Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 3 jaar

Hoera! Een dreumes in je omgeving is 3 jaar geworden. En een derde verjaardag is een grote dag voor zo’n kleine feestneus. Het komende levensjaar zit vol veranderingen en ontwikkelingen. Ook is dit het eerste jaar dat het kind de verjaardag wat bewuster meemaakt. Hoe zo’n derde verjaardag er ook uitziet, de kans is groot dat het kindje er al een tijd naar uitkijkt. En jij maakt het feest compleet met een verjaardagskaart 3 jaar.

Verjaardagskaarten voor een kind van 3 jaar

Bij ons vind je de leukste verjaardagskaarten voor kinderen van 3 jaar. We hebben kaartjes in verschillende kleuren, thema’s en stijlen. Selecteer de opties die bij de 3-jarige passen en ga op zoek naar de perfecte kaart. Verjaardagskaarten met dieren doen het bijvoorbeeld altijd goed bij kleine kinderen. Zo kun je kiezen voor kaarten met een dinosaurus, paard, kat of hond. Ook hebben we verjaardagskaarten speciaal voor peuters en kleuters. Of verstuur een verjaardagskaart met het getal ‘3’. De keuze is helemaal aan jou. Waar je ook voor kiest, het ontvangen van zo’n leuke verjaardagskaart maakt de derde verjaardag helemaal compleet.  

🎂 Tip: De meeste kaarten hebben een aanpasbare leeftijd. Bekijk daarom ook eens onze kaarten voor een 1-jarige of 2-jarige

Maak een verjaardagskaart voor een derde verjaardag

In onze kaartmaker maak je eenvoudig een unieke verjaardagskaart voor een derde verjaardag. Voeg bijvoorbeeld een leuke tekst aan de voorzijde toe. Wat dacht je van ‘Gefeliciteerd 3 jaar!’? Je kunt het lettertype, de grootte en kleur ook aanpassen. En aangezien kinderen dol zijn op felle kleuren, kun je lekker experimenteren met verschillende kleurtjes. Hoe gekker, hoe beter! Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze feestelijke illustraties en kleurrijke kaders. En wil je een foto van de kleine dreumes aan de kaart toevoegen? Dat kan. Versier de foto vervolgens met een kader of plaats er figuren bij, zoals confetti of een feesthoedje. Met zo’n zelfgemaakte ‘3 jaar’ kaart kan het niet anders dan een feestje worden. 

Tekst verjaardagskaart 3 jaar

Een verjaardagskaart 3 jaar is niet compleet zonder tekst. En je kunt hier allerlei kanten mee op. Schrijf bijvoorbeeld een mooie wens voor de toekomst aan de binnenkant. Of vertel wat over het afgelopen jaar. Een zelfgemaakt of bestaand gedichtje is ook leuk. Natuurlijk kun je het ook simpel houden met ‘Gefeliciteerd met je derde verjaardag’. De jarige zal er nu nog niet veel van begrijpen, maar wel als hij of zij het later met een glimlach terugleest. 

🥳 Tip: laat je inspireren door deze verjaardagsteksten voor kinderen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.