ValentijnskaartenAll you need is love en een persoonlijk kaartje

Tips: start met eigen foto  |  cadeaus 🎁

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt
Valentijnskaart handlettering dikke kus door de brievenbus
Valentijnskaart liefde i love you hands line art hartjes
Valentijnskaart kusjes liefste foto fijne Valentijnsdag
Valentijnskaart - Ik stuur je duizend liefs-jes
Leuke Valentijns cadeaus
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Kaart valentijnsdag met platenspeler
Valentijnskaart we just fit
Valentijnskaart netflix & chili grappig met pepertjes
Valentijnskaart rood "jij bent de liefste" goudlook confetti
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.360 beoordelingen

Valentijnskaarten

Zoetje, snoezeke, keppe, lieveke … Hoe je je liefste ook noemt, 14 februari is dé dag waarop je echt kunt laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Met een cadeautje, een lief woord … en een leuke valentijnskaart natuurlijk! Want een persoonlijk kaartje sturen met een romantische boodschap op valentijnsdag, het blijft een traditie. Onze ontwerpers zorgden alvast voor een hartverwarmende collectie valentijnskaarten voor 2022. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen, personaliseren en klaar! 

De tofste valentijnskaarten

In onze collectie is er voor elk wat wils: romantisch, grappig, klassiek … Of kies je voor een ondeugende valentijnskaart? Misschien wil je een leuke afbeelding op je valentijnskaart of creëer je je eigen ontwerp met een foto van jezelf of jullie beiden? Alles kan!

Een vierkante, rechthoekige of langwerpige kaart, jij kiest zelf de vorm én het formaat. Want elke kaart op onze site is beschikbaar in drie formaten: van klein en schattig tot megagroot (ons grootste formaat is maar liefst 21x30cm).

Tip: Heb je geen (geheime) geliefde? Verras dan je BFF met een vriendschapskaart op Valentijn!

Voor hem en haar

Valentijnskaarten voor mannen

Niet alleen vrouwen zijn gek op een valentijnskaartje. Ook mannen hopen stiekem dat er op Valentijn een kaartje in de bus valt. Vooral grappige valentijnskaarten doen het bij mannen erg goed.

Valentijnskaarten voor vrouwen

Wil je de vrouw van je leven verrassen met een valentijnskaart? Maak de verrassing compleet en verstuur je kaartje anoniem. Onderteken met “je valentijntje” of een koosnaampje en laat haar raden wie de geheime aanbidder is.

Wat schrijf je op een valentijnskaart?

Een persoonlijke valentijnskaart sturen naar je geliefde, dat doe je in één-twee-drie via onze site. Maar wat schrijf je op je kaartje? Een romantisch gedicht? De tekst van jullie favoriete song? Op onze pagina met teksten voor valentijnskaarten vind je alvast heel wat inspiratie.

Jouw valentijnskaart versturen

Weet de persoon naar wie je een kaartje wil sturen niet dat je hem of haar leuk vindt? Dan kan je je kaartje anoniem versturen. Wij zetten geen naam en adres op de kaart, dus de ontvanger heeft er het raden naar van wie die leuke valentijnskaart komt.
De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Dit jaar valt Valentijnsdag op een maandag. Die dag bezorgt PostNL helaas niet. Daarom kun je de kaarten het beste op woensdag op donderdag versturen, zodat ze uiterlijk zaterdag aankomen. Verstuur de kaart bijvoorbeeld naar je eigen adres en overhandig de kaart zelf op Valentijnsdag, of verstuur de kaart rechtstreeks naar de ontvanger met een extra adresregel: ‘maandag pas openmaken’.

Hoe zit het precies met de bezorging dit jaar? Voor de bezorging van de kaarten werken wij samen met PostNL. PostNL bezorgd geen kaarten op zondag en maandag, de rest van de week wel. Jouw kaart en eventuele cadeau kunnen dus gewoon bezorgd worden op bijvoorbeeld de vrijdag en zaterdag voor Valentijnsdag. Wil je er zeker van zijn dat jouw kaart eerder aankomt, bestel ze dan iets eerder.

Er zijn twee mogelijkheden voor het versturen van je valentijnskaart:

  • Bestel de kaart eerder in de week en kies ervoor om de valentijnskaart zaterdag rechtstreeks te laten bezorgen.

💌 Tip: gebruik de extra adresregel om jouw geliefde te laten weten dat het pakketje pas op Valentijnsdag geopend mag worden. 

  • Bestel de kaart optijd en laat hem een paar dagen voor Valentijnsdag bij je thuis bezorgen. Als je voor een losse kaart kiest ontvang je de kaart zonder adres achterop met een blanco envelop. Geef vervolgens de valentijnskaart zelf aan je geliefde, zo zie je direct de reactie!

Een valentijnskaart maak je op een makkelijke, leuke en snelle manier via onze website. Je hebt twee keuzes. Selecteer een mooie bestaande kaart en personaliseer deze of maak zelf je eigen valentijnskaart. Voeg de leukste figuren, kaders en teksten toe en stuur jouw geliefde de de meest bijzondere kaart die hem of haar nog lang zal bijblijven. In het menu maak je handig gebruik van filters om zo de juiste valentijnskaart te vinden. Kies bijvoorbeeld voor het geslacht van de ontvanger, stijl, thema, kaartsoort en meer. Binnen een mum van tijd heb jij een mooie kaart gemaakt.

Dat kan zeker! Kies er dan voor om je eigen valentijnskaart met foto te maken. Upload bijvoorbeeld een mooie foto van jou en je geliefde via je computer of social media. Dit is makkelijker dan je denkt en lukt iedereen. Je kan de foto als achtergrond gebruiken of meerdere foto’s toevoegen om een leuke collage te maken. Maak de kaart persoonlijk door een tekst toe te voegen. Vertel bijvoorbeeld hoeveel jouw partner voor jou betekent. 

Ja, dat kan! Nadat je het bestelproces van je leuke valentijnskaart hebt doorgelopen, kom je in het adresboek terecht. Hier kun je het adres invullen waar we je kaart naartoe kunnen versturen. Vul hier je eigen adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat de kaart bij jou door de brievenbus komt. Let er wel op dat je bij een rechtstreeks verstuurde kaart je eigen adres achter op de kaart krijgt. Je kaart wordt bij deze verzendwijze namelijk verstuurd in een vensterenvelop. Wanneer je dit niet wilt kan je het beste kiezen voor de verzendwijze thuis ontvangen, hierbij wordt de kaart in een pakket verstuurd met een extra envelop. Zo kun jij je leuke valentijnskaart in persoon aan jouw crush of partner overhandigen. Je ziet gelijk de verraste blik, win-win! 

Bij Kaartje2go kun je ook kiezen voor leuke cadeaus. Combineer een valentijnskaart met een cadeau. Geef bijvoorbeeld lekkere chocolade of een verzorgingsproduct cadeau. Een kaart met cadeau past bijna altijd door de brievenbus. Alleen wanneer je alcoholische dranken bestelt zal de barcode ingespand worden door PostNL. Dit betekent dat er niemand thuis hoeft te zijn voor de bezorging, behalve bij dranken. Je wordt van de bezorging goed op de hoogte gehouden.