Ga naar de inhoudGa naar het filter

Groeten uit Aruba

Verstuur via Kaartje2go je vakantiekaartjes vanuit Aruba, snel en eenvoudig! Stuur een vakantiegroet met je eigen foto of kies een leuke kaart uit onze collectie.

Arubaanse vakantiekaart maken

Een leuke vakantiekaart vanuit Aruba sturen is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. In drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen vakantiekaartje. Je hoeft op vakantie je natuurlijk nergens druk om te maken. Wij helpen je daarom ook met andere voorbereidingen met onze checklist.

Kies een kaart uit onze hele leuke collectie Arubaanse vakantiekaarten, maar je kunt jouw kaart ook helemaal zelf ontwerpen. Zo kun je zelf foto's toevoegen, je eigen teksten plaatsen en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. Stuur bijvoorbeeld een kaartje met een eigen foto van je eigen kinderen die aan het spelen zijn op het strand. Weet je niet zo goed wat je op de kaart moet schrijven? Kijk dan even bij deze leuke teksten voor op een vakantiekaart. 

Ook voor als je op vakantie gaat naar een ander land, hebben we hele leuke vakantiekaarten. Ben je op vakantie en wil je een leuke ansichtkaart sturen? Kijk dan eens bij onze ansichtkaarten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.