Ga naar de inhoudGa naar het filter
Valentijnscadeaus

Valentijnscadeau bezorgen

Valentijnsdag 2024 staat alweer voor de deur. De perfecte timing om jouw geheime, grote, lange-afstand of prille liefde te verrassen met een cadeautje. Kunnen jullie niet bij elkaar zijn met Valentijnsdag, dan komen onze brievenbuscadeautjes goed van pas.

Snoephartjes
Snoephartjes
€ 2,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Knuffelbeertje
Knuffelbeertje
€ 9,95
Duurzaam
Theeset ‘Liefde schenken’
Theeset ‘Liefde schenken’
€ 5,95
Geluksmuntje hart
Geluksmuntje hart
€ 6,95
Duurzaam
Theeproeverij (met thee-ei)
Theeproeverij (met thee-ei)
€ 12,95
Duurzaam
Kaarthouder
Kaarthouder
€ 4,95
Duurzaam
HappySoaps bodywash voor haar
HappySoaps bodywash voor haar
€ 16,95
Duurzaam
HappySoaps bodywash voor hem
HappySoaps bodywash voor hem
€ 16,95
Champagne 75cl
Champagne 75cl
€ 49,95
Petit champagne 37,5cl
Petit champagne 37,5cl
€ 29,95
Knuffelsteen bergkristal
niet beschikbaar
Knuffelsteen bergkristal
€ 6,95
Chocolade Chunk LOVE
niet beschikbaar
Chocolade Chunk LOVE
€ 4,95
Tony's Chocolonely Hartjes proeverijtje
niet beschikbaar
Tony's Chocolonely Hartjes proeverijtje
€ 12,95
Nuts About You hartjesbonbons
niet beschikbaar
Nuts About You hartjesbonbons
€ 14,95
Tony’s Chocolonely ‘Bedankt’
niet beschikbaar
Tony’s Chocolonely ‘Bedankt’
€ 7,95
Verse brownies
niet beschikbaar
Verse brownies
€ 15,95
Cadeaupakketje Liefde
niet beschikbaar
Cadeaupakketje Liefde
€ 7,95
Alle cadeaus

De allerleukste valentijnscadeaus per post

Een geheime liefde verrassen, Valentijnsdag niet samen kunnen spenderen of je lover dubbel in het zonnetje zetten op 14 februari… Allemaal redenen voor een valentijnscadeau per post. En wij helpen je natuurlijk graag met het vinden en sturen van het ultieme valentijnscadeau. Daarom vind je in onze collectie de allerleukste liefdespresentjes.

❤️ Verklaar je liefde op een van onze reuze-romantische valentijnskaarten!

Het beste valentijnscadeau: chocolade!

Liefde gaat door de maag. Een tikkie cliché, maar dat werkt nou eenmaal zo. Chocolade doet het daarom eigenlijk altijd goed op Valentijnsdag. Bonbons, brownies of een heerlijke plak romige melkchocolade met een hartje erop – de keuze is reuze. En is je liefje wel een zoetekauw, maar geen chocofanaat? Dan zijn de stroopwafels ook een smakelijk alternatief.

Je vindt hier alle koek, snoep en chocoladecadeaus

Klein valentijnscadeau - groots gebaar 

Je hoeft op Valentijnsdag heus niet gigantisch uit te pakken om je liefdespunt te maken. Het gaat juist om die kleine attentie, waarmee je laat weten dat je aan hem of haar denkt. Een klein valentijnscadeau waar je gegarandeerd punten mee scoort is bijvoorbeeld een geluksmuntje. Dit kan je liefde altijd bij zich dragen. Een lekker zeepje, theepakket of knuffelsteentje doet het ook altijd goed. Schrijf in je liefdeskaart waarom je juist voor dit cadeautje hebt gekozen, dat maakt het extra speciaal.  

Ook fijn: onze kleine valentijnscadeautjes zijn ook nog eens heel budgetvriendelijk.

Rozen op valentijnsdag bezorgen

Een heerlijk geurende bos rozen, daar spat de liefde natuurlijk vanaf. En het mooie is, bij Kaartje2go passen deze romantische rakkers gewoon door de brievenbus. Je kunt je rozen vooraf bestellen en inplannen voor de toekomst. Onze tip? Doe het nu maar gelijk, dan weet je zeker dat je het niet vergeet. En wil je een duurzaam valentijnscadeau sturen, kies dan voor bloemzaadjes. Daarmee verras je niet alleen je eigen bloempje, maar trakteer je tijdens de zonnige dagen ook nog eens de bijen en andere beestjes.

Misschien passen deze bloemcadeaus nog beter bij jouw liefje.

Wie kun je een valentijnscadeau sturen?

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Je viert dit vaak met je partner, maar er zijn nog veel meer mensen die je kunt verrassen op 14 februari. We geven je graag wat inspiratie en tips voor valentijnscadeaus voor verschillende ontvangers.

