Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Vragen over: Cadeaus

Bij welke kaarten kan ik een cadeau meesturen?

Je kunt een cadeau bestellen als je jouw kaart naar 1 adres verstuurt. Bij meerdere adressen of bij pakketjes is dit niet mogelijk.  

De kaartformaten Normaal en Groot kunnen worden toegevoegd aan jouw cadeau. Bij het Super formaat kun je geen cadeau toevoegen, maar een supergrote kaart is op zichzelf al een cadeautje, toch?

Hoe bestel ik een cadeau?

Er zijn twee mogelijkheden om een cadeau te bestellen:

 1. Kies je cadeau en maak vervolgens je kaart

Kies een cadeau uit het overzicht, daarna kun je op de website een mooie kaart uitzoeken. Jouw gekozen cadeau blijft onthouden, waardoor deze na het ontwerpen en adresseren van je kaart automatisch wordt toegevoegd aan je winkelmandje. 

 1. Maak je kaart en kies vervolgens je cadeau

Kies de kaart die jij het mooist vindt en klik op ‘maak deze kaart’. Verstuur de kaart rechtstreeks naar een adres. De optie om het cadeau toe te voegen kom je vanzelf tegen nadat je de papiersoort hebt gekozen.

Je kunt ook op de stap “Controleer je kaart” (helemaal aan het eind) een cadeau toevoegen. 

Cadeaus kun je alleen kiezen als je een kaart naar 1 adres stuurt. Bij meerdere adressen of bij pakketjes is dit niet mogelijk.

Kan ik een cadeau meesturen met een kaart?

Soms wil je iemand nét iets meer sturen op zijn of haar verjaardag dan alleen een kaartje. Dat kan bij Kaartje2go! Je kunt kiezen voor:
- Een fles wijn of bier
- Een cadeaubon
- Thee (2 zakjes of 10 zakjes) 
- Een chocoladereep of doosje bonbons
- Een kraamcadeau
- Een boek 
- Sieraden
- Speelgoed

Het hele overzicht aan cadeaus vind je hier: https://www.kaartje2go.be/cadeau
Cadeaus zijn mee te bestellen als je een kaart rechtstreeks naar 1 adres verstuurt. Het is (nog) niet mogelijk om een cadeau zonder kaart te bestellen. Per kaart kun je 1 cadeau toevoegen.

Kan ik een kaart met cadeau naar een adres in het buitenland versturen?

Cadeaus kunnen momenteel alleen naar adressen binnen Nederland en België verzonden worden.

Moet ik 18 jaar of ouder zijn om wijn of bier te bestellen?

Ja, zowel jij als de ontvanger moet 18 jaar of ouder zijn. We vragen je dit te bevestigen als je wijn of bier wilt bestellen.

Nationale Dinerbon: informatie voor restauranthouders

De Nationale Dinerbon voucher is uitgegeven door een onderdeel van DinerCadeau. Bij een technisch probleem kunt u het kaartnummer controleren en doorgeven aan Givacard (026-3794376). Zij staan altijd in voor de waarde van de kaart. De kaartvoorwaarden zijn te vinden op: www.nationaledinerbon.nl/algemene-voorwaarden

Wat is de levertermijn van mijn cadeau?

Voor wijn, bier, chocolade en thee geldt: op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Voor cadeaubonnen geldt: op werkdagen vóór 19:45 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. De bezorging gaat met PostNL.

Bij wijn, bier, cadeaubonnen, chocolade, de doosjes thee (met 10 zakjes), boeken, speelgoed, sieraden én kraamcadeautjes ontvang je een Track & Trace code, zodat je kunt zien wanneer jouw kaart met cadeau bij de ontvanger wordt bezorgd.

De thee met 2 zakjes wordt zonder track&trace code bij de ontvanger door de brievenbus bezorgd. 

Wat zijn de verzendkosten van mijn cadeau?

Er zijn meerdere tarieven, afhankelijk van het cadeau dat je kiest.

Verzendkosten €5,95 (Met track&trace)
- Wijn & bier
- Cadeaubonnen
Dit is vanwege de Track & Trace code die jouw pakketje krijgt. Want je wilt natuurlijk wel zeker weten dat de ontvanger jouw cadeautje ook heeft gekregen ;-)

Verzendkosten €3,95 (Met track&trace)
- Doosjes met 10 zakjes thee
- Chocolade
- Kraamcadeaus
- Boeken
- Speelgoed
- Sieraden

Verzendkosten €2,95 (Zonder track&trace)
- Envelopjes met 2 zakjes thee 

Je betaalt uiteraard geen postzegel voor jouw kaart als je een cadeau bijvoegt.

Welke cadeaus kan ik bestellen?

Het volledige overzicht aan cadeaus vind je hier: https://www.kaartje2go.be/cadeau
Je kunt bij Kaartje2go kiezen voor:

 • Verschillende soorten wijn
 • Een fles bier (Leffe Blond)
 • Verschillende cadeaubonnen
 • Verschillende chocolade, repen en een doosje bonbons
 • Verschillende smaken thee (envelopje met 2 zakjes of een doosje met 10 zakjes)
 • Verschillende kraamcadeautjes (spenendoekjes of slabbetjes)
 • Verschillende boeken
 • Verschillende sieraden
 • Speelgoed (Ztringz regenboogtouw)

Welk bier hebben jullie?

Je hebt momenteel de mogelijkheid om een heerlijke Leffe Blond te bestellen bij jouw kaart. Het is een grote fles van 750ml. Daarnaast kun je kiezen voor een superleuk bierpakket met hierin 6 flesjes Leffe (3 verschillende smaken) en een kookboekje. Meer informatie en/of bier bestellen

Welke boeken hebben jullie?

We hebben vier mooie boeken geselecteerd om te geven. 

Drie boeken zijn geschikt voor kinderen: “Wat zit er in de regenboog?”, “Bout en Moertje ABC” en “Het grote vaders & zonen voetbalboek”. 
Voor volwassenen hebben we het prachtige “Mindfulness kleurkaarten”.

Meer informatie en bestellen.

Welke cadeaubonnen hebben jullie?

Je kunt kiezen uit een cadeaubon van Bol.com, BladCadeau, fonQ, Nationale Dinerbon of BloemenCadeau. De bon kan een waarde hebben van 15, 25 en 50 euro. De ontvanger hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. Het bedrag kan ook over meerdere aankopen verspreid worden. Meer informatie en/of een cadeaubon bestellen.

Let op: de Nationale Dinerbon heeft geen inwissellocaties in België. Deze bon kan alleen ingewisseld worden bij restaurants in Nederland. 

Welke chocolade hebben jullie?

We bieden chocolade aan van de merken Tony’s Chocolonely en De Euforij. Beide merken zijn van Nederlandse bodem en de chocolade is duurzaam geproduceerd. Van Tony’s Chocolonely bieden wij de smaken melk, puur en melk karamel zeezout aan. Van De Euforij kun je kiezen voor melk en puur.

Daarnaast kun je kiezen voor een doosje met 15 hartjesbonbons in heerlijke smaken. Of stuur een melkchocoladereep gevuld met Jack Daniel’s likeur mee met jouw kaart!

Meer informatie en/of chocolade bestellen.

Welke sieraden hebben jullie?

Je kunt momenteel kiezen uit:

 • een schattig armbandje met eenhoornbedeltje in roségoud look
 • een armbandje met een swarovski kristal bedeltje
 • zilveren hartjes oorbellen
 • zilveren oorbellen met zoetwaterparels (keuze uit witte of roze parels)
 • zilveren oorbellen met gekleurde bloemen
 • zilveren oorbellen met eenhoorns 
 • een enkelbandje met een bedeltje in de vorm van een hartje

Meer informatie en bestellen.

Welk speelgoed hebben jullie?

Momenteel kun je 1 soort speelgoed bij ons bestellen: het populaire Ztringz regenboogtouw. Met dit touw maak je de meest uiteenlopende figuren door het tussen je vingers te rijgen. Klik hier voor meer informatie en bestellen

Welke thee hebben jullie?

De luxe en biologische thee is van het merk Natural Temptation. Je kunt kiezen voor een envelop met hierin 2 zakjes Lots of Love thee, Hug in a Cup thee, Charge You Up thee, Congratulations thee of Welcome Little Baby thee.

Daarnaast kun ook kiezen voor een doosje met daarin 10 zakjes Lots of Love thee, Hug in a Cup thee, Congratulations thee of Welcome Little Baby thee. Meer informatie en/of thee bestellen.

Welke kraamcadeaus hebben jullie?

We hebben verschillende leuke cadeautjes voor jongetjes en meisjes. Zo kun je kiezen uit een roze of blauw spenendoekje met labeltjes of in de vorm van een olifant. We hebben ook een vierkant labeldoekje wat aan een speen gehangen kan worden, in de kleuren roze of blauw. Of kies voor een slabbetje, superhandig want dan blijven de kleertjes schoon! We hebben een roze slabbetje met de tekst “Babe” en een blauw slabbetje met de tekst “Hunk”. Meer informatie en bestellen

Welke wijnen hebben jullie?

Bij Kaartje2go vind je voor ieder wat wils! Je kunt kiezen uit 2 soorten rode wijn, 3 soorten witte wijn en rosé of prosecco. Meer informatie en/of wijn bestellen.