Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 2 jaar

Hang de slingers alvast op en zet een taart op tafel, want er is een peuter 2 jaar geworden!  De fase van ‘twee is nee’ en de peuterpuberteit is begonnen. Maar ook het jaar van beter leren praten, luisteren en begrijpen. En daarom wil je deze verjaardag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De dag waarop het kind 2 jaar wordt, vraagt om een verjaardagskaart.

Verjaardagskaarten voor een kind van 2 jaar

Wil je een verjaardagskaart sturen naar een kind van 2 jaar? Dan ben je bij Kaartje2go op de juiste plek. Een vrolijke verjaardagskaart voor een tweejarige is een leuke verrassing voor zowel het kind als de ouders. In ons assortiment vind je allerlei soorten verjaardagskaarten voor peuters. Van vrolijk tot grappig en met foto's; het is allemaal mogelijk. Maak gebruik van ons handige filtermenu om de perfecte verjaardagskaart te vinden. Is het kleine feestvarken bijvoorbeeld dol op dieren? Filter hier dan op. We hebben bijvoorbeeld leuke verjaardagskaarten met een kat, hond, dinosaurus en eenhoorn.  

🎂 Tip: wist je dat de meeste verjaardagskaarten een aanpasbare leeftijd hebben? Neem daarom ook eens een kijkje bij onze kaartje voor de 1e verjaardag en 3e verjaardag

Kaart + verjaardagscadeau voor 2-jarige

Wil je er een extra groot feest van maken? Voeg dan een cadeau aan je bestelling toe. De meest schattige knuffels vind je bij onze speelgoed cadeaus. Of wat dacht je van een leuk kinderboek? Dat is superleuk voor de ontwikkeling van de tweejarige. 

Maak een kaart voor een tweede verjaardag

Maak je liever zelf een kaart voor de tweede verjaardag? Dan kun je bij onze kaartmaker terecht. Kies een ‘2 jaar verjaardagskaart’ uit en klik vervolgens op ‘kaart bewerken’. In de kaartmaker heb je keuze uit feestelijke figuren, leuke kaders en allerlei achtergrondkleuren. Plaats bijvoorbeeld ballonnen en slingers op de voorkant. Of maak er een fotokaart van door een kiekje van de 2-jarige op te zetten. Zo maak je met een klein beetje creativiteit al een unieke verjaardagskaart voor jouw 2-jarige spetter. 

Gefeliciteerd 2 jaar: teksten voor een verjaardagskaart

Een verjaardagskaart voor een kind van 2 jaar is natuurlijk niet compleet zonder leuke tekst. De peuter kan misschien zelf nog niet lezen, maar de ouders verras je hier zeker mee. Bovendien is het voor de tweejarige leuk om later een verjaardagskaart terug te lezen. Je kunt het simpel houden met een verjaardagswens zoals ‘Gefeliciteerd met je tweede verjaardag’. Je kunt ook een leuk verhaaltje of kinderliedje op de kaart schrijven. Je kunt de tekst in onze kaartmaker ook een vrolijk kleurtje geven. Lekker feestelijk!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.