Ga naar de inhoudGa naar het filter
valentijnskaarten

Valentijnskaarten

Valentijnskaart met enkel hartje
Valentijnscadeaubon confetti goud waardebon
Valentijnskaart met beer 'big hugs' en hart
Valentijnskaart speelkaarten 'We make a great pair'
 Tegoedbon voor Valentijnsdag met plantjes spetters
TegoedbonValentijnsdag stijlvol grafisch foto
Leuke Valentijns cadeaus
Valentijnskaart tegoedbon ticket lampjes foto hartjes
Valentijnskaart vrouw met tulpen Ik hou van jou
Valentijnskaart - Jij maakt mij blij
Valentijnsdag tegoedbon in V.I.P. ticket stijl
Valentijnskaart kabouter kus door de brievenbus
Valentijnskaart twee egeltjes ik vind je lief met hartjes
Lief valentijnskaartje in tattoo style hartje liefje
Valentijnskaart kikker verkikkerd op jou!
Valentijnskaart kusjes liefste foto fijne Valentijnsdag
Stijlvolle Valentijnskaart I love you to the moon and back
Valentijnskaart. Kleurrijke quote vriendschap
Valentijnskaart one in 8 billion wereld hart
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt
Valentijnscadeaubon etentje met gouden bestek
Valentijnskaartje blij ei
Valentijnskaart hart van hartjes dikke kus
Valentijnskaartje bedankt voor wie jij bent met hartjes
Grappig Boobies valentijnskaart
Valentijnskaart i love you from my head to my toes

Zoetje, snoezeke, keppe, lieveke … Hoe je je liefste ook noemt, 14 februari is dé dag waarop je echt kunt laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Met een cadeautje, een lief woord … en een leuke valentijnskaart natuurlijk! Want een persoonlijk kaartje sturen met een romantische boodschap op valentijnsdag, het blijft een traditie. Onze ontwerpers zorgden alvast voor een hartverwarmende collectie valentijnskaarten voor 2023. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen, personaliseren en klaar!

De tofste valentijnskaarten

In onze collectie is er voor elk wat wils: romantisch, grappig, klassiek … Of kies je voor een ondeugende valentijnskaart? Misschien wil je een leuke afbeelding op je valentijnskaart of creëer je je eigen ontwerp met een foto van jezelf of jullie beiden? Alles kan!

Een vierkante, rechthoekige of langwerpige kaart, jij kiest zelf de vorm én het formaat. Want elke kaart op onze site is beschikbaar in drie formaten: van klein en schattig tot megagroot (ons grootste formaat is maar liefst 21x30cm).

Tip: Heb je geen (geheime) geliefde? Verras dan je BFF met een vriendschapskaart op Valentijn!

Voor hem en haar

Valentijnskaarten voor mannen

Niet alleen vrouwen zijn gek op een valentijnskaartje. Ook mannen hopen stiekem dat er op Valentijn een kaartje in de bus valt. Vooral grappige valentijnskaarten doen het bij mannen erg goed.

Valentijnskaarten voor vrouwen

Wil je de vrouw van je leven verrassen met een valentijnskaart? Maak de verrassing compleet en verstuur je kaartje anoniem. Onderteken met “je valentijntje” of een koosnaampje en laat haar raden wie de geheime aanbidder is.

Wat schrijf je op een valentijnskaart?

Een persoonlijke valentijnskaart sturen naar je geliefde, dat doe je in één-twee-drie via onze site. Maar wat schrijf je op je kaartje? Een romantisch gedicht? De tekst van jullie favoriete song? Op onze pagina met teksten voor valentijnskaarten vind je alvast heel wat inspiratie.

Voorbeeld van de ultieme valentijnskaart

Hoe maak je eigenlijk de perfecte valentijnskaart? Het antwoord op die vraag is natuurlijk afhankelijk van de geliefde die je verrast. Een roze kaart met een hart is een klassiek voorbeeld van een valentijnskaart. Maar je kunt nog genoeg andere valentijnskaart inspiratie opdoen. Scroll bijvoorbeeld door onze galerij en selecteer het valentijnskaart voorbeeld dat het beste bij jou en je valentijn past. Ook wat betreft tekst inspiratie voor een valentijnskaart kun je een kijkje nemen in onze galerij. Of lees ons artikel over romantische liefdesquotes; daar vind je vast een valentijnsboodschap die als voorbeeld voor jouw persoonlijke kaartje kan dienen. Zo schiet Cupido ongetwijfeld raak!

Jouw valentijnskaart versturen

Weet de persoon naar wie je een kaartje wil sturen niet dat je hem of haar leuk vindt? Dan kan je je kaartje anoniem versturen. Wij zetten geen naam en adres op de kaart, dus de ontvanger heeft er het raden naar van wie die leuke valentijnskaart komt.
De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.