Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging examenfeest

Na weken blokken, oefentoetsen maken en weinig slapen is het eindelijk zover: het telefoontje met het goede nieuws. GESLAAGD! Wat ontzettend knap. Tijd om de vlag uit te hangen en een fles champagne te poppen. Je hebt er hard voor gewerkt dus een geslaagd feestje is meer dan verdiend. Bekijk onze uitnodigingen en nodig vrienden en klasgenoten uit voor je afstudeerfeest.

  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Hoera, geslaagd! Bekijk onze afstudeerfeest uitnodigingen

Ben je van plan om een examenfeest te geven? Vergeet dan niet om een leuke uitnodiging te versturen. Zo komt iedereen alvast in de stemming voor deze knalfuif. Er zijn genoeg geslaagde uitnodigingen om uit te kiezen. Bij Kaartje2go vind je namelijk de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Duik in de collectie en ga op zoek naar je favoriet. Met behulp van ons handige filtermenu vind je snel een kaartje dat aan al je wensen voldoet. Filter bijvoorbeeld op stijl, thema of kleur.

🎓 Tip: Kies voor een uitnodiging in het thema van je afstudeerfeest. Nog geen thema? Kies dan voor Later als ik groot ben en ga verkleed als je toekomstige studie of baan. 

Zelf een geslaagde uitnodiging maken

Bij Kaartje2go maak je zelf eenvoudig een supervette uitnodiging voor je afstudeerfeest. Zelfs als je een onvoldoende hebt gehaald voor tekenen of beeldende kunst. Kies je favoriete geslaagd uitnodiging en klik op ‘Kaart bewerken’. Je kunt ook starten met een blanco kaart. Voeg vervolgens feestelijke figuren en kaders toe. Een foto doet het ook altijd goed! Maak bijvoorbeeld een collage met leuke foto’s uit je middelbare school- of studententijd. Of ga voor een foto waarop je een afstudeerhoed in de lucht gooit of een confettikanon knalt. Schrijf tot slot een uitnodigende tekst en belangrijke informatie in de kaart, zoals de datum en locatie. 

🎓 Leuk idee: Zet een linkje naar de playlist voor het afstudeerfeest in de uitnodiging. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete liedjes toevoegen aan de lijst. 

Welke tekst zet je op de uitnodiging voor een examenfeest? 

Ben je een examenfeest uitnodiging aan het maken, maar vind je het lastig om te bepalen wat je precies op de kaart moet vermelden? We helpen je graag! Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar en wanneer je het feest houdt. Schrijf ook de begin- en eindtijd op de geslaagd uitnodiging. Vermeld de eventuele dresscode en laat gasten weten hoe ze zich moeten afmelden. Zo kun je genoeg hapjes en drankjes in huis halen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.