Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Verjaardagskaart 16 jaar maken

Zelf een arbeidsovereenkomst aangaan, het theorie examen voor je autorijbewijs mogen doen, je eigen YouTube-kanaal beginnen. 16 jaar is een spannende leeftijd en een nieuwe mijlpaal in het leven!

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

Verjaardagskaart

Is je zoon, vriend(in), neefje of kleindochter 16 jaar geworden? Maak dan een mooie verjaardagskaart via Kaartje2go. Verras hem of haar met een leuke zelfgemaakte kaart of kies een ontwerp van onze designers. Maak een gratis proefdruk en ervaar de mooie kwaliteit van onze kaartjes.

Eigen verjaardagskaart 

Wil je graag een foto op de verjaardagskaart zetten van jezelf met de jarige? Haal dan de creativiteit in jezelf naar boven en ga aan de slag met een eigen fotokaart maken. Upload een of meerdere foto’s en gebruik die bijvoorbeeld als achtergrond of als een collage. Voeg de mooiste figuren, kaders en teksten toe en maak de kaart zo persoonlijk mogelijk. Schrijf een leuke tekst waarin je vertelt hoeveel diegene voor je betekent. Of haal bijvoorbeeld een leuke anekdote op en schrijf deze op de kaart. Dit kun je eventueel ook combineren met een bijpassende foto. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens de verjaardagskaarten voor 18 jaar of 30 jaar.

Verjaardagskaart meisje of jongen 16 jaar

Is jouw dochter, vriendin of nichtje 16 jaar oud geworden? Kies voor leuke vrouwelijke thema’s zoals bloemen en slingers op de kaart. Of gebruik mooie stijlen zoals hip en trendy, modern of stijlvol. Zo zie je in een handomdraai welke kaarten er bij de jarige job passen. Handig! Je kan de kaart ook in verschillende vormen bestellen. Zo kan je voor een rechthoekige of vierkante kaart kiezen. En je kunt aangeven of je voor een dubbele of een enkele kaart wil gaan. Ook voor jongens van 16 jaar zijn er voldoende opties klaargezet door onze designers. Kies bijvoorbeeld voor een verjaardagskaart met een voetbal. 

De voordelen van Kaartje2go

Een verjaardagskaart voor een 16e verjaardag bestellen bij Kaartje2go kent verschillende leuke voordelen. Zo kun je, als je nog niet eerder hebt besteld bij ons, kiezen voor een gratis proefdruk. Eerst de kwaliteit van de kaart in je handen voelen voordat je de bestelling betaalt en verstuurt. Zonder dat je ergens aan vast zit. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heb je vragen? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij helpen je graag verder op weg. Alvast een gezellige verjaardag gewenst! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.