Ga naar de inhoud

Cadeau geslaagd

Hoera, geslaagd! Of je nu hebt gebikkeld voor je eindexamen, je master hebt afgerond of trotse eigenaar bent van je veterstrikdiploma, een kaartje kan altijd. En wat dat kaartje nog leuker maakt? Een geslaagd cadeau natuurlijk!

Bij Kaartje2go vind je altijd een geslaagd cadeau

Ja, je leest het goed! In ons gezellige cadeau-assortiment vind je altijd een leuk cadeau voor de geslaagde. Je wilt natuurlijk laten weten hoe trots je op hem of haar bent. Want vaak heeft iemand keihard gestreden voor het behalen van een diploma of rijbewijs. Des te leuker om deze persoon te verrassen met een geslaagd kaartje en een tof cadeau. We vertellen je graag wat meer over dit bijzondere moment en welke geslaagd cadeaus hier goed bijpassen.

Op school geslaagd: cadeau inspiratie

Je kunt je zomervakantie niet lekkerder beginnen: geslaagd! Je sluit een belangrijk hoofdstuk af, maar begint ook aan een hele nieuwe spannende fase in het leven. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een felicitatiekaart + cadeau.

Cadeau voor geslaagde student

Daar is hij dan, dat felbegeerde papiertje waar je dochter, neefje of beste vriendin zo hard voor heeft gewerkt. Iemand geslaagd voor zijn WO, HBO of MBO diploma? Een lekkere fles bier is dan een mooi cadeau. Of wat dacht je van feestelijke bubbels? 🍾  Bloemen doen het ook altijd goed op feestelijke momenten, dus als cadeau voor je geslaagde vriendin kunnen we zeker onze droogbloemen aanbevelen.

Tip: wanneer jullie samen gestudeerd hebben, staat je telefoon vast vol leuke herinneringen. Combineer je cadeau voor de geslaagde hbo-, mbo- of universiteitsstudent dan met een mooie fotokaart en upload een gezellig kiekje.

Eindexamen geslaagd cadeau

Wanneer je je middelbare school hebt afgerond ben je net een stukje jonger. Maar we hebben ook genoeg leuke cadeaus voor geslaagden van de middelbare school. Zo zit je natuurlijk al-tijd goed met een chocolade cadeau. Weet je niet zo goed welk cadeau geslaagden van vmbo, havo of vwo leuk vinden? Kies dan voor een Bol.com bon als geslaagd cadeau. Dan kan de geslaagde zelf iets moois uitzoeken.

Rijbewijs gehaald? Cadeau verdiend!

Je hoeft natuurlijk niet altijd een diploma op zak te hebben als geslaagde. Je kunt ook slagen voor je rijbewijs. En daar hoort natuurlijk een passend rijbewijs cadeau bij. Een geslaagd rijbewijs cadeau is een cadeautje waarbij je direct de link met het moment ziet. En in dit geval is Autodrop het allerleukste cadeau voor rijbewijshouders. Als de geslaagde geen zoetekauw is kun je ook kiezen voor een leuke sleutelhanger of een van onze wenscadeaus. Het is bijvoorbeeld heel mooi om een geluksmuntje te sturen die de kersverse bestuurder in zijn of haar auto kan bewaren.

Een leuk cadeau voor geslaagde mini’s

Zelfs de allerkleinsten vieren kleine overwinningen. Hierbij kun je denken aan zwemdiploma’s en -lintjes, maar ook veterstrik- en fietsdiploma’s. En de overgang van de peuterspeelzaal naar de basisschool kunnen we natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op al deze momenten kun je leuke geslaagd cadeaus vinden in onze speelgoedcategorie. Deze verrassing maak je helemaal compleet door je cadeau voor geslaagde broer, buurmeisje of eigen kindje te versturen met een geslaagd kaart voor kinderen.

Een geslaagd cadeau aan je kaartje toevoegen

Jouw felicitatiegroetjes zijn pas echt compleet door een kaart met cadeautje te versturen. En het toevoegen van een geslaagd cadeau is heel simpel. Een leuk cadeau voor geslaagden bij je kaart bestellen kun je op twee manieren doen, namelijk:

 1. Door te beginnen met een cadeau
 2. Door te beginnen met een kaart

Beginnen met een cadeau

 1. Ga naar het cadeau-overzicht.
 2. Kies je favoriete geslaagd cadeau, snoep bijvoorbeeld! 
 3. Klik op ‘ Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.
 4. Klik nu op ‘Kies je kaart’.
 5. Kies een mooie geslaagd kaart, bewerk de kaart en plaats je bestelling.

Tip: Je kunt je cadeau altijd verwisselen door terug te gaan naar het cadeau-overzicht.

Beginnen met een kaart

 1. Kies de mooiste kaart uit de collectie.
 2. Personaliseer je kaartje naar wens.
 3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.
 4. Kies een cadeau waarmee je een lach op het gezicht van de ontvanger tovert.

Lukt het toevoegen van een cadeau aan je bestelling toch niet helemaal? Lees dan onze meest gestelde vragen over cadeaus of neem contact op met het klanttevredenheidsteam

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.