Ga naar de inhoudGa naar het filter

Groeten uit Frankrijk

Met vakantie naar Frankrijk? Vakantiekaartjes of postkaartjes versturen vanuit Frankrijk is  absoluut niet moeilijk en het gaat heel snel. Ofwel maak je er eentje zelf met een eigen foto, ofwel kies je er een uit onze galerij.

Franse vakantiekaart maken

Stuur eens een vakantiegroet vanuit Frankrijk. Dat is niet moeilijk en het thuisfront kan dat zeker waarderen.  Met de kaartenmaker maak je in drie gemakkelijk stappen je kaart aan. Selecteer een kaart uit ons mooie aanbod aan Franse vakantiekaarten, of personaliseer een kaart volledig zelf. Je kunt bijvoorbeeld ook foto’s toevoegen en er teksten inzetten. Je werkt het af met versieringen, zoals  grappige figuurtjes en kaders. Mis je nog een tekst en heb je zelf geen inspiratie? Dan bekijk je snel de mooie teksten op de pagina met vakantieteksten. Daar vindt je een hele reeks met teksten die op een vakantiekaart of postkaart kunnen worden gebruikt.

Wie gaat kamperen kan ook gebruik maken van onze handige checklist voor een kampeervakantie. 

Als je hier niet vind waar je naar zoekt dan raden we je aan eens naar onze andere vakantiekaarten te gaan kijken. We hebben ook nog andere postkaartjes. Je vindt ze in ons aanbod postkaarten. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.