Ga naar de inhoudGa naar het filter

Groeten uit Nederland

Voor jou kan een vakantie ook dichtbij. Dan is Nederland een topbestemming. Er is in Nederland zowel zee als natuur, en alles is dichtbij. Maar geen vakantie zonder vakantiekaartjes te sturen natuurlijk. Hier kan je snel en gemakkelijk mooie of plezante vakantiekaartjes of postkaartjes aanmaken en zelfs versturen. Maak een kaartje aan met onze kaartenmaker en verstuur de kaartjes naar alle adressen in je adressenbestand.

Nederlandse vakantiekaart maken

Vanuit Nederland een mooie vakantiekaart of een postkaartje verzenden is supergemakkelijk. Met de kaartenmaker gaat het heel snel. Volg gewoon de drie stappen op en jouweigen vakantiekaartje is klaar. Selecteer een kaartje uit ons ruime assortiment Nederlandse vakantiekaarten, of ontwerp zelf een kaartje om te sturen. Met een eigen foto kun je je kaartje personaliseren. Het is natuurlijk pas af als je er ook nog een tekst en wat versieringen aan toegevoegd hebt. Als je wat creatief aangelegd bent, heb je daar zeker veel plezier aan. Maar ontbreekt het je aan inspiratie, dan hebben we een hulpmiddel voor je. We hebben een reeks leuke teksten voor op een vakantiekaart samengebracht in onze galerij. Neem eens een kijkje in ons aanbod en kies er een uit.

Verloopt het treffen van de reisvoorbereidingen niet zoals gepland? Dan hebben we voor jou een kampeerchecklist voor als je in Nederland gaat kamperen. Bekijk de lijst en vink af wat je al in je koffer gestoken hebt.

Op vakantie en zin om iedereen een “de groeten doen uit”-kaart te sturen? Kijk dan eens bij onze reeks "De groeten uit"-postkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.