Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Leuke teksten vakantiekaart

Ga je op vakantie en wil je een kaartje sturen naar de thuisblijvers? Je wil dan wel een leuke tekst op het kaartje zetten natuurlijk. Wij hebben daarom een aantal leuke teksten voor vakantiekaarten op een rijtje gezet.

Eerste vakantiekaart gratis

Autovakantie

Vakantie kent geen tijd, Als je met je auto wegrijdt. Op zoek naar nieuwe avonturen, deze vakantie mag voor altijd duren.

Gezellig kamperen

Wij zijn gezellig aan het kamperen. Vandaar dat wij de weergoden eren. Gaspitje mee en lekker primitief. De camping is ons al jaren lief!

Groeten uit Frankrijk of België (Wallonië)

Salutations de LA FRANCE/LA BELGIQUE/PLAATSNAAM

Groeten uit Spanje

Saludos desde ESPAÑA/PLAATSNAAM

Nooit meer weg

De zon schijnt hier als nooit tevoren, aan dit land heb ik mijn hart verloren. De zilte zee, het gouden zand, ik wil nooit meer weg uit dit land!

Slecht vakantieweer

Ja, we vertrokken vanuit de regen en oké, ook hier zit het weer wat tegen. Maar in onze gedachten schijnt toch de zon, we zijn op vakantie, wat betekent dat het slechter kon!

Vliegen

Kriebels in je buik, we stijgen langzaam op. Steden worden stipjes, een bos verandert in een struik. Dan zijn we voorbij de wolken. En later... in verre oorden.

Zonsondergang

De zon weerkaatst op de zee, een kind speelt op het strand, we lopen hand in hand, met de zonsondergang mee.

Vakantie te gek

Even een levensteken, van ons uit 't buitenland. Wees maar gerust, geen zonnesteek, beenbreuk of lekke band! Het is hier echt genieten. De rust en ook de plek. En dan het zonnetje er bij … Het is hier echt te gek! (Maria Riksten-Brouwer)

Backpacken

Als een ware nomade reis ik van plek naar plek, het is hier geweldig, tot ik weer verder trek. Overal doe ik indrukken op, herinneringen worden gemaakt. Met een backpack op je rug is de wereld voor even volmaakt.

Groeten uit Duitsland

Grüße aus DEUTSCHLAND/PLAATSNAAM

Groeten uit Italië

Saluti di ITALIA/PLAATSNAAM

Het is vakantie

We zijn vroeg in de ochtend vertrokken, stapels kleren, schone sokken. Op de tolweg moeten dokken, maar nu stoppen alle klokken: Het is vakantie.

Ons kleine canvas-paradijs

Uitslapen is er door de hitte dan misschien niet bij, maar met onze tent op vakantie voelen we ons pas echt vrij! Groeten vanuit ons kleine canvas-paradijs, we blijven nog wel eventjes op reis.

Vakantie

Vanaf deze prachtige plek moet ik toch even aan je denken. Hopelijk zien we elkaar snel weer.

Voor de eerste keer vliegen

Op vakantie met het vliegtuig, voor de eerste keer best eng. Dus toen we landden klonk gejuich, en nu genieten van de zon, en dit kaartje dat deze blije boodschap brengt!

Met vakantie

Samen heerlijk met vakantie. Zoals altijd weer een feest. Genieten van de zon, het eten, maar van de rust toch wel het meest! (Maria Riksten-Brouwer)

Een groet van ons

Omdat je 't altijd graag wilt weten, de reis, 't hotel, hoe is het eten? het is weer net als vorig jaar: Alles prima voorelkaar! (Maria Riksten-Brouwer)

Genieten op de camping

Op de camping ben je één met de natuur, en heb je nog eens contact met je buur. Daarom kamperen wij ook weer dit jaar, Wij genieten, zonder gemaar!

Groeten uit Engeland

Greetings from ENGLAND/PLAATSNAAM

Groeten uit Nederland of België (Vlaanderen)

Groeten uit NEDERLAND/BELGIË/PLAATSNAAM

Met het hoofd in de wolken

Met het hoofd in de wolken Vertrokken wij naar warme oorden Om onze gevoelens te vertolken Hebben wij maar weinig woorden

Rondreis

Zoveel nieuwe indrukken, zoveel verschillende plaatsen. Ik zie hier elke dag weer andere straten. De gedachte aan thuis is toch niet te misplaatsen, met hoeveel leuke nieuwe mensen ik ook zal praten. Als ik weer terug ben, zullen gedachten aan deze reis me nooit verlaten.

Vakantieweer

Toen we uit Nederland vertrokken, het regenpak nog aan en wit als papier. Hadden we slechts kunnen hopen, dat het weer zo prachtig was als hier.

Zon en zwemmen

Waar we in Nederland door de regen wel konden zwemmen, zwemmen we hier lekker in de blauwe zee. Waar we in Nederland de zon alleen kenden van horen zeggen, pakken we hier een lekker bruin kleurtje mee.

Vakantie

Even een kaartje vanaf deze plek. We genieten van onze vakantie-stek! En hoewel we soms even denken aan: 'thuis …' voorlopig gaan we nog niet naar huis! (Maria Riksten-Brouwer)

Vakantiegedicht

Hallo achterblijvers! We genieten van deze mooie reis. De natuur, het weer, gewoon onwijs! Een goed hotel, er is veel te ontdekken, echt, één van onze mooiste plekken! (Maria Riksten-Brouwer)

Maak eenvoudig je vakantiekaart vanuit je luie stoel

Welkom thuis kaart met Nederland en huisje
Groetjes uit Molenwaard
Vakantiekaart 2 foto's gouden confetti
Vrolijke vakantiekaart ‘Veel plezier op kamp’ tas
Fien & Teun Groetjes uit Molenwaard
Groetjes uit Molenwaard fotokaart
Vakantiekaart met 4 foto's en een strand achtergrond
Vakantiegroetjes collage met 7 foto's
Welkom terug met wereldkaart en foto's
Stijlvolle vakantiekaart collage schelpen watercolour blauw
Fien & Teun zonnige vakantie groetjes
Trendy vakantiekaart ‘Groetjes uit’ zonnebril goud zon foto
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 22.273 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.