Ga naar de inhoudGa naar het filter

Christelijke verjaardagskaarten

Wil je iemand Gods zegen toewensen voor zijn nieuwe levensjaar? Dan is het leuk om een christelijke verjaardagskaart te versturen.

Je christelijke vrienden zijn belangrijk voor je en je waardeert ze enorm. Hoe leuk is het dan om een verjaardagskaart te versturen? Je zal hem of haar enorm verrassen. Kies voor een religieuze kaart met een bijzondere Bijbelse tekst, zoals bijvoorbeeld psalm 91, ‘Onder zijn vleugels ben je veilig’. Op onze website vind je diverse mooie christelijke verjaardagskaarten voor zowel mannen, vrouwen, jongens en meisjes. 

Christelijke verjaardagskaarten met tekst

Bij Kaartje2go vind je veel christelijke verjaardagskaarten met tekst. Authentieke Bijbelse teksten uit bijvoorbeeld Mattheüs of Exodus. Daarnaast zijn er ook verschillende kaartjes met psalmen te vinden op originele achtergronden. Maak je liever zelf een persoonlijke kaart? Dit kun je makkelijk en snel doen via onze kaartmaker. Upload zelf een bijzondere foto, bijvoorbeeld van een gezamenlijke kerkelijke bijeenkomst. Gebruik deze als achtergrond en voeg vervolgens de leukste figuren, kaders en teksten toe. Zo kun je de christelijke verjaardagskaart nog persoonlijker maken. Bekijk voor meer inspiratie eens onze religie kaarten of communiekaarten

Verjaardagskaart met cadeau

Bij een bijzondere christelijke verjaardagskaart hoort natuurlijk ook een leuk cadeau. En wat is er makkelijker dan dit samen bestellen zodat je direct alles in huis hebt (of kan versturen)? Bij Kaartje2go beschikken we over een leuke categorie cadeaus. Kies bijvoorbeeld voor beauty- en verzorgingsproducten, een cadeaubon of een goed boek. Er zijn cadeaus voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

De voordelen van Kaartje2go

Een christelijke verjaardagskaart bestellen bij Kaartje2go kent verschillende leuke voordelen. Zo kun je gebruikmaken van een gratis proefdruk. Zelf eerst de verfijnde kwaliteit van het papier in je handen voelen, zonder ergens aan vast te zitten. Zo weet je zeker dat je het juiste kaartje verstuurt naar de jarige. Ga je voor het eerst een bestelling doen via Kaartje2go? Dan is het eerste kaartje gratis. Yes! Nog wat andere leuke voordelen:

  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Als beste getest

  • CO2-neutraal gedrukt

  • Gratis enveloppen

  • Klantwaardering 9.6/10

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.