Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Groeten uit Nederland

Nederlandse vakantiekaart maken

Vanuit Nederland een mooie vakantiekaart of een postkaartje verzenden is supergemakkelijk. Met de kaartenmaker gaat het heel snel. Volg gewoon de drie stappen op en jouweigen vakantiekaartje is klaar. Selecteer een kaartje uit ons ruime assortiment Nederlandse vakantiekaarten, of ontwerp zelf een kaartje om te sturen. Met een eigen foto kun je je kaartje personaliseren. Het is natuurlijk pas af als je er ook nog een tekst en wat versieringen aan toegevoegd hebt. Als je wat creatief aangelegd bent, heb je daar zeker veel plezier aan. Maar ontbreekt het je aan inspiratie, dan hebben we een hulpmiddel voor je. We hebben een reeks leuke teksten voor op een vakantiekaart samengebracht in onze galerij. Neem eens een kijkje in ons aanbod en kies er een uit.

Verloopt het treffen van de reisvoorbereidingen niet zoals gepland? Dan hebben we voor jou een kampeerchecklist voor als je in Nederland gaat kamperen. Bekijk de lijst en vink af wat je al in je koffer gestoken hebt.

Op vakantie en zin om iedereen een “de groeten doen uit”-kaart te sturen? Kijk dan eens bij onze reeks "De groeten uit"-postkaarten.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11402 beoordelingen