolade sturen

Liefde gaat door de maag! Om je liefdes hart te veroveren op Valentijnsdag stuur je daarom natuurlijk chocola bij je valentijnskaart. We raden je de hartjesbonbons in verschillende smaken aan, want deze kwamen als beste uit de test bij Vara Kassa. Verder hebben we heerlijke chocola met Jack Daniel’s of Cointreau-likeur en chocoladerepen van De Euforij en Tony’s Chocolonely. Kies je liefjes favoriete chocola en maak hem of haar blij!

Bier of wijn als valentijnscadeau

Kan jouw valentijn wel een drankje waarderen? Kies dan voor een goede fles wijn of bier bij je valentijnskaart. Ga bijvoorbeeld voor een luxe fles Leffe Blond van 750 ml. Ook hebben we verschillende soorten wijn, zodat je voor elke wijndrinker de juiste wijn kunt meebestellen. Stuur je liefje bijvoorbeeld een luxe fles rode wijn, een Syrah rosé of een feestelijke fles prosecco om jullie liefde te vieren!

Verras met thee en een valentijnskaart

Als jouw geliefde een echte theeleut is, dan past een valentijnskaart met thee goed bij hem of haar! Stuur bijvoorbeeld wat liefde met de Lots of Love thee of geef je valentijn een knuffel over de post met de Hug in a Cup thee. Je geliefde is natuurlijk niet de enige naar wie je thee kunt sturen op de dag van de liefde. Verras je moeder of een vriendin ook met thee en een lieve boodschap op Valentijnsdag! 

Blijvende herinnering: sieraad voor Valentijnsdag

Een sieraad is een cadeau met een blijvende herinnering. Maak je liefje op 14 februari daarom blij met een mooi sieraad. Ga heel toepasselijk voor hartjes oorbellen of neem de zilveren ketting met een peervormige amazonietsteen! Daarnaast hebben we ook parel oorbellen, een armbandje met een Swarovski kristal en een enkelbandje met een hartje die je met een valentijnskaart kunt meesturen. 

Cadeaubon bij je valentijnskaart

Vind je het lastig om een origineel cadeau te bedenken voor je geliefde? Geef dan een cadeaubon bij je valentijnskaart. Zo kan je valentijn zelf kiezen wat hij of zij het liefste wil. Je hebt de keuze uit een cadeaubon van Bol.com, fonQ, Bloemen Cadeau, BladCadeau en de Nationale Dinerbon.