Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Valentijnskaart maken

Een leuke, lieve (anonieme) valentijnskaart

Met een Valentijnskaart kun je je liefde aan iemand verklaren, zelfs op een anonieme manier. Maar met een Valentijnskaart kan je ook gewoon laten weten dat je om iemand geeft en hij of zij iets voor je betekent. Als je je kaart liever anoniem verstuurt, dus een beetje als een geheime aanbidder of aanbidster, dan kun je een koosnaampje verzinnen.  Het is het uitgelezen moment om iemand in je omgeving of je geliefde te laten weten dat je heel veel van hem of haar houdt. Ook is een Valentijnskaart het ultieme ‘vriendinnen-kaartje’. Beste vriendinnen of BFF’s sturen elkaar soms een kaartje met valentijn, om elkaar te laten weten dat ze de vriendschap waarderen.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Ontstaan Valentijnsdag?

Men denkt dat het verhaal van de Priester Valentinus (Valentijn) de aanleiding was voor het ontstaan van Valentijnsdag. Deze priester Valentinus kreeg op 14 februari 270 de doodstraf omdat hij niet op een bepaalde huwelijkswet inging. Het verhaal gaat dat hij een briefje voor de blinde dochter van de stadhouder achterliet, waarop hij de woorden “van je Valentijn” schreef. Toen de dochter dit briefje vond, was zij prompt genezen en kon ze ook ineens terug zien. 

Anonieme valentijnskaart sturen

Het is gebruikelijk om een anoniem Valentijnskaartje te versturen zodat de ontvanger niet weet wie dit kaartje stuurde. Kom je met Valentijn te weten dat je een stille aanbidder/aanbidster hebt, dan is dat plezant en spannend natuurlijk. Wie zou er jou de liefde hebben willen verklaren? Wie uit je omgeving is gek op je? 

Tekst op Valentijnskaart

Weet je niet goed wat op je Valentijnskaart te schrijven? Zit je de woorden te wikken en wegen en blijf je twijfelen? Wij willen je een handje helpen bij het schrijven van een liefdesgedicht of valentijnstekst. We verzamelden een reeks teksten en die vind je op de teksten pagina. Laat je inspireren!