Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaart met honden

Samen lange strandwandelingen maken. Lekker knuffelen op de bank op een regenachtige dag. Je hond en jij zijn elkaars beste vrienden. En heb je kinderen, dan telt de hond ook helemaal mee als gezinslid! Daarom is het superleuk om een kerstkaart met honden te versturen rond de feestdagen. Kies bijvoorbeeld een kaart met een foto van je trouwe viervoeter. Of ga voor een van onze superschattige kerstkaarten met illustraties van honden. De keuze is reuze!

Kerstkaart met hondje

Een kerstkaart met een teckel die cadeautjes op z’n rug draagt, een grappige quote die helemaal past bij jouw hondenbeestje, een schattige illustratie van hondjes… Er zijn zoveel leuke kaartjes om uit te kiezen! Voor vrienden die hondenliefhebbers zijn of voor als je zelf een maatje op vier poten hebt. Kies je favoriete kaart en maak hem in onze kaartmaker helemaal zoals jij het wilt.

🐶 Leestip: Kerstfoto’s maken met je hond doe je zo!

Zo maak je je honden kerstkaart echt bijzonder

Er zijn zoveel leuke manieren om de kerstkaart met je hondje eruit te laten springen op de deurmat. Maak bijvoorbeeld een fotocollage met al je viervoeters of zet je favoriete foto samen met je kroost en de hond centraal. Ook schattig: je hond een kerstmutsje geven met een van onze leuke figuren. Of tover je hond en de andere gezinsleden om tot elfjes door foto’s van jullie gezichten aan een elfjeskaart toe te voegen. En natuurlijk sluit je je kerstkaart af met een pootje van jullie harige vriendje. Je golden retriever, beagle of labrador wordt zo de ster van jullie kerstkaart! 

🦌 Wist je dat het stiekem een beestenboel is tussen onze kerstkaarten? Zo hebben we bijvoorbeeld ook kerstkaarten met katten, konijnen en rendieren. Bekijk hier al onze kerstkaarten met dieren!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.