Kerstkaart met katten

Het hele jaar ligt hij lekker naast je op de bank. Bij thuiskomst hoor je zijn gemiauw al in de gang. Je kat brengt veel gezelligheid bij je thuis en is een gewaardeerd onderdeel van het gezin. Ken jij ook iemand die gek is op zijn kat? Wil jij graag de mooiste kerstkaarten met katten maken? Dat gaat makkelijk en snel bij Kaartje2go via onze kaartenmaker. Je kunt ook een leuke gemaakte kaart kiezen van onze designers!

Eigen kerstkaart met katten maken

We verklapten het al even in de vorige alinea. Wij hebben een gave kaartenmaker. Hierin kun je je eigen foto met een kat importeren. Gebruik hem als achtergrond of maak er een mooie collage van met meerdere foto’s. Als de foto staat is het tijd om te kiezen voor een enkele of dubbele kaart. Voeg tekst, symbolen en kaders toe en geef de leuke kerstkaart met kat meer vorm. Geef de kat bijvoorbeeld een feesthoedje, je zal direct de lachers op je hand hebben. Is de kaart klaar? Controleer de kaart en verstuur hem. Je kan ervoor kiezen de kaart naar je eigen huisadres te sturen maar het is ook mogelijk de kaart naar de ontvanger te versturen. Ken je ook iemand die gek is op honden? Bekijk dan onze kerstkaarten met een hond

Voeg een leuk cadeau toe aan je bestelling

Een kerstkaart met katten is helemaal af met een gaaf cadeau. Zo hoef je helemaal de stad niet in, ideaal! Bij Kaartje2go kun je verschillende cadeaus toevoegen aan je bestelling. Om een cadeau te bestellen is het wel noodzakelijk om ook een kaart bestellen. Hier een overzicht van onze leuke cadeaus: Tony’s Chocolonely, hartjesbonbons, fles Leffe Blond, gezichtsmaskers, boeken, wijn en sieraden.

Zoals je ziet is er genoeg keuze. Wellicht is het leuk om het dierenboek met bijzondere dieren toe te voegen. Handig en snel! 

De voordelen van Kaartje2go

Een leuke kerstkaart met katten bestellen bij Kaartje2go kent verschillende mooie voordelen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden de kerstkaarten met katten dezelfde dag verzonden. Bij je eerste bestelling ontvang je ook de eerste kaart cadeau. Het is ook mogelijk om een proefdruk te bestellen. Wil je een grote bestelling doen maar eerst onze goede kwaliteit controleren? Dat is mogelijk, zonder dat je ergens aan vast zit. Bekijk ook onze goede beoordelingen in de pers. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team klanttevredenheid. 

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 16,879 beoordelingen