Housewarming uitnodiging

Uitnodiging housewarming

Versier de housewarming-uitnodiging  met een funny tekst of figuurtjes en misschien zelfs met een kader. Niet zo’n creatieve vogel? Wij hebben speciaal een heleboel uitnodigingen ontworpen die je direct kan gebruiken. Wil je de kaarten zelf op de post doen? Kies er dan voor om ze als pakketje bij je thuis te laten afleveren. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van je  eigen adressenlijst, zodat wij de uitnodigingen direct voor je kunnen versturen.

Voor elke gelegenheid maak je een uitnodiging heel gemakkelijk zelf. 

De uitnodiging voor de housewarming kan je heel eenvoudig zelf maken. Kies één van de leuke uitnodigingskaartjes uit de collectie van housewarming uitnodigingen of ontwerp je eigen kaart. Je kan de kaarten volledig aanpassen: de tekstkleur, tekst, achtergrond en het lettertype kun je allemaal bewerken. Daarnaast kun je zelf veel leuke elementen toevoegen: je eigen foto’s, figuren, fotokaders en achtergronden. Met veel plezier maak je zo je eigen housewarming uitnodiging.

Originele foto ideeën voor een housewarming kaartje

 1. Voeg een foto toe van jullie zelf in kluskleren of verhuiskleren. Voor het leukste resultaat: kies een lekker gekke foto uit.
 2. Verbouwing achter de rug? Plaats een voor en een na foto op de kaart om het resultaat zichtbaar te maken.
 3. Hou iedereen in spanning door alleen een foto van voor de verbouwing of verhuizing te laten zien. Gegarandeerd dat iedereen wil weten hoe jouw nieuwe stulpje eruitziet. 
 4. Maak een leuke uitnodiging met fotocollage en voeg foto’s toