Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Bij een sinterklaaskaartje is het leuk om ook een klein cadeautje mee te sturen. Op deze pagina hebben we onze cadeautjes onder €10 voor je verzameld, zodat je direct een keuze kunt maken! 

Kies bijvoorbeeld voor het Ztringz regenboogtouw. Ook het eenhoorn armbandje of een reep Tony’s Chocolonely zijn leuke schoencadeautjes. 

Een schoencadeautje bij je sinterklaaskaart

De weken voor 5 december zijn altijd erg indrukwekkend. Sinterklaas komt weer aan, de pieten zorgen voor heel veel pepernoten en op 5 december worden zoete kinderen verwend met leuke cadeautjes. Daarnaast is het gebruikelijk om kinderen af en toe te verrassen met een schoencadeautje. Doe dat dit jaar heel eenvoudig door een leuk schoencadeautje bij Kaartje2go te bestellen! Kies daarvoor eerst een sinterklaaskaart, schrijf er een leuk berichtje op van de Goedheiligman en kies het cadeau. Met een van de volgende sinterklaascadeautjes worden je kinderen sowieso enthousiast. 

Chocola als schoencadeautje

Elk jaar zingen we het weer: wie zoet is krijgt lekkers! Geef daarom eens een reep chocola als schoencadeautje. Volwassenen en kinderen worden namelijk allemaal erg blij van chocola. Ga bijvoorbeeld voor een reep van het populaire Tony’s Chocolonely, die eerlijke én heerlijke chocola maken. Je kunt kiezen uit karamel zeezout, melk en puur. Ook hebben we chocola van De Euforij. Dit bedrijf maakt chocola zoals ze dat vroeger deden in Nederland. Maak er een leuke kaart bij en verras je zoon of dochter met een bericht en cadeautje van Sinterklaas. Vergeet ook niet om de ingehuurde sint en pieten en de gastvrouw van het heerlijk avondje te bedanken met een kaartje en een reep chocola.

Sinterklaaskaart met een boek

Is je zoon of dochter gek op lezen? Stop dan een leuk boek in zijn of haar gezette schoentje! De kleintjes kun je bijvoorbeeld verrassen met het leerzame en leuke boek Wat zit er in een regenboog? De jongens maak je blij met Het grote vaders en zonen voetbalboek. Dit leuke boek kunnen ze samen met hun vader lezen. 

Sieraden of speelgoed in de schoen

Kinderen worden ook graag met speelgoed verrast door de Sint! Doe bijvoorbeeld het Ztringz regenboogtouw in zijn of haar schoentje, want met dit creatieve spelletje maakt je zoon of dochter de leukste vormen. En speciaal voor de kinderen die van sieraden houden hebben we de mooiste sieraden. Geef bijvoorbeeld een armbandje met een eenhoorn of zilveren hartjes oorbellen. Met een persoonlijke kaart van Sinterklaas en een verrassend schoencadeautje zal de ontvanger niet meer kunnen wachten op het heerlijk avondje!