Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging housewarming

Ben je verhuisd of heb je je paleisje opnieuw ingericht? Nodig dan je vrienden en familie uit voor een gezellige housewarming. De housewarming uitnodigingen kun je zelf online maken in onze kaartmaker. Bovendien kun je kiezen voor een gratis proefdruk. Zo weet je zeker dat je uitnodigingen van topkwaliteit zijn!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Housewarming uitnodigingen maken

De uitnodiging voor je housewarming kun je heel eenvoudig zelf maken. Kies één van de leuke uitnodigingskaartjes uit de collectie of ontwerp je eigen kaart. 

Leuke trends en stijlen

Heb je al een idee wat voor housewarming uitnodiging je wil bestellen? Bij Kaartje2go is de keuze reuze. Kies bijvoorbeeld voor een gave goudlook, botanische stijl of een grappig kaartje. We verzamelen ook de nieuwste uitnodigingen trends voor je, zo weet je zeker dat je een hip kaartje verstuurt. Ontdek het allemaal in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Bekijk voor meer inspiratie ook de familiedag uitnodigingen of de inhaalfeestje uitnodigingen.

Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Je kunt ook makkelijk online je adresboek beheren en alvast een kaartje inplannen. Daarnaast profiteer je van extra kortingen. Het grootste voordeel is misschien wel de gratis proefdruk. Zo weet je namelijk zeker dat je de leukste housewarming uitnodiging verstuurt. Dit feestje kan niet meer mis gaan! 

Zelf een housewarming uitnodiging ontwerpen

Start met een blanco kaart en leef je helemaal uit in de kaartmaker. Of bewerk een bestaand kaartje uit de galerij, zo maak je het jezelf nog makkelijker. Je kan de kaarten volledig aanpassen: de tekstkleur, tekst, achtergrond en het lettertype kun je allemaal bewerken. Daarnaast zijn er veel leuke elementen toe te voegen: je eigen foto’s, figuren, fotokaders en achtergronden. Zo is het een feestje om je eigen housewarming uitnodiging te maken. 

Originele foto ideeën voor een housewarming kaartje

  1. Voeg een foto toe van jullie zelf in kluskleren of verhuiskleren. Voor het leukste resultaat: kies een lekker gekke foto uit.
  2. Verbouwing achter de rug? Plaats een voor en na foto op de kaart om het resultaat zichtbaar te maken.
  3. Hou iedereen in spanning door alleen een foto van voor de verbouwing of verhuizing te laten zien. Gegarandeerd dat iedereen wil weten hoe jouw nieuwe stulpje eruitziet. 
  4. Maak een leuke uitnodiging met fotocollage en voeg foto’s toe van belangrijke momenten tijdens de verbouwing. Dit is ook leuk als er een nieuw huis voor je is gebouwd.
  5. Maak een afbeelding met de route van je oude woning naar je nieuwe stek. De route kun je leuk als achtergrond toevoegen.

Veelgestelde vragen over housewarming uitnodigingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.