Ga naar de inhoudGa naar het filter

Succes kaart

Iemand een hart onder de riem steken, steunen of aanmoedigen? Bij Kaartje2go vind je meer dan honderd wenskaarten om een dierbare succes te wensen. Denk aan succes kaarten met ‘you got this’ of ‘good luck’. Wie wens jij succes met een nieuwe baan, operatie of verhuizing?

Succes wensen met een kaartje

Het leven bestaat niet altijd uit rozengeur en maneschijn. Soms doen zich ook spannende situaties voor, om leuke en minder leuke redenen. Weten dat er aan je gedacht wordt, kan dan een groot verschil maken. Gaat er iemand in jouw omgeving door een moeilijke, spannende of intensieve tijd? Stuur hem of haar een kaartje met ‘succes’ erop en voeg er een persoonlijke tekst aan toe. Zet er eventueel een lieve foto naast of neem een bemoedigend filmpje op. De ontvanger haalt vast en zeker troost, medeleven of hernieuwde energie uit zo’n attente ‘succes’ kaart.

Succes kaarten voor een nieuwe baan

Aan een nieuwe baan beginnen is niet niets. Je krijgt een nieuwe werkplek, andere collega’s en een overload aan informatie. Veel mensen vinden starten aan een nieuwe baan dan ook best stressvol. Gaat een vriend(in), familielid of een ex-collega een nieuwe uitdaging aan? Stuur de carrieretijger een hippe kaart met ‘Succes met je nieuwe baan’ of ‘Good luck in your new job’. Ook tussen onze felicitatiekaarten voor een nieuwe baan zitten leuke ontwerpen. Is de nieuwe baan nog niet in the pocket? Een ‘succes met solliciteren’ kaart sturen kan natuurlijk ook!

Succes operatie kaart

Al is het voor een goed doel, geopereerd worden is nooit leuk. Ook kan het best ingrijpend zijn, vooral als de uitkomst nog onzeker is. Als toeschouwer kun je vaak weinig doen, behalve er voor je dierbare zijn. Dit kan door voor en na de operatie voor de ‘patiënt’ te zorgen, maar ook door mentale support te bieden. Een kaartje met ‘Succes vandaag, ik denk aan je’ kan op de dag van de operatie ook een opkikker geven. Is de operatie al achter de rug? Op onze website staan ook sterkte kaarten voor een voorspoedig herstel.

Motiverende succes kaarten voor examens

Examens: de ene persoon haalt er zijn schouders bij op, de ander kan er nachten wakker van liggen. Ken jij iemand die tot de laatste groep behoort? Laat deze topper weten dat je in hem of haar gelooft met een motiverende succes kaart! Kies een ontwerp uit met boeken, papier en potloden of een groen klavertje vier. Het liever luchtig houden? Op de succes kaarten met dieren staan grappige woordspelingen, die de ontvanger ongetwijfeld aan het lachen maakt. Deze examen wenskaarten kunnen trouwens ook gebruikt worden voor schooltoetsen, theorie-examens en toelatingstoetsen! 

Teksten voor een succes kaart

Een goede tekst voor in een succes kaart begint bij het gevoel dat je bij de ontvanger op wil roepen. Misschien wil je iemand motiveren, aanmoedigen of helpen dingen te relativeren. In de wenskaarten staan al voorbeelden van passende succes wensen. Je kunt deze naar eigen inzicht veranderen of - als je de tekst mooi vindt - laten staan. Ook kun je voor inspiratie kijken op onze sterkte wensen blog. Hier hebben we liefdevolle gedichten en quotes voor je op een rijtje gezet. Daarnaast vind je ook veel positieve tekstinspiratie in ons artikel over motivatie quotes. Zo verstuur je een succes kaart vol zonnestralen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.