Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 80 jaar

Blaas de ballonnen maar op, want iemand in jouw omgeving is 80 jaar geworden. Wat een mooie leeftijd! Deze respectabele leeftijd is een feestje en felicitatie waard. En feliciteren, dat doe je natuurlijk met een leuke verjaardagskaart van Kaartje2go. Bij ons vind je een ruim aanbod verjaardagskaarten ‘80 jaar’ om jouw (groot)ouder, familielid of vriend(in) te feliciteren.

Verras de jarige met een verjaardagskaart ‘80 jaar’

Een jarige oudere verrassen met een kaartje? Daarvoor kies je natuurlijk een kaart uit ons ruime aanbod verjaardagskaarten. Ook speciaal voor mensen die hun 80e verjaardag mogen vieren, hebben we allerlei kaarten. De verjaardagskaarten uit deze collectie passen helemaal bij deze leeftijd. En wat is het een leuke verrassing om zo’n kaart op de mat te vinden! Stel je voor hoe de jarige op zijn of haar verjaardag naar de brievenbus loopt en daar een leuke kaart vindt. Alleen daarmee bereik je al een groot verrassingseffect. Als hij of zij dan ook nog een mooie boodschap op de kaart ontdekt, is de verjaardag helemaal compleet. 

Verjaardagskaarten voor een 80-jarige man of vrouw

We hebben een ruim aanbod kaarten voor 80-jarigen. Toch is het vinden van een leuk verjaardagskaartje makkelijk. Je kunt eenvoudig een selectie kaarten maken door het filtermenu te gebruiken. Dat begint bij het kiezen van een verjaardagskaart voor een man of vrouw. Daarnaast kun je kiezen uit allerlei thema’s. Ga je voor een kaart met bloemen, confetti of past kunst toch beter bij de jarige? Door één of meerdere thema’s te selecteren, wordt de keuze voor een kaart een stuk makkelijker.

Blij met je keuze? Dan kun je de kaart bewerken. Hier heb je geen ingewikkeld bewerkingsprogramma voor nodig en je hoeft hier ook geen ontwerper voor te zijn. Jouw kaart bewerk je eenvoudig in onze kaartmaker. Daarmee kan iedereen een mooie verjaardagskaart ‘80 jaar’ maken. Voeg de leukste figuren, de mooiste kaders en eigen foto’s met herinneringen toe. Of wat denk je van een mooie quote of tekst op de voorzijde? Schrijf er ook een mooie verjaardagswens op. Op deze manier maak je er helemaal jouw unieke kaart van!

Psst.. inspiratie nodig voor een mooie tekst op de kaart? Bekijk onze teksten voor verjaardagskaarten.

Een extra groot feest in de brievenbus

De 80e verjaardag is een bijzondere verjaardag. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat jij de jarige dit jaar extra in het zonnetje wilt zetten. Ook dat doe je met Kaartje2go. Laat je inspireren door onze spetterende cadeaus. Verras een zoetekauw bijvoorbeeld met heerlijke chocolade of verblijd hem/haar met een mooi wenscadeau. Wil je liever dat de jarige kan genieten van een lekker drankje? Laat dan de kaart bezorgen met een fles wijn of bier. Voor de echte theeleuten hebben we ook heerlijke thee als cadeau.

Verjaardagskaart ‘80 jaar’ klaar? Verzenden maar!

De oudere heeft nog geen idee, maar jouw kaart ligt binnenkort op de deurmat. Wat een feestje! De kaart moet alleen nog verzonden worden. Wanneer je een verjaardagskaart ‘80 jaar’ met Kaartje2go maakt en verzendt, hoef je daar niet eens de deur voor uit. Het enige wat we van jou nodig hebben is het adres van de ontvanger en de gewenste bezorgdatum. Als je op een werkdag voor 20.00 uur besteld, wordt je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ligt je kaart al de volgende dag bij opa of oma – of die lieve suikeroom op de deurmat. Ook hebben wij nog een verrassing voor jou. Want als je voor het eerst besteld, krijg je de kaart van ons cadeau. 

Het geven zelfs is dus eigenlijk al een feestje!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.