Ga naar de inhoudGa naar het filter
Wenskaart opa & oma

Opa en Oma kaarten

Opa en oma vullen een speciale plek in ieder kinderhart. Samen leuke dingen doen, spannende avonturen beleven en een heleboel cadeautjes en liefde. Het is niet moeilijk om te je voor te stellen dat kleinkinderen van hun grootouders houden. Hou jij ook zo van je opa en oma? Stuur ze dan eens een kaartje. 

Een kaartje voor opa en oma maken

Een kaart voor opa en oma maken is kinderwerk. Met een paar simpele muisklikken ontwerp je zelf een persoonlijke kaartje om naar opa en oma te sturen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo zet je opa en oma in het zonnetje met je zelfgemaakte kaart:

  • Upload een leuke foto van jezelf of samen met opa of oma.
  • Schrijf een lieve boodschap in de kaart en maak er een leuke tekening bij. 
  • Voeg figuren toe, zoals hartjes of ballonnen, en maak de kaart zo vrolijk als je zelf kunt bedenken.

En ook het versturen is heel eenvoudig. Jij maakt de kaart en wij bezorgen hem bij je opa en oma. Als je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan wordt de kaart nog 95% van de tijd de volgende dag bezorgd. Makkelijk toch?

De leukste kaarten voor je opa en oma!

Wil je een leuke en originele opa en oma kaart maken om je grootouders mee te verrassen? Kijk dan eens in onze speciale collectie met opa en oma kaarten. Hier vind je leuke, grappige en lieve kaarten om naar opa en oma te sturen. 

Onze opa en oma kaarten kun je helemaal persoonlijk maken met eigen teksten en foto's. Bijvoorbeeld een leuke foto van opa en oma, of eentje van jezelf natuurlijk! 

Ben je nieuw bij Kaartje2go? Dan krijg je bovendien je eerste kaart helemaal gratis. Echt waar!

Een hart onder de riem voor opa en oma

In deze coronatijd kunnen opa en oma zich best een beetje alleen voelen. Nu we onze grootouders en overgrootouders maar weinig zien is het toch mooi om af en toe iets te kunnen laten horen en een kaartje kan daarbij helpen. 

Steek opa en oma een hart onder de riem door ze een leuke kaart met een lieve boodschap te sturen. Maak een tekening of stuur een foto en geef ze een papieren knuffel.

Zo vechten we samen tegen eenzaamheid en maken we alle opa’s en oma’s een beetje blijer.

Opa en omadag vieren met een kaart

Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag, een dag om stil te staan bij de speciale band die grootouders met hun kleinkinderen hebben. Oppassen, leuke uitjes en de liefde die opa en oma geven zijn heel bijzonder en dat mag best een beetje gevierd worden.

De Opa- en Omadag kaarten van Kaartje2go zijn speciaal ontworpen voor opa en oma: hip en origineel. Je kiest een kaart uit de collectie of een van de speciale opa kaarten of oma kaarten. En elke Opa- en Omadag kaart kun je helemaal ontwerpen zoals jij dat wilt.

Hoe is opa en omadag ontstaan?

In 2004 kwam Jonge Gezinnen BV met een initiatief om stil te staan bij de rol van opa’s en oma’s in de samenleving en de opvoeding van kleinkinderen. Er werd een speciale dag in het leven geroepen: de opa- en omadag. Waarin grootouders door hun kinderen en kleinkinderen in het zonnetje gezet worden.

Nog meer leuke redenen om opa of oma een kaart te sturen

Er zijn nog veel meer redenen te bedenken om opa en oma een kaart te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart om te feliciteren dat ze opa en oma zijn geworden. Stuur een verjaardagskaart omdat opa of oma jarig is, maak een bedankkaartje om ze te bedanken voor een leuk uitje of stuur ze een knuffel en een kus toe met onze wenskaarten. Oh, en wil je ze een kaartje sturen voor Vaderdag of Moederdag? Kijk dan eens bij onze vaderdag kaarten of moederdag kaarten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.