Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaarten met kraftlook

Trouwkaarten met een kraft- of kartonlook hebben een rustieke en organische uitstraling. Dit maakt ze perfect voor bruiloften met een landelijk of bohemian thema. Ook van plan kraft trouwkaarten te versturen? Onze designers hebben tientallen ontwerpen gemaakt met de look & feel van écht kraftpapier. Bekijk ze maar eens … welke is jouw favoriet?

Strakke en speelse kraft trouwkaarten

Een trouwkaart met kraftlook ziet er net wat anders uit dan een reguliere trouwkaart. De achtergrond in de kleur van karton laat de kaart direct opvallen en straalt warmte en romantiek uit. Ook heeft het iets eigenzinnigs, ideaal voor koppels die een trouwkaart met karakter zoeken. Binnen de collectie trouwkaarten met kraftlook hebben onze designers ontwerpen in verschillende stijlen gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een romantische trouwkaart vol witte bloemen of een robuuste kaart met zwarte letters. Voor welke kraft trouwkaart je ook kiest; elk ontwerp is geheel naar wens aan te passen in de kaartmaker.

Duurzame trouwkaarten met kraftlook

Onze trouwkaarten met kraftlook hebben een ambachtelijke uitstraling. Toch worden ze niet op kraftpapier gedrukt, maar op een luxe papiersoort naar keuze. Je profiteert dus wel van de authentieke look & feel, maar zonder de kosten van the real thing. Daarnaast staat kraftpapier erom bekend duurzaam te zijn, iets dat ook geldt voor onze papiersoorten met FSC-keurmerk. Ook in de bezorging van kraftlook trouwkaarten kunnen meer verantwoorde keuzes gemaakt worden. Laat de kaarten bijvoorbeeld thuis bezorgen en breng ze zelf rond op de fiets.

Geef een unieke touch aan kraft trouwkaarten

Elk van onze trouwkaarten met kraftlook is ontstaan op de online tekentafel van onze designers. Je komt de ontwerpen op deze pagina dan ook nergens anders tegen. Sowieso is de kans piepklein dat kennissen met een vergelijkbare trouwkaart op de proppen komen; alle ontwerpen van Kaartje2go kun je eenvoudig personaliseren in onze online tool. Om de trouwkaart helemaal af te maken, kun je ook nog leuke extra’s aan je bestelling toevoegen. Liever zelf even freubelen? Plak een wit lint met een label, een grote strik of een houten hart op een duurzame envelop van kraftpapier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.