Valentijnscadeau voor hem

De man in je leven: hij is jouw rots! Maar op Valentijnsdag veranderen zelfs de stoerste mannen in grote softies. Een valentijnscadeau voor mannen hoeft dus heus niet altijd praktisch en stoer te zijn. Fleurige bloemen vinden wij bijvoorbeeld een mega leuk valentijnscadeau voor hem. Wist je dat veel mannen pas hun allereerste boeket krijgen wanneer ze overlijden? Een hele depressieve gedachte, en daarom des te meer reden om hem met valentijn te verrassen met blommekes. Een lekker biertje kan natuurlijk ook. En als je toch uitkomt op een praktische verrassing, dan scoor je altijd punten met een cadeaubon

Tip: stuur een ondeugende valentijnskaart mee met het valentijnscadeau voor je vriend.

Valentijnscadeau voor haar 

Subtiele oorstekertjes, een glinsterend armbandje of een schattig speldje: sieraden doen het altijd goed als valentijnscadeau voor haar. Maar wil je het eens over een andere boeg gooien? Ga dan voor een interieurcadeautje voor Valentijnsdag. Zo laat je zien dat je het fijn vindt om gezellig samen thuis te zijn. Kaarsjes aan, ruime keuze aan snackjes en haar lievelingsfilm… hét recept voor een romantische 14 februari. 

❤️ Psst! Een persoonlijke noot blijft het beste valentijnscadeau voor vrouwen. Dus kies vooral een liefdespresentje dat het beste bij haar past. Vergeet niet de bijzondere anekdote die bij dat cadeautje hoort in je kaart te schrijven! 

Valentijnscadeau kind, papa of oma

All you need is love - en familie! Het is helemaal hartstikke leuk om je moeder, opaatje of kiddo’s te verrassen met een valentijnscadeautje. Stuur een presentje uit de speelgoedcategorie als valentijnscadeau naar je kind, of onze speciale ‘papa’ chocoladereep als valentijnscadeau voor (je raadt het al) papa.

Het is ook heel leuk om namens jullie kind(jes) een valentijnscadeau te sturen. Je maakt de verrassing compleet met een mooie tekening of een knutselwerk.

Vier jullie vriendschap met een cadeau op valentijnsdag

De liefde tussen jou en je bestie is ongeëvenaard. En single-as-a-pringle of lekker van de markt gekaapt, je beste vriend of vriendin is er altijd voor jou. Reden genoeg om deze tweede liefde van je leven ook in het zonnetje te zetten op Valentijnsdag. Tussen onze wenscadeaus vind je leuke valentijnsverrassingen. Maar een belevenis-cadeaukaart is ons favo valentijn cadeau voor vrienden. Daarmee kunnen jullie samen iets gezelligs doen.  

Wist je dat we zelfs een hele collectie valentijnskaarten voor vriendschap hebben?

Valentijnscadeau laten bezorgen: vragen en tips

Ben jij smoorverliefd op iemand, en wil je dit stiekem laten weten op Valentijnsdag? Dan kun je bij Kaartje2go anoniem een kaartje met een valentijnscadeau versturen. Als je zelf geen naam op de kaart zet, weet de ontvanger niet van wie het afkomstig is. 

Wij zetten jouw gegevens dus niet op de kaart. Kaartje2go verstrekt geen gegevens van de "verstuurder" aan de "ontvanger" tenzij in ons oordeel de kaart aanstootgevend, kwetsend of onwettig is. Je leest er meer over in onze privacyverklaring​.

Maar psst! Valentijnsdag is toch wel de ultieme dag om uit volle borst en zonder gêne je liefde te verklaren hoor.

Omdat we je graag helpen met jouw romantische gebaar, passen bijna al onze valentijnscadeaus door de brievenbus. Hiervoor hoeft de ontvanger niet thuis te blijven en dat maakt de verrassing extra groot. Alleen de bieren en wijnen versturen we als pakketje. Dat wordt anders een rommeltje bij de voordeur.

 In dat geval kun je je valentijnscadeau in een fles  ook naar jezelf sturen en ‘m persoonlijk afgeven. Of betrek de buren bij je romantische masterplan.

Valentijnsdag 2024 valt op een woensdag. De post doet haar best om alle pakketjes zo snel mogelijk te bezorgen, maar op eventuele vertraging hebben wij natuurlijk iets bedacht:

Zo kun je jouw kaart met cadeau ook thuis laten bezorgen. In dat geval kun je zelfs nog iets extra’s aan de verrassing toevoegen. Hartvormige confetti, lekkere snoepjes of een romantisch gedicht: het kan allemaal. Op 14 februari zet je het cadeau bij je schatje voor de deur, je belt aan en rent keihard weg. Verrassing!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.