Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Geslaagd? Feliciteer met een kaart!

Feliciteer een geslaagde met het behalen van bijvoorbeeld de opleiding, een zwemdiploma of het rijbewijs

Extra's bij jouw geslaagd kaart

Geslaagd kaarten maken

Ken je een persoon die in zijn examen slaagde en dus een felicitatie verdient? Zend hem of haar een felicitatiekaart in plaats van een berichtje via de sociale media. Wat dacht je van een ‘geslaagd’-kaartje,dat je ook nog eens kan personaliseren en versieren met grappige figuurtjes of een kader? Onze designers hebben een reeks kaartjes ontworpen, speciaal voor deze gelegenheid. Op deze pagina vind je de collectie. 

Een ‘geslaagd’-kaart verzenden

Een ‘geslaagd’-kaartje in elkaar steken is een fluitje van een cent. Selecteer de kaart waar je voorkeur naar uitgaat en begin met personaliseren in de kaartenmaker. Je kan foto’s, teksten, figuurtjes en kaders toevoegen. Er is een ruime keuze met allerlei soorten ontwerpen en stijlen, dus er zit zeker wel iets tussen naar je smaak. Als je wilt dat wij je ‘geslaagd’-kaartje versturen, geef dan de verzenddatum op. 

Geslaagd voor je examen of je rijbewijs behaald

Ken je iemand die geslaagd is voor het examen op school of het rijbewijs? Verstuur dan een ‘geslaagd’-kaartje naar degene die het verdient. Er zit tussen ons aanbod altijd wel een kaartje met de juiste stijl of het juiste thema om iemand mee te verrassen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10960 beoordelingen