Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met olifant

Gek op olifanten of vind je dit zoogdier er gewoon leuk uitzien? Bij Kaartje2go hebben we tientallen kaarten met een kleine of grote olifant. Op deze pagina vind je een aantal dierenkaarten met een olifant, maar ook tussen onze geboorte-, verjaardags- en beterschapskaarten kom je dit grote zoogdier tegen. Benieuwd wat voor soort kaarten met olifant we nog meer hebben? Zoek vanaf de homepage op ‘olifant’ en ontdek ons complete aanbod.

Geboorte aankondigen met een olifant kaartje!

Op zoek naar een geboortekaartje met een olifant? Onze collectie puilt uit van de ontwerpen met dit sterke zoogdier. Op de meeste van deze kaartjes staat een baby olifant. Slagtanden hebben deze kalven nog niet, wel een handige slurf. Sommige van de olifantjes houden hiermee de staart van hun papa of mama vast, andere gaan liever op ontdekking uit. Ze blazen hartjes uit hun slurf of lopen rond met een ballon. Is er niet één kind geboren, maar een tweeling? Een kaartje met twee olifantjes is nog schattiger, vooral als ze elkaars slurf vasthouden.

Kaarten voor een oli-fantastische verjaardag!

Olifanten zijn slimme, sociale en empathische dieren. Het is dan ook niet gek dat zoveel mensen dol op ze zijn! Ook hun bijzondere verschijning maakt de olifant tot een geliefd dier; met hun grote oren, slurf en slagtanden vallen ze direct op. Ken ook jij iemand die dol is op olifanten? Stuur deze persoon dit jaar eens een verjaardagskaart met een olifant! Op de kinderkaarten staat meestal een mooie tekening van een olifant; soms dragen ze een feesthoed of hebben ze gezelschap van een vogeltje. Op de verjaardagskaarten voor volwassenen vieren de olifanten graag een feestje.

🐘🎂 Ook leuk: onze felicitatiekaarten en kinderfeestjes uitnodigingen met een olifant! 🎂🐘

Get well-ephant!

Het leven zit niet altijd mee. Soms worden we ziek of gaan we door een moeilijke tijd heen. Het is dan prettig als anderen laten merken dat ze aan ons denken, bijvoorbeeld door een kaartje te sturen! Tussen onze beterschapskaarten zitten bemoedigende en grappige ontwerpen met een olifant. Sommige van deze olifanten hebben hun slurf in verband of zitten onder de pleisters geplakt. Voor kinderen zitten er ook ontwerpen tussen. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een zwaaiende baby-olifant of een olifant die een ambulance bestuurt.

Een hele dikke kerstknuffel voor jou!

Honden, katten en konijnen zijn niet de enige dieren die zich laten zien op onze kerstkaarten. Ook olifanten komen af en toe voorbij. Op de kaarten dragen ze meestal een rode kerstmuts en hebben ze gezelschap van een andere olifant. Ook met andere dieren kunnen ze goed opschieten; ze omringen zich graag met een zebra, giraf, aap of leeuw. Sommige olifanten houden een glas bubbels vast met hun slurf. Niet om snel leeg te drinken, maar om te toosten op een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.