ValentijnskaartenAll you need is love en een persoonlijk kaartje

Tips: start met eigen foto  |  cadeaus 🎁

Valentijnskaart dikke kus door de brievenbus gouden hart
Stijlvolle blauwe art -deco Valentijnskaart met eigen foto
Allerdikste (kabouter)knuffel voor de allerliefste
Valentijnskaart - All you need is Love
Leuke Valentijns cadeaus
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Liefdekaart you're just amazing
Valentijnskaart jij bent goud waard rood klassiek stijlvol
Valentijnskaart liefde rechts swipen online match
Geïllustreerde kaart met hartenkoning
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.803 beoordelingen

Valentijnskaarten

Zoetje, snoezeke, keppe, lieveke … Hoe je je liefste ook noemt, 14 februari is dé dag waarop je echt kunt laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Met een cadeautje, een lief woord … en een leuke valentijnskaart natuurlijk! Want een persoonlijk kaartje sturen met een romantische boodschap op valentijnsdag, het blijft een traditie. Onze ontwerpers zorgden alvast voor een hartverwarmende collectie valentijnskaarten voor 2021. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen, personaliseren en klaar! 

De tofste valentijnskaarten

In onze collectie is er voor elk wat wils: romantisch, grappig, klassiek … Of kies je voor een ondeugende valentijnskaart? Misschien wil je een leuke afbeelding op je valentijnskaart of creëer je je eigen ontwerp met een foto van jezelf of jullie beiden? Alles kan!

Een vierkante, rechthoekige of langwerpige kaart, jij kiest zelf de vorm én het formaat. Want elke kaart op onze site is beschikbaar in drie formaten: van klein en schattig tot megagroot (ons grootste formaat is maar liefst 21x30cm).

Tip: Heb je geen (geheime) geliefde? Verras dan je BFF met een vriendschapskaart op Valentijn!

Voor hem en haar

Valentijnskaarten voor mannen

Niet alleen vrouwen zijn gek op een valentijnskaartje. Ook mannen hopen stiekem dat er op Valentijn een kaartje in de bus valt. Vooral grappige valentijnskaarten doen het bij mannen erg goed.

Valentijnskaarten voor vrouwen

Wil je de vrouw van je leven verrassen met een valentijnskaart? Maak de verrassing compleet en verstuur je kaartje anoniem. Onderteken met “je valentijntje” of een koosnaampje en laat haar raden wie de geheime aanbidder is.

Wat schrijf je op een valentijnskaart?

Een persoonlijke valentijnskaart sturen naar je geliefde, dat doe je in één-twee-drie via onze site. Maar wat schrijf je op je kaartje? Een romantisch gedicht? De tekst van jullie favoriete song? Op onze pagina met teksten voor valentijnskaarten vind je alvast heel wat inspiratie.

Jouw valentijnskaart versturen

Weet de persoon naar wie je een kaartje wil sturen niet dat je hem of haar leuk vindt? Dan kan je je kaartje anoniem versturen. Wij zetten geen naam en adres op de kaart, dus de ontvanger heeft er het raden naar van wie die leuke valentijnskaart komt.
De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Levering van je valentijnskaart

Bij het bestellen van je valentijnskaart kies je zelf of je de kaart thuis wil ontvangen, zodat je ze zelf kunt afgeven, of je laat de kaart door ons versturen. Bezorg ons het adres van de ontvanger en wij doen de rest.

Bestel je je kaart voor 20:00 uur, dan wordt ze de dag zelf nog verstuurd. De pakjes worden door PostNL bezorgd, de rechtstreeks verstuurde kaarten door bpost. Op de site vind je de meest actuele bezorginformatie.

Dit jaar valt Valentijnsdag op een zondag. Die dag bezorgt PostNL helaas niet. Daarom kun je de kaarten het beste op donderdag of vrijdag versturen, zodat ze zaterdag aankomen. PostNL is nog wel steeds erg druk. Daardoor kan het zijn dat kaarten niet op tijd aankomen. Wil je er zeker van zijn dat jouw kaart eerder aankomt, bestel ze dan eerder en overhandig ze dan zelf of verstuur ze al eerder in de week en zet in de extra adresregel “zondag pas openmaken”. Maar dit is juist het jaar om extra stil te staan bij de liefde. Stuur jouw geliefde daarom een mooie valentijnskaart met eventueel een leuk cadeau! 

Hoe zit het precies met de bezorging dit jaar? Voor de bezorging van de kaarten werken wij samen met PostNL. PostNL bezorgd geen kaarten op zondag en maandag, de rest van de week wel. Jouw kaart en eventuele cadeau kunnen dus gewoon bezorgd worden op bijvoorbeeld de vrijdag en zaterdag voor Valentijnsdag. 

Er zijn twee mogelijkheden voor het versturen van je valentijnskaart:

  • Bestel de kaart eerder in de week, bijvoorbeeld op donderdag of vrijdag, en kies ervoor om de valentijnskaart zaterdag rechtstreeks te laten bezorgen (een dag voor valentijnsdag). Tip: gebruik de extra adresregel om jouw geliefde te laten weten het pakketje pas zondag open te maken.

  • Bestel de kaart in de loop van de week en laat hem een paar dagen voor Valentijnsdag bij je thuis bezorgen. Als je voor een losse kaart kiest ontvang je de kaart zonder adres achterop met een blanco envelop. Geef vervolgens de kaart zelf aan je geliefde, zo zie je direct de reactie! Dit is de meest veilige optie omdat er, tijdens corona, af en toe vertragingen kunnen ontstaan bij PostNL.

Een valentijnskaart maak je op een makkelijke, leuke en snelle manier via onze website. Je hebt twee keuzes. Selecteer een mooie bestaande kaart en personaliseer deze of maak zelf je eigen valentijnskaart. Voeg de leukste figuren, kaders en teksten toe en stuur jouw geliefde de de meest bijzondere kaart die hem of haar nog lang zal bijblijven. In het menu maak je handig gebruik van filters om zo de juiste valentijnskaart te vinden. Kies bijvoorbeeld voor het geslacht van de ontvanger, stijl, thema, kaartsoort en meer. Binnen een mum van tijd heb jij een mooie kaart gemaakt.

Dat kan zeker! Kies er dan voor om je eigen valentijnskaart met foto te maken. Upload bijvoorbeeld een mooie foto van jou en je geliefde via je computer of social media. Dit is makkelijker dan je denkt en lukt iedereen. Je kan de foto als achtergrond gebruiken of meerdere foto’s toevoegen om een leuke collage te maken. Maak de kaart persoonlijk door een tekst toe te voegen. Vertel bijvoorbeeld hoeveel jouw partner voor jou betekent. 

Als je je valentijnskaart op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken wordt het kaartje de volgende dag bezorgd. In verband met corona kan het nu iets langer duren. Voor de bezorging van de valentijnskaarten werken wij samen met PostNL. Momenteel houden we 1 tot 3 werkdagen voor PostNL om de post te bezorgen. Tip: Stuur de kaart direct naar het adres van de ontvanger, zo is de kans groot dat je kaart op tijd aankomt voor valentijnsdag.

Tip: Bestel op tijd, in verband met corona kan er vertraging ontstaan bij PostNL.

Ja, dat kan! Nadat je het bestelproces van je leuke valentijnskaart hebt doorgelopen, kom je in het adresboek terecht. Hier kun je het adres invullen waar we je kaart naartoe kunnen versturen. Vul hier je eigen adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat de kaart bij jou door de brievenbus komt. Let er wel op dat je bij een rechtstreeks verstuurde kaart je eigen adres achter op de kaart krijgt. Je kaart wordt bij deze verzendwijze namelijk verstuurd in een vensterenvelop. Wanneer je dit niet wilt kan je het beste kiezen voor de verzendwijze thuis ontvangen, hierbij wordt de kaart in een pakket verstuurd met een extra envelop. Zo kun jij je leuke valentijnskaart in persoon aan jouw crush of partner overhandigen. Je ziet gelijk de verraste blik, win-win! 

Bij Kaartje2go kun je ook kiezen voor leuke cadeaus. Combineer een valentijnskaart met een cadeau. Geef bijvoorbeeld lekkere chocolade of een verzorgingsproduct cadeau. Een kaart met cadeau pas bijna altijd door de brievenbus en zal alleen met een barcode worden ingescand door PostNL als je drank bijbesteld. Dit betekent dat er niemand thuis hoeft te zijn voor de bezorging. Alleen als je dranken besteld is het een pakketje. Je wordt van de bezorging goed op de hoogte gehouden.