Ga naar de inhoudGa naar het filter

Wooncadeaus versturen

Happy new home! Is je beste vriendin gaan samenwonen, of heeft je broertje ein-de-lijk zijn eigen stulpje? Verras hen dan met leuke woonaccessoires als cadeau. Je komt natuurlijk het liefst in levende lijve het paleis bewonderen. Maar als je een beetje krap zit qua planning, stuur je net zo makkelijk eerst even een verhuiscadeautje. Jouw persoonlijke verrassing, in combinatie met een leuke verhuiskaart, krijgt vast direct een mooi plekje in huis. 

🏠 Onze felicitatiekaarten voor een nieuwe woning vind je hier!

Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Afgeprijsd
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 14,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Duurzaam
Kaarthouder
Kaarthouder
€ 4,95

Samenwonen en verhuiscadeau versturen

Stof het Live, Laugh, Love -bordje maar vast af, want ze gaan samenwonen! Wanneer er eindelijk ruimte gemaakt wordt in de kledingkast en de eerste discussies over de positie van het wc-papier zijn gevoerd, wonen de tortelduifjes voor het ‘echie’ samen. En dat is natuurlijk meer dan genoeg reden voor een felicitatie (of bemoedigende woorden) in de vorm van een kaartje en cadeau voor samenwonen. Zo’n housewarming cadeau hoeft helemaal niet groots en meeslepend te zijn. Gewoon een kleine attentie om te vieren dat het koppel nu voor altijd lekker samen onder de wol kruipt. En daarvoor zijn onze interieur cadeaus perfect! 

Maar ook als iemand solo intrek neemt in een nieuw huis is een verhuiscadeau een goed idee. Voor het eerst op kamers, je eerste huurwoning of misschien wel koophuis… allemaal bijzondere momenten die een kaartje + interieur cadeau verdienen. Naar wie ga jij een verhuiscadeau versturen?

🏠 Meer tips voor housewarmingcadeaus vind je op onze blog. 

Interieur cadeau: Ook gewoon zomaar! 

Je kunt natuurlijk ook woonaccessoires als cadeau versturen op andere momenten. Kaarsjes, zeepjes of een mooie kaarthouder zijn ook hartstikke leuk op een verjaardag, als bedankje of om iemand een hart onder de riem te steken. En wat dacht je van een Moederdag cadeau voor ‘t interieur? Vaak hebben onze cadeaus per post ook een liefdevolle boodschap of betekenis, waardoor een woonaccessoires cadeau super veelzijdig is. En wie zegt dat je een speciale reden nodig hebt om iemand te verrassen?!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.