Ga naar de inhoud
BierOm te proosten op mooie momenten

Bier met een kaartje

Een cadeau krijgen is altijd een feestje. En nog leuker is het om een onverwachts cadeau te ontvangen via de post! Daarom bestel je vanaf nu gemakkelijk een cadeau bij je kaartje. Kies voor een fles hoogwaardige wijn of bestel een goede fles bier. Met een fles bier bij je kaartje wordt jouw felicitatie namelijk nog feestelijker of zet je je bedankje nog meer kracht bij. Bestel dus nu een fles bier bij je kaartje en verras de ontvanger.

Een fles bier bestellen bij je kaart

Een fles bier is een perfect cadeau voor heel veel gelegenheden. Stuur bijvoorbeeld een fles bier als een vriendin een nieuwe baan heeft of geef je vader een fles bier cadeau voor zijn verjaardag. Voor het bestellen van bier bij je kaart kies en maak je eerst een kaart. Vervolgens selecteer je de optie tot rechtstreeks versturen en kies je het cadeau. Als je je bestelling op werkdagen voor 20:00 uur plaatst, verzenden we deze dezelfde dag nog! Natuurlijk kun je je kaart en cadeau ook klaarzetten voor een andere datum, zodat de ontvanger op het juiste moment verrast wordt.

Bier bestellen - Leffe Blond bier

Je hebt momenteel de mogelijkheid om een heerlijke Leffe Blond te bestellen bij je kaart. We hebben de Leffe Blond gekozen omdat veel verschillende bierdrinkers deze waarderen. De Leffe Blond is een abdijbier dat subtiel smaakt en een vleugje bitterheid heeft. Ook zal de drinker tonen proeven van vanille en kruidnagel, die deze Leffe zijn zachte, volle smaak geven. Dit bier is perfect als aperitief, maar het smaakt ook goed bij rood vlees, zoetzure gerechten en witschimmelkazen als brie. De Leffe Blond bevat 750 ml bier en komt het beste tot zijn recht in een kelkglas, bij 5 à 6°C.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.