Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Gedichtenkaarten

De leukste gedichtenkaartjes

Maak je eigen unieke gedichtenkaart. Of kies een kaart met gedicht uit onze ruime collectie. Je kunt ook jouw eigen foto toevoegen. Leuk, origineel en heel gemakkelijk! Verstuur jouw eigen gedichtenkaartje. Voor alle nieuwe klanten 1e kaart cadeau!

Gedichtenkaarten maken met plezier

Een gedichtenkaart maken is bij Kaartje2go heel eenvoudig. 

Kies een kaart de uit de collectie en zet jouw eigen gedicht erop. Je kunt ook foto's en figuren toevoegen aan jouw kaart. Zo maak je een unieke kaart met jouw eigen gedichten. Ben je een beetje verliefd? Stuur dan een kaart met een liefdesgedicht of een leuke valentijnskaart!

Dichtvormen

Er zijn heel veel verschillende dichtvormen. In wat voor dichtvorm het gedicht geschreven is, hangt af van het doel, de vorm, het aantal regels, het aantal regels en aantal lettergrepen, en de maat. Bekijk ook onze andere ansichtkaarten

Een gedichtenkaart maken is heel eenvoudig. Scroll door onze collectie gedichtenkaarten en kies de mooiste uit. Voeg vervolgens in onze kaartmaker figuren, kaders en een tekst toe. Staat je lievelingsgedichtje er niet tussen? Of heb je zelf een gedicht geschreven? In een paar simpele stappen ontwerp je zelf een gedichtenkaart:

  • Kies een kaart uit onze collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. Je kunt ook beginnen met een blanco kaart.
  • Zoek een achtergrondkleur uit en personaliseer de kaart met leuke figuren en kaders. 
  • Schrijf een mooi gedichtje op de kaart.
  • Voeg eventueel leuke extra’s toe en rond de bestelling af.

Een kaartje met foto is superleuk om te ontvangen, dus dat kan zeker! Kies een mooi gedichtenkaartje uit onze collectie en bewerk de kaart. In de kaartmaker kun je een foto toevoegen die goed bij het gedichtje past. Of voeg een persoonlijke touch toe door te kiezen voor een foto van jou en ontvanger. Dit lieve gebaar zorgt voor een feestje op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.