Ga naar de inhoudGa naar het filter

Groeten uit Duitsland

Op vakantie naar Duitsland? Verzend op een eenvoudige en snelle manier je postkaartjes vanuit Duitsland. Maak een vakantiekaartje met een groet erop aan in de kaartenmaker en gebruik daarbij een eigen foto. Ofwel kan je een toepasselijke kaart uitzoeken in onze galerij. Er zit zeker iets bij dat je mooi vindt. 

Duitse vakantiekaart maken

Heel moeilijk is het niet om vanuit Duitsland een mooie vakantiekaart of postkaart te sturen. We hebben een kaartenmaker ontworpen en daarmee maak je in drie gemakkelijke stappen een eigen postkaartje of vakantiekaartje.  Hoe gaat dat in zijn werk? Je selecteert een kaartje uit ons aanbod Duitse vakantiekaarten, of je ontwerpt je eigen kaart volledig zelf. Je kan dan foto’s toevoegen, maar ook teksten en versieringen. Als je niet goed weet wat je gaat schrijven, dan kan je inspiratie opdoen op de pagina met vakantieteksten.

Moet je nog voorbereidingen treffen voor de vakantie naar Duitsland? Voor kampeerders hebben wij een checklist die je kan afvinken als je in Duitslang gaat kamperen. 

We hebben trouwens ook “De groeten uit”-postkaarten waaruit je kan kiezen. Ben je nieuwsgierig? Ga daar dan eens kijken. Ook voor andere bestemmingen dan Duitsland kan je daar een mooie vakantiekaart of postkaart vinden.  

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.