Ga naar de inhoudGa naar het filter

Zomaar een kaartje sturen

Wenskaart zomaar dikke knuffel speciaal voor jou linnen hart
Wenskaart grappig giraf zomer bloemen cocktail groetjes
Wenskaart sterkte big hug dikke knuffel goud hartjes
Wenskaart je bent super sterk hartje hout linnen
Succes kaart hand met envelopje vol geluk klavertjes vier
Wenskaart dikke kus brievenbus linnen houten hart
Wenskaart veel liefs voor jou smiley bloem
Wenskaart sterkte dikke knuffel gouden hartjes
Stijlvolle bloemen wenskaart een lief berichtje
Liefde kaart ik mis je zie je snel frikandel
Wenskaart kiekeboe zwart wit koe
Wenskaart pot met voorraadje liefde
 • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
 • Eenvoudig personaliseren
 • CO2-neutraal gedrukt
Kunstkaart witte vlinder op distel in aquarel
Wenskaart met vrolijke veldbloemen en een vlinder
Liefdekaart 'dikke kus voor jou' Sanquin kaartencollectie
Wenskaart ik ben er voor je linnen hartje dikke knuffel
Nieuw
Wenskaart minimalistisch liefs hartje ik denk aan je
Wenskaart hortensia's
Nieuw
Wenskaart speciaal voor jou lieve woorden hartjes goud
Wenskaart I'm so proud of you met bloemen
Nieuw
Wenskaart veel liefs dikke knuffel hartjes zomaar
Nieuw
Typografische wenskaart you got this
Nieuw
Kunstkaart olieverfschilderij Noordzee Julianadorp
Wenskaart ik denk aan je met bloemen en vlinders

Zomaar een kaartje ontvangen, wie wil dat nou niet? Een aangename verrassing van een vriendin, je moeder of opa en oma om te laten weten dat ze aan je denken. Een spontaan kaartje met daarop een blije, bemoedigende of troostende boodschap om je een fijne dag te bezorgen. Maar wist je dat het ook heel leuk (en gemakkelijk is) om zelf zo’n zomaar kaartje te maken?

Zomaar een kaartje maken en versturen

Zomaar een kaartje maken en versturen is misschien wel het leukste wat er is. Een zomaar kaartje is een klein gebaar om een vriend of vriendin, een familielid of iemand anders die je dierbaar is te laten weten dat je aan hem of haar denkt. 

Maak daarom vandaag nog jouw handgeschreven kaartje in onze kaartmaker en laat jouw worden een kleine glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Je hebt vast wel iemand in je hoofd die je graag wil verrassen met een zomaar kaartje. Maar waar begin je? 

Zo maak je een persoonlijk zomaar kaartje “van mij, voor jou”:

 • Allereerst wil je natuurlijk een leuke kaart vinden. Kijk daarvoor eens in onze collectie met zomaar kaartjes. Daar vind je meer dan 500 leuke, lieve, gekke, grappige en troostende kaartjes, complimentkaartjes en motiverende kaartjes voor elke gelegenheid.
 • Voor de prachtige designs hebben onze designers al gezorgd, maar je kunt de kaart natuurlijk nog naar hartelust aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een leuke selfie toe of een foto van een moment waarop jullie samen waren. 
 • Je kunt ook de tekstkleur, achtergrond en bijna alles op de kaart aanpassen, kaders en figuren toevoegen en natuurlijk een leuke tekst. 
 • Weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf dan binnenin: zomaar een kaartje voor jou omdat... en de reden komt vanzelf in mooie woorden op het papier vallen. 
 • Heb je even geen mooie woorden? Dat geeft niks. Het gaat tenslotte om het gebaar. Bovendien helpen de prachtige designs ook wel om de boodschap over te brengen.

Gewoon even een kaartje

We doen het weer steeds vaker. Gewoon even een kaartje sturen om te laten weten hoe het gaat of om te vertellen hoeveel we van iemand houden. Gewoon even een kaartje sturen heeft veel waarde. Je brengt je gevoelens onder woorden en laat meteen zien hoe kostbaar iemand voor je is.

