Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart met hond

🐶  Woef, woef! Laten we eerlijk zijn, honden zijn toch veel gezelliger dan mensen? Deze vrolijke viervoeters maken iedereen blij met hun gekke fratsen – en ook wij zijn dol op ze! Maak dus meteen een verjaardagskaart met een hond en verras de jarige met een fantastische felicitatiekaart.

Verjaardagskaart met hondje maken

Een verjaardagskaart met een hond erop is een onwijs leuke keuze. Helemaal wanneer iemand zelf een hond heeft of heel veel van honden houdt. Deze kwispelende beestjes bezorgen al snel een glimlach op het gezicht van de jarige.

Oké, de honden op onze kaartjes kwispelen en blaffen dan misschien niet, maar ze zijn wel ontzettend grappig. Zo is er de teckel die laaaang zal je leven zingt en het lollige beestje dat joepie de poepie zegt. Maar ook de bulldog met een mondkapje of een feestmutsje op en nog veel meer grappigs. Zeker weten dat er ook voor jouw vriend of familielid een leuk kaartje tussen zit.

Hier ga je van kwispelen; een kaartje bij ons is zo gemaakt:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Verjaardagskaart hond” en klik op “Kaart bewerken”.
  2. Pas de kleuren of het lettertype aan, vervang de achtergrond of schuif met de figuren. Gebruik ook onze galerij om leuke hondenfiguren toe te voegen.
  3. Wil je de kaart nog verder personaliseren? Upload dan je eigen foto - of die van een hond.
  4. Schrijf tot slot een leuke verjaardagswens in de kaart en bestel hem meteen. Wat zal de ontvanger uitgelaten zijn als hij jouw kaart ziet.

Verjaardagskaart hond + cadeau geven

Een verjaardagskaart is al een hele verrassing. Maar met een verjaardagscadeau erbij laat je de denkbeeldige staart van de jarige helemaal kwispelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke chocolade door de brievenbus of smakelijke thee? Je kunt zelfs speelgoed meesturen, hoe leuk is dat!? 

Bekijk hier alle cadeaus

Honden verjaardagskaart versturen

Wanneer je jouw verjaardagskaart bij Kaartje2go bestelt, hoef je zelf het hondenweer niet te trotseren. Vul het adres en de verzenddatum in, en wij regelen de rest! Als je voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart zelfs vandaag nog verzonden. In 95% van de gevallen ligt deze de volgende dag al op de deurmat (als Fluffy hem niet opeet natuurlijk).

Verstuur je ook weleens de verjaardagskaart te laat? Dat is vanaf nu verleden tijd met onze verjaardagskalender. Wij sturen je namelijk een paar dagen van tevoren een bericht, zodat je precies op tijd bent met het versturen van een kaartje. Het enige wat jij hoeft te doen is een gratis account aanmaken en de datum in te vullen. Voortaan ben jij zo trouw als een hond in het versturen van verjaardagskaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.