Ga naar de inhoud

Cadeaus

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je graag het perfecte cadeau te versturen. Daarom hebben we voor iedere gelegenheid en voor elke ontvanger een geschikt presentje. Je kunt zoeken in de volgende categorieën: 


Zoals je ziet is de keuze reuze als het gaat om cadeautjes. Misschien vind je het daarom fijner om te zoeken op moment. Wij maakten speciaal voor jou een mooie cadeauselectie voor de volgende momenten:

Een cadeau bestellen is heel makkelijk. Je kunt op twee manieren een cadeautje versturen.

Beginnen met een cadeau

 1. Kies jouw favoriet uit alle cadeaus.

 2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.

 3. De volgende stap is ‘Kies je kaart’.

 4. Maak een keuze uit onze vele kaartjes, bewerk deze en plaats je bestelling.
   

Beginnen met een kaart

 1. Kies de mooiste kaart uit de collectie.

 2. Bewerk je kaart en maak hem persoonlijk met een foto en tekst.

 3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.

 4. Kies je cadeau en voeg deze toe aan je bestelling, klaar is kees! 

Wij helpen jou graag bij het versturen van een GROTE verrassing. Daarom kun je een cadeau toevoegen aan alle kaartformaten. De enige uitzondering hierop is de supergrote kaart in combinatie met dranken. Deze passen niet samen in de verzenddoos.  

Ook is het alleen mogelijk een cadeau te bestellen wanneer je kiest voor een rechtstreeks verstuurde kaart. Je kunt dus geen cadeau toevoegen aan je pakketje kaarten. Hierdoor is het niet mogelijk om een cadeau te versturen bij een enkele rechthoekige kaart, waarbij je de achterzijde hebt bewerkt.

Je kunt maximaal 1 cadeautje aan je kaart toevoegen. Wel is het mogelijk om meerdere mensen tegelijk te verrassen. Je kunt jouw kaart met cadeau naar maximaal 50 adressen tegelijk sturen.  Wil je meer kaarten met cadeau versturen? Neem dan even contact op met het klanttevredenheidsteam. 

Op dit moment kun je alleen ontvangers met een adres is Nederland en België verrassen met een cadeau. Kaartjes zonder cadeau kun je wel naar andere landen versturen. Lees hier meer over kaarten versturen naar het buitenland.

Zakenrelaties of medewerkers verrassen? Dat kan! Je kunt een kaart + cadeau naar maximaal 50 adressen tegelijk sturen. Wil je meerdere cadeaubonnen of meer dan 50 cadeaus versturen? Neem dan even contact op met het klanttevredenheidsteam

De verzendkosten van onze cadeautjes variëren per cadeau. Voor de meeste cadeaus betaal je 5,95 verzendkosten, maar er zijn wat uitzonderingen. De cadeaubonnen versturen we door de hogere waarde ook in een pakketje. Door middel van de Track & Trace heb je wat meer zicht op waar je cadeaubon zich bevindt. Hele platte cadeautjes passen in een envelop, zoals de bloemzaadjes en de envelopjes met 2 theezakjes. Voor deze cadeaus betaal je 4,95 verzendkosten. 

De verzendkosten van elk cadeau staan vermeldt op de cadeaupagina. Dit is de grijze tekst onder de verkoopprijs. 

Wanneer je een cadeau toevoegt aan je kaart en hier verzendkosten voor betaalt, vervallen de kosten voor de postzegel. 

We zijn vliegensvlug! Voor bijna alle cadeaus geldt: op werkdagen vóór 20:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. Op zondag en maandag wordt er geen post bezorgd, dus houd hier rekening mee wanneer je jouw bestelling plaatst. De bezorging van cadeaus wordt verzorgd door PostNL en de pakketjes worden voorzien van een Track & Trace code. Deze kun je terugvinden in je account

Cadeau door de brievenbus

We vinden het superleuk om jou te helpen met je verrassing. Daarom passen bij-na alle cadeaus door de brievenbus. Hiervoor hoeft de ontvanger dus niet thuis te blijven en belandt jouw presentje gewoon op de deurmat. De enige uitzondering op deze regel zijn de dranken. Dat wordt een slordige bedoeling door de brievenbus, dus daarvoor belt de bezorger gewoon even aan.