Zomaar een lief kaartje

Wil jij iemand laten weten dat je hem of haar lief vindt? Dan is een lief zomaar kaartje misschien wel wat je zoekt. Een zomaar kaartje omdat ik je zo lief vindt of een zomaar kaartje omdat ik van je hou bijvoorbeeld.

Zomaar een kaartje van of voor opa en oma

Opa en oma sturen graag een zomaar kaartje naar hun kleinkind. Dat doen ze met liefde. Maar ze verdienen zelf ook wel eens een kaartje. Begin dus meteen met ontwerpen en maak zomaar een kaartje voor opa en oma. Bekijk de collectie met kaarten voor opa en oma 

Zomaar een grappig kaartje met humor

Een kaart hoeft niet perse serieus te zijn. Soms is een beetje humor wel goed en met een grappige kaart kun je iemand best aan het lachen krijgen. Stuur daarom ook eens een grappig zomaar kaartje, met een beetje humor of een flauwe woordgrap. In deze collectie hebben we de grappige zomaar kaartjes voor je verzamelt.

Ik denk aan je kaart

In moeilijke periodes en op lastige momenten is het fijn om te zien of te horen dat er iemand naar je omkijkt. Met een ik denk aan je kaart kun jij die persoon voor een ander zijn. En dat is zeker in deze corona tijd erg belangrijk. 

Met een ik denk aan je kaart laat jij iemand die eenzaam is of verdriet heeft weten dat hij of zij niet alleen staat. Op ik denk aan jou kaartjes vind je dan ook teksten als deze:

 • Weet dat ik aan je denk...
 • Gewoon zomaar, omdat ik aan je denk…
 • Een kaartje, omdat ik aan je denk…

Wie zou er in jouw omgeving wel een ik denk aan je kaart kunnen gebruiken? Misschien wel in het bijzonder in deze corona tijd?

Knuffel en een kus door de brievenbus

Misschien wil je iemand wel een dikke knuffel geven, maar kan dat nu, door corona, of een andere reden, eventjes niet. Dan kan een dikke knuffel kaart het gemis misschien een beetje verzachten.

Een knuffel kaart is een kaartje met daarop de tekst knuffel of een figuur of dier die een knuffel uitbeeldt. Daarmee geef je een knipoog naar de ontvanger en zeg je dat je hem of haar eigenlijk graag wilt knuffelen.

Een knuffel kaartje kun je sturen omdat er sprake is van verdriet of eenzaamheid. Maar zomaar een dikke knuffel geven, kan ook omdat je iemand lief vindt en van hem houdt. Wat de reden ook is, een knuffel kaart zal het hart van de ontvanger verwarmen. 

Een kaart met een knuffel cadeau

Overigens hoeft zo’n knuffel niet alleen van papier te zijn. Je kunt bij ons ook hele leuke knuffels cadeau geven bij de kaart. Zo hebben we een knuffelbeer, -koala, -unicorn, -leeuw, -olifant en -varkentje om de ontvanger met te verrassen.

Bekijk hier alle knuffel cadeau’s

Sterkte kaarten

Het ontwerp van een knuffel voor een lieve zomaar kaart is natuurlijk niet hetzelfde als een knuffel voor een sterkte kaart. Wanneer iemand iets ergs of verdrietigs meemaakt is een sterkte kaart wellicht meer op zijn plaats.

Bekijk hier onze sterkte kaarten

Nog veel meer kaarten

Bij Kaartje2go vind je ontelbaar veel kaarten voor alle gelegenheden. Stuur bijvoorbeeld eens een Valentijnskaart of een kaart voor Vader- of Moederdag. Zo maak je het hele jaar door mensen blij.

Zomaar een kaartje teksten

Weet je niet wat je op het zomaar kaartje moet zetten? Een boodschap als omdat ik aan je denk, omdat ik van je hou of we zijn je niet vergeten doet het altijd goed. Maar mocht je nou net eens iets meer willen, dan zijn onze teksten voor een wenskaartje misschien wel een goed idee.

En bekijk ook vooral ons blog kaartje sturen tijdens corona: tips voor je tekst voor een pakkende tekst in deze corona tijd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.