Ga naar de inhoudGa naar het filter

Hondenkaarten

Is jouw vriend(in), collega of neefje helemaal gek op honden? Stuur hem of haar dan een leuke kaart met een hond erop. Zomaar, om diegene te feliciteren of ergens voor te bedanken. Wat de reden ook is, in onze uitgebreide collectie hondenkaarten vind je ongetwijfeld een leuke kaart. Pas de kaart helemaal naar wens aan en voeg eventueel een foto van je eigen hond toe. De ontvanger kijkt vast verrast op als hij of zij een bekend snoetje op de kaart ziet staan. Bestel je de hondenkaart voor 20.00 uur? In 95% van de gevallen staat de postbode al de volgende (werk)dag voor de deur.

Verjaardagskaart hond

Let’s pawty! Een kaart met een hond erop kan altijd, ook als de jarige geen hond heeft. Want wie wordt er nou niet vrolijk van een kaart met een kwispelende viervoeter? Daarom hebben we een speciale categorie gewijd aan verjaardagskaarten met een hond. Kies bijvoorbeeld een gefeliciteerd hondenkaart met een uitgerekte teckel, een schattig mopshondje of een husky met een hoedje en wens het feestbeest een fijne verjaardag toe. Wil je een foto van je eigen hond aan de voorkant van de kaart toevoegen? Dat kan! Filter op ‘eigen foto’ en ontdek bij welke kaarten jij je huisdier een prominent plekje kunt geven. Hiermee maak je de verjaardagskaart nog persoonlijker. Ook is het mogelijk om een cadeautje bij je kaart te versturen om het kaartmoment extra feestelijk te maken. 

Een hondenkaart maken

Heb je een leuke hondenkaart, geboortekaartje met hond, kerstkaart met hond of verjaardagskaart met een hond gevonden? Dan is het tijd om de kaart te personaliseren met de online kaartenmaker. Ingewikkelde apps of plugins zijn allemaal niet nodig, alleen een werkende internetverbinding. Met deze ontwerptool voeg je vervolgens heel eenvoudig tekst, foto’s en figuren toe. Ook kun je de achtergrond vervangen, het lettertype aanpassen en de kleuren wijzigen. De mogelijkheden om jouw kaart te versieren zijn oneindig! Vind je het lastig om een leuke tekst te bedenken voor op de kaart? Wij helpen je graag! Klik tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’ of bekijk deze teksten voor op een dierenkaart.

Een kaart met hond versturen

Is jouw hondenkaart klaar voor verzending? Dan hoef je alleen nog maar de gewenste grootte te selecteren, de adresgegevens in te vullen en de verzenddatum te kiezen. Wij regelen de rest! Een leuke hondenkaart is dus in een handomdraai gemaakt en verstuurd vanuit je luie stoel. Is dit de eerste keer dat je een kaartje bij ons besteld? Dan krijg je hem van ons cadeau! Zo wordt een kaartje versturen nog leuker.

Bij Kaartje2go vind je de grootste collectie hondenkaarten van Nederland. Naast kaarten met een hond, vind je bij ons ook leuke kaarten met katten, paarden en konijnen erop. Nieuwsgierig of we ook een kaart hebben met jouw favoriete dier erop? Neem dan een kijkje tussen al onze dierenkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.