Avondbezorging

Oeps! Was je net te laat met bestellen of wil je last minute iemand verrassen? Geen paniek, in dat geval kun je kiezen voor avondbezorging via onze bezorgpartner Trunkrs. Hiervoor betaal je €6,95 verzendkosten binnen Vlaanderen. Meer informatie over avondbezorging vind je hier.

Wil je iemand verrassen met een bosje verse bloemen? Dat kan! We versturen roze rozen en een boeketje met een mix aan vrolijke bloemen.

Het boeketje en de rozen worden verzonden als brievenbuspakketje, samen met een kraft vouwvaasje met juten lint en bloemenverzorging. Heel handig, want op deze manier hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen!

Goed om te weten
De bloemen hebben een vaasleven van 7 dagen. Het is hierbij wel belangrijk dat de bloemen met de bijgeleverde instructies worden verzorgd. Op die manier kan de ontvanger het langst van het bosje bloemen genieten.

Tip: kies zorgvuldig een plekje als je lang wil genieten van je bloemencadeau. Zet de bloemen niet op de tocht, in de zon of bij de kachel.
 
Ja, dat kan! Met een ballon verstuur je een feestelijke verrassing door de brievenbus. En onze ballonnen zijn ook nog eens zelfopblaasbaar. We versturen ballonnen met ‘Hoera’, ‘Happy Birthday’ en ‘Dikke knuffel’. Wie verras jij met dit vrolijke cadeau?

Duurzame ballonnen
Bij Kaartje2go maken we graag duurzame keuzes. Daarom vind je bij ons geen heliumballonnen in het assortiment. Door het versturen van lucht, passen er namelijk veel minder pakketjes in de bezorgwagens. Maar daar hebben we iets op bedacht! Want onze ballonnen blazen zichzelf op, zodat we ze in kleine brievenbuspakketjes kunnen versturen. 

Een ballon die zichzelf opblaast
Ja, je leest het goed: onze ballonnen blazen zichzelf op. In elke ballon zit namelijk baking soda en een zakje met citroenzuur. Dit samen veroorzaakt kooldioxide (CO₂), waardoor de ballon zichzelf opblaast. Kooldioxide is veilig, niet giftig en geurloos. Daarnaast is de natuurlijke reactie van bakingsoda en citroenzuur een stuk duurzamer.

Gebruiksaanwijzing
 • Maak de ballon vast aan de houder
 • Sla op de ballon of knijp in de ballon
 • Schud de ballon ongeveer 30 seconden

Handig om te weten
 • Diameter: 19 cm
 • Zweeft niet
 • Meer dan 30 dagen opgeblazen
 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

Veiligheidsinformatie
 • In de ballon zit baking soda (voedselkwaliteit) en een zakje met citroenzuur. Door op de ballon te slaan of erin te knijpen worden deze stoffen met elkaar gemengd, waardoor kooldioxide (CO₂) ontstaat. Hierdoor blaast de ballon zichzelf op. Kooldioxide is veilig, niet giftig en geurloos. Kom je in contact met de vloeistof in de ballon, spoel dit dan af met voldoende water. 
 • Zorg altijd voor ouderlijk toezicht als je de ballon aan een kind geeft. De ballon is bedoeld voor decoratie en is geen speelgoed. Houd de plastic zak uit de buurt van kinderen en baby’s om gevaar te voorkomen.
 • De ballon zelf bestaat uit aluminiumfolie, nylon en plastic.
 • De ballon weggooien? Prik een klein gaatje in de ballon om hem leeg te laten lopen en gooi het geheel bij het restafval. Je kunt de ballon niet hergebruiken.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.

Wij kunnen jou ook bellen