Geslaagd kaartenVertel hoe trots je bent met een vrolijke kaart
Cadeaus bij jouw geslaagd kaart
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.327 beoordelingen

Geslaagd kaarten maken

Ken je een persoon die in zijn examen slaagde en dus een felicitatie verdient? Zend hem of haar een felicitatiekaart in plaats van een berichtje via de sociale media. Wat dacht je van een ‘geslaagd’-kaartje,dat je ook nog eens kan personaliseren en versieren met grappige figuurtjes of een kader? Onze designers hebben een reeks kaartjes ontworpen, speciaal voor deze gelegenheid. Op deze pagina vind je de collectie. 

Een ‘geslaagd’-kaart verzenden

Een ‘geslaagd’-kaartje in elkaar steken is een fluitje van een cent. Selecteer de kaart waar je voorkeur naar uitgaat en begin met personaliseren in de kaartenmaker. Je kan foto’s, teksten, figuurtjes en kaders toevoegen. Er is een ruime keuze met allerlei soorten ontwerpen en stijlen, dus er zit zeker wel iets tussen naar je smaak. Als je wilt dat wij je ‘geslaagd’-kaartje versturen, geef dan de verzenddatum op. 

Geslaagd voor je examen of je rijbewijs behaald

Ken je iemand die geslaagd is voor het examen op school of het rijbewijs? Verstuur dan een ‘geslaagd’-kaartje naar degene die het verdient. Er zit tussen ons aanbod altijd wel een kaartje met de juiste stijl of het juiste thema om iemand mee te verrassen.

Een leuk geslaagd kaartje maken kun je simpel en snel doen. Zoek het leukstje kaart uit in de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg de leukste figuren, kaders en tekstvakken toe om het kaartje zo persoonlijk te maken. Je kan ook starten met een blanco kaart. Schrijf een leuke tekst en klik op verzenden!

Ja, dat kan zeker! Voeg gemakklijk een foto toe via je computer of social media kanalen. Gebruik de foto als achtergrond, op de voorkant van de kaart of als een collage. Alles is mogelijk. Zo verras je de geslaagde met een extra persoonlijk kaartje.