Ga naar de inhoudGa naar het filter

Complimentkaartjes

Wauw, dat heb je goed gedaan! Een compliment lijkt heel gewoon, maar is eigenlijk heel bijzonder. We laten iemand weten dat we hem of haar waarderen en dat is altijd fijn om te horen. Stuur daarom vandaag nog een kaartje met een compliment!

Stuur een complimentkaart

Een compliment per post sturen is een kleine moeite, maar je doet iemand er een groot plezier mee. Speciaal voor jou hebben onze designers een uitgebreide collectie complimentenkaartjes gemaakt. Zo kun jij je vriendin, vader, zus, partner of collega verrassen met een leuke wenskaart.

Een stukje waardering doet wonderen voor elke relatie. Daarom is het goed om de ander te laten weten dat je zo blij bent met hem of haar. Maar je doet het niet alleen voor hen. Door een complimentkaart te maken ga jij je ook fijner voelen. Want als de mensen om jou heen blij zijn, word je vanzelf door hun vrolijkheid aangestoken.

Maak een goed gedaan kaart

Ken jij iemand die een mooie prestatie heeft geleverd? Iemand die iets gedaan heeft waar je trots op kunt zijn? Een rijbewijs heeft gehaald, een diploma heeft ontvangen of een wedstrijd heeft gewonnen? Dit zijn uitstekende momenten voor een goed gedaan kaart. Ook als iemand je heeft geholpen met klussen, schoonmaken of een ander attent gebaar, is een compliment / goed gedaan kaart sturen een mooie manier om iemand te bedanken.

Kaartje sturen op Complimentendag

Ieder jaar op 1 maart is het Nationale Complimentendag. Het perfecte moment om je waardering uit te spreken naar de mensen om je heen. Stuur een persoonlijke kaartje naar iemand die je graag een compliment wilt geven. Wie zou je kunnen verrassen met zo’n onverwacht kaartje op Complimentendag?

Complimentkaart sturen

Het versturen van je goed gedaan kaart is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het adres van de ontvanger en de verzenddatum invullen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ligt je complimentkaart al de volgende dag op de deurmat. Vliegensvlug!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.