Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bier cadeau

Een cadeau krijgen is een feestje. Maar het is nog leuker om onverwachts een cadeautje te ontvangen via de post! Daarom bestel je vanaf nu gemakkelijk een cadeau bij je kaartje. Kies bijvoorbeeld voor een bier cadeau. Zo wordt jouw felicitatie nog feestelijker en zet je je bedankje nog meer kracht bij. Bestel nu dus een leuk bier cadeau bij je kaart en verras de ontvanger.

La Trappe Blond (75 cl)
La Trappe Blond (75 cl)
€ 12,95
La Trappe Tripel (75 cl)
La Trappe Tripel (75 cl)
€ 12,95
Bierpakket Hollands
Bierpakket Hollands
€ 24,95

Een fles bier bestellen bij je kaart

Een fles bier is het perfecte voor heel veel gelegenheden. Verstuur bijvoorbeeld een bier cadeau naar je vriendin die een nieuwe baan heeft, of geef je vader een fles bier cadeau voor zijn verjaardag. Als je je bestelling op werkdagen voor 20:00 uur plaatst, verzenden we deze diezelfde dag nog! Natuurlijk kun je je kaart en cadeau ook klaarzetten voor een andere datum, zodat de ontvanger op het juiste moment verrast wordt.

Wat leuk dat je iemand blij wil maken met een bier cadeau. Zo zet je iemand net een beetje extra in het zonnetje. Je kunt op twee manieren een fles bier toevoegen aan je kaartje:

Start met een biercadeau

  1. Kies jouw favoriete bier cadeau.
  2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’.
  3. Klik vervolgens op ‘Kies je kaart’.
  4. Maak een kaartje en plaats je bestelling. 

Start met een kaartje

  1. Kies de kaart die je wilt versturen.
  2. Personaliseer de kaart met figuren, foto’s en een leuke tekst.
  3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.
  4. Kies het biertje dat je cadeau wilt geven.

Verstuur een bier cadeau voor vaderdag

Vaderdag is dé dag om je vader, bonuspapa of opa extra in het zonnetje te zetten. En de meeste vaders lusten wel een biertje. Lekker voor bij een voetbal wedstrijd of de BBQ. Kies daarom eens voor een bier cadeau voor vaderdag. Zo kan zijn dag vast niet meer stuk!  
🍺 Tip: Is hij niet zo’n bierliefhebber? We hebben ook een aantal fijne wijnen.

Bier cadeau versturen: La Trappe Blond 

We hebben de heerlijke La Trappe Blond gekozen omdat veel verschillende bierdrinkers deze waarderen. Een heerlijk biertje dat toegankelijk en prikkelend is. Dit fruitige en frisse trappistenbier heeft een zoet en zachte bitterheid gecombineerd. Het perfecte bier cadeau voor door de brievenbus.

Bier cadeau versturen: La Trappe Tripel

Proost! La Trappe Tripel is een klassieke Belgische Tripel. Dit donkerblonde biertje kent kandijzoete, lichtmoutige en fruitige smaken. Natuurlijk is ook de verfijnde bittere smaak aanwezig. Een ontzettend leuk bier cadeau voor de liefhebber. 

🍺 Nog vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze helpen je graag!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.