Ga naar de inhoudGa naar het filter

Groeten uit Italië

Is Italië je favoriete vakantiebestemming? Dan wil je waarschijnlijk een vakantiekaartje of postkaartje verzenden vanuit Italië. Een goed idee! Maak er eentje met een eigen foto op of selecteer een kaart uit ons assortiment vakantiekaarten.

Italiaanse vakantiekaart maken

Heel moeilijk is het niet om vanuit Italië een leuke vakantiekaart aan te maken en te versturen. Het is in een wip klaar. Volg de drie  stappen in de kaartenmaker op en je eigen vakantiekaartje is af. Begin met te beslissen of je zelf een foto wilt toevoegen. Misschien wil je eerder een kaart kiezen uit ons aanbod? Je kiest er één uit onze Italiaanse vakantiekaarten zodat je niets meer zelf moet doen. Of kies gewoon een standaard vakantiekaart uit ons aanbod en zet er je naam op. Meer hoeft er niet te gebeuren. Wil je de tekst toch nog wat verbeteren, dan neem je een kijkje op onze pagina met teksten voor een vakantiekaart.  

Is kamperen iets voor jou, maar vergeet je wel eens wat dingen mee te nemen? Dan hebben wij de perfecte kampeerchecklist. Op deze lijst kun je afvinken wat je al in je reiskoffer hebt opgeborgen. Zo wordt kamperen toch nog een leuke belevenis. 

Staat wat je zoekt hier niet bij? Surf dan eens naar onze vakantiekaarten voor andere bestemmingen. Je vindt het land waar je naartoe gaat zeker tussen ons aanbod. Typ de naam van het vakantieland in ons zoekveld bovenaan en kijk tussen onze leuke vakantiekaarten naar jouw ideale vakantiekaartjes.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.