Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart vrouw humor

De meeste dames vinden hun verjaardag steeds iets minder leuk. Des te meer reden voor een geintje in een envelop. Stuur een grappige verjaardagskaart voor vrouwen en laat het feestnummer smakelijk lachen om haar nieuwe levensjaar. Het is lachen-gieren-brullen geblazen met onze verjaardagskaarten voor vrouwen met humor! 

Gefeliciteerd vrouw: grappige kaarten voor haar

Wat maakt een verjaardagskaart voor vrouwen nou precies grappig? Iedereen heeft natuurlijk andere humor. Met een aantal grappige verjaardagskaarten zit je altijd goed en neem je weinig risico. Denk hierbij aan:

  • Grappige kaarten met dieren - Happy Purrrrsday! 
  • Verjaardagskaartjes met grappen over leeftijd - Welkom bij de seniorenclub! 
  • Grappige verjaardagskaart vrouw met drankjes - Nooit te oud voor wijn! 

Ken je de jarige dame in kwestie heel goed, en piesen jullie regelmatig samen in je broek van het lachen? Dan kun je natuurlijk prima voor een iets meer “risky” kaartje gaan. Een verjaardagskaart voor een vrouw met grove humor bijvoorbeeld. Wij zijn stiekem fan van de kaartjes met boobie-grappen. Of wens haar een buzzin birthday met een satisfyerkaart. 

😂 Tip: Hebben jullie veel inside jokes? Ga los in de kaartmaker met figuren, teksten en foto’s voor een hilarische verjaardagskaart voor haar.

Grappige verjaardagskaarten voor vrouwen van alle leeftijden

Sommige leeftijden vragen gewoon om een grappige verjaardagskaart. Hoe ouder hoe meer grappen en grollen je op een kaartje kunt zetten. Daarom vind je ook speciale verjaardagskaarten voor vrouwen van 50 jaar in de collectie. Die kan Sarah vast waarderen! En ook voor jarige Jetjes van 60 en 65 kun je wat leuks vinden. Wanneer een jongedame 18 wordt kun je natuurlijk ook het vrouwzijn vieren met een kaart waar letterlijk ‘Gefeliciteerd, vrouw!’ op staat.  

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.