Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verras je valentijn met een lieve valentijnskaart
Verras je valentijn met een lieve valentijnskaart

Ben je smoorverliefd of gewoon heel gelukkig met iemand? Vertel het op de dag van de liefde met een lieve valentijnskaart!

Valentijnskaart fotocollage met gouden I love U
Valentijn collage 12 foto's met confetti
Valentijns fotocollage kaart met ruimte voor 10 foto's
Valentijnskaart Jij bent mijn lievelings
Valentijnskaart met hartvormige maan en waterverf
Valentijn ik vind je lief, heel lief
Extra's bij je kaartje
Valentijn - ik vind je lief hartje
Valentijnskaart waterverf roze met tekst
Valentijns fotocollage kaart polaroids met gouden hart
Valentijnskaart grote foto met hartjes achtergrond
Valentijnskaart praatwolk confetti
Valentijnskaart geschilderde hartjes en bloemen
Valentijnskaarten Walvis
Valentijnskaart foto met hartjes
Valentijnskaart Jij bent leuk mag ik je houden?
Valentijnskaart met luiaard
Valentijnskaart Ik hou van jou gouden confetti
Valentijnskaart fotocollage hartjes goud
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
  • Als beste beoordeeld
  • Voor 20.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau!
Valentijnskaart foto in hart groot met gouden hartjes
Valentijnskaart waterverf lief
Valentijnskaart met bloemen hartje
Valentijnskaart 't is een match!' met 2 foto's
Spread the love, kleurtjes
Vrolijke valentijnskaart met foto en snoep hartjes

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11207 beoordelingen

Een leuke, lieve (anonieme) valentijnskaart

Met Valentijnsdag worden er veel kaarten gestuurd naar geliefdes. Soms wil je dit op een anonieme manier doen. Hier zijn meerdere redenen voor. Je kunt bijvoorbeeld nog niet bekend willen maken dat je een oogje op de ander hebt. Maar het is ook plezant en spannend om een anonieme valentijnskaart te sturen naar je partner. Laat hem of haar maar raden wie de kaart heeft gestuurd. Bij ons stuur je de kaart heel eenvoudig anoniem, door jouw naam niet in de kaart te zetten. 

Aan de andere kant is een valentijnskaartje met de naam van je geliefde erop super speciaal. Je maakt de kaart helemaal persoonlijk met een mooie foto van jullie samen of van jou alleen.  

Als je echt wilt uitpakken, stuur je een cadeautje mee met je valentijnskaart. Jouw valentijn zal verrukt zijn met de mooie kaart en de chocoladereep, fles wijn of het mooie sieraad. 

Vriendinnenkaartje met Valentijnsdag

14 februari is zeker niet alleen een dag om een kaart te sturen naar degene waar je verliefd op bent. Het komt steeds vaker voor dat valentijnskaartjes ook naar andere mensen worden gestuurd waar je van houdt of waarvan je de vriendschap waardeert. Stuur bijvoorbeeld een lief kaartje naar je BFF of beste vriendin, zij zal blij verrast zijn! 

De liefste valentijnskaarten van 2019

De liefste valentijnskaarten van 2019 vind je bij ons. Ga je voor een romantisch kaartje, of juist eentje met een humoristische tekst? Welke je ook kiest, je verrast jouw valentijn pas groots met een kaart in het Super formaat. Onze grootste kaart is maar liefst 21x30cm, stel je eens voor dat je die op je deurmat vindt! 

Onze valentijnskaarten voor hem en voor haar maak je zelf helemaal persoonlijk in onze kaartmaker. Upload bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen of van jou alleen en plaats hartjes figuren of een kader. Met een mooie tekst maak je de kaart helemaal af. Alleen de tekst voor op je valentijnskaart is soms best moeilijk. Zit jij ook zo lang te broeden op een tekst? Kijk dan even bij onze liefdesgedichten en teksten voor op een valentijnskaart voor inspiratie. 

Wat is de oorsprong van Valentijnsdag?

We weten niet precies waardoor Valentijnsdag is ontstaan, maar het schijnt dat het verhaal van de priester Valentinus de aanleiding was. Deze priester keurde een bepaalde huwelijkswet af, waardoor hij op 14 februari 270 de doodstraf kreeg. Volgens het verhaal liet hij een briefje achter voor de blinde dochter van de stadhouder, met de woorden “van je Valentijn”. De dochter vond het briefje en zij kon spontaan weer zien en de tekst lezen!