Ga naar de inhoud

Feliciteer opa en oma met de geboorte van hun kleinzoon of kleindochter

De vrolijkste felicitatiekaarten voor opa en oma

Feliciteren met het kleinkind

Na de zwangerschap komt het goede nieuws: er is een nieuwe telg in de familie. Dat is bijzonder voor de ouders, maar ook heel speciaal voor bompa en bomma. Een felicitatie is daarom op zijn plaats. Verras de grootouders met een vrolijk kaartje en feliciteer ze met het geweldige geboortenieuws.

Vind de felicitatiekaart die bij jou én opa en oma past

Naar welk soort felicitatiekaart ben je op zoek; wat zouden bompa en bomma leuk vinden en wat past bij jou? Neus eens lekker rond in onze collectie felicitatiekaarten. Je vind ze in de meest uiteenlopende stijlen. Van kaarten met een vleugje humor tot de meest stijlvolle kaarten. Je kunt de kaarten filteren op stijl of thema door gebruik te maken van het filtermenu. Ook kun je filteren op het geslacht:

Feliciteer bompa en bomma met de geboorte van hun kleindochter

Zijn de grootouders trotse bompa en bomma geworden van een kleindochter? Feliciteer ze met de geboorte van het meisje door een kaart te sturen. In het filtermenu kies je eenvoudig de stijlen die bij jou én de grootouders passen, zoals grappige kaarten, klassiek of juist modern. Ook kun je kiezen voor kaarten in een specifiek thema, zoals bloemen of diertjes.

De mooiste felicitatiekaarten om te feliciteren met een kleinzoon

Is er een klein ventje geboren? Dan kun je bompa en bomma verrassen met een mooie kaart, speciaal als felicitatie voor de geboorte van hun kleinzoon. Een stijlvol kaartje, hip of typografisch: je filtert de kaartjes op deze stijlen via het filtermenu.

Als je bompa en bomma gaat feliciteren met de geboorte van hun kleinzoon of kleindochter, kun je de kaart helemaal naar wens bewerken. Misschien wil je wel een vrolijke slinger toevoegen aan de voor- of achterkant of wil je de kaart graag voorzien van een eigen foto. Dat jij de kaart zelf bewerkt, maakt de felicitatie extra speciaal. Dankzij de Kaartje2go kaartmaker is het heel makkelijk om een persoonlijke kaart te creëren. Je doet dit in 5 stappen:

  1. Kies een ontwerp dat je mooi vindt.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
  3. Voeg feestelijke figuurtjes toe en kies een vrolijk kader.
  4. Wil je de kaart personaliseren? Upload dan een eigen foto. 
  5. Schrijf een tekst om te feliciteren met het kleinkind.  

👶🏼  Tip: bekijk ook de blog ‘Wat zet je op een geboorte felicitatiekaart?

Een felicitatiekaart ‘kleinkind’ op de deurmat laten bezorgen

Als je blij bent met de felicitatiekaart, kan hij op de post. Je verzendt de kaart eenvoudig met Kaartje2go. Op welk adres wonen opa en oma? Dat is wat we willen weten zodat we de kaart voor je kunnen versturen. Daarnaast voer je de verzenddatum in. Is het een werkdag én bestel je voor 20:00 uur? Dan gaat de kaart vandaag nog op de post. Dat noemen we razendsnelle verzending!

Leuke extra’s toevoegen

Wil je bompa en bomma extra in de watten leggen als felicitatie voor het geboortenieuws van hun kleindochter of kleinzoon? Dan is het leuk om een cadeautje bij de kaart te laten bezorgen. Daarvoor hoef je niet naar de winkel, want je bestelt een mooi bloemetje of wat lekkers gewoon via Kaartje2go. Bompa en bonma zullen ongetwijfeld blij verrast zijn!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.