Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Bedankkaartjes

Een speciaal bedankje

Hoe lang is het geleden dat jij nog eens een bedankje stuurde? Het gebeurt veel te weinig, spijtig genoeg. Maar bedankjes zijn bij iedereen altijd welkom en er is altijd wel een reden om iemand een bedankje te sturen. Stuur eens een bedankje naar de babysit omdat je altijd op hem of haar kan rekenen. Of bedank je moeder of vader omdat ze je steunden in moeilijke tijden. Bedankkaartjes zijn minstens even waardevol als een boeketje bloemen of als een etentje. Het is een klein gebaar dat iedereen waardeert.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Personaliseren bedankkaartjes

Wat te schrijven op een bedankkaartje? Niet simpel om de juiste woorden te vinden en een passende tekst te schrijven. Je vindt dat iemand veel voor je gedaan heeft, maar om dat uit te drukken in een tekst,dat is nog een andere kwestie. Het is het beste om van je gevoelens uit te gaan en heel oprecht te schrijven wat je voelt. Maak de tekst voor het bedankkaartje persoonlijk, zodat de ontvanger direct weet dat je er aandacht aan hebt besteed. Wij hebben een pagina met bedankteksten samengesteld, waar je inspiratie kan opdoen. Zo wordt het toch een persoonlijke en unieke tekst.

Bij welke momenten bedankje sturen

Bij elke gebeurtenis waar je de nood voelt om mensen te bedanken voor hun steun of hun hulp, kan je gebruikmaken van een bedankkaart. Wanneer je onlangs trouwde en je veel geschenken kreeg bijvoorbeeld, of gewoon omdat je vrienden en familie er op je huwelijk bij waren. Maar je kan ook een bedankkaart sturen wanneer iemand een handje toegestoken heeft toen je ziek was of bij de renovatie van je huis. En waarom bedank je de babysit niet eens een keertje voor alle uurtjes die hij of zij doorbracht met je kind en jij met een gerust hart naar buiten kon. Het is de ideale manier om aan een andere persoon je waardering te laten blijken.