Ga naar de inhoudGa naar het filter

Groeten uit België

België is ook een mooi land om op vakantie te gaan. Waarom zou je vanuit Dinant of Brugge ook geen kaartje naar de familie of de vrienden sturen? Een postkaartje versturen via ons gaat heel gemakkelijk. Als je wat meer tijd hebt kan je ze zelfs personaliseren met een foto uit je eigen fotobestanden. Te druk met genieten? Dan pik je gewoon een postkaart uit ons ruime aanbod in de galerij.

Belgische postkaarten maken

In België op vakantie en toch een kaartje willen sturen? Dat is niet moeilijk in elk geval. In drie gemakkelijke stappen stel je snel jouw persoonlijke postkaartje samen. Selecteer een kaart uit de galerij met Belgische vakantiekaarten, of maak een eigen kaart aan en personaliseer ze zelf. Voeg  foto's toe, en eventueel eigen teksten en versier met grappige figuurtjes en kaders. Bij het atomium of het standbeeld van Manneken Pis haal je wat gekke toeren uit en je trekt er een foto van. Met je telefoon, iPad of computer log je in op je account op onze website en je maakt snel je Belgische postkaart aan in de kaartenmaker. Direct klaar en bovendien doen we jouw postkaart dezelfde dag nog op de post.

Ga je  kamperen? Vergeet je zorgen en gebruik onze handige checklist om af te vinken voor je vertrekt.

Laat je inspireren door onze teksten voor postkaarten? Bekijk onze vakantieteksten

Onze "De groeten uit"-postkaarten al eens bekeken? Wij bieden voor zo goed als elke vakantiebestemming een postkaart aan. Naar het buitenland op vakantie? Kijk in onze galerij. Jouw vakantiebestemming zit er zeker bij.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.