Ga naar de inhoudGa naar het filter

Sorry kaarten

Heb je per ongeluk een deuk gereden in de auto van je moeder, iets kwetsends gezegd tegen je beste vriend(in) of ben je een etentje met een oud-klasgenoot vergeten? Een ongeluk zit in een klein hoekje, net als het maken van een foutje. Gelukkig is het nooit te laat om sorry te zeggen of het weer bij te leggen. Een klein gebaar maken is soms al voldoende om de lucht te klaren. Verstuur bijvoorbeeld een sorry kaart met een persoonlijke boodschap om te laten weten dat het je spijt. Bestel je je kaart voor 20.00 uur? Dan verzenden wij hem vandaag nog voor je.

Maak je excuses met een sorry kaartje

Sorry zeggen is niet altijd even gemakkelijk, vooral niet als je het erg bont hebt gemaakt. Je moet namelijk eerst aan jezelf toegeven dat je fout zat of iets verkeerds gedaan hebt. Misschien schaam je je wel, voel je je kwetsbaar of ben je bang voor nog meer ruzie of onenigheid. Des te knapper is het als jij toch het initiatief neemt om de situatie weer recht te zetten. Met een sorry kaartje en een welgemeende tekst kun je op een originele manier je welwillendheid tonen, maar hoef je niet direct contact te zoeken met degene aan wie je jouw excuses wilt maken. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden om je spijt te betuigen? Neem dan een kijkje tussen onze sorry teksten. Vaak kom je met je excuses aanbieden al een heel eind, maar met deze teksten komt het ongetwijfeld weer goed.

Kies een attent ‘sorry’ cadeautje

Voelt alleen sorry zeggen niet voldoende? Zet je woorden dan kracht bij met een toepasselijk cadeautje. Is jouw vriend(in) verslaafd aan zoetigheid en kun je haar ‘s nachts wakker maken voor chocola? Bestel dan de verse brownies mixbox of een Tony’s Chocolonely proeverijtje. En je moeder? Die baalt vast minder van de deuk in haar auto, wanneer je haar een grappige sorry kaart stuurt met een zak autodrop Total Loss

Maak en verstuur je welgemeende excuus

In slechts een paar minuten tijd maak je heel makkelijk en snel een sorry kaart met onze online kaartmaker. Je hebt geen apps of ingewikkelde plugins nodig, alleen een werkende internetverbinding! Kies een mooie kaart, schrijf een welgemeend excuus en bewerk alle details naar wens. Wil je je spijtbetuiging extra kracht bijzetten? Voeg dan ook een klein cadeautje toe. Daarna hoef je alleen nog maar de gegevens van de ontvanger in te vullen en wij versturen de kaart (en het eventuele cadeau) voor je. Eenvoudig, hè? Bestel je je sorry kaart voor 20.00 uur? Dan valt de kaart in 95% van de gevallen de volgende dag al op de mat.

Ben je iemands verjaardag vergeten? Oeps! Neem een kijkje bij onze sorry te laat kaartjes of bekijk de andere wenskaarten.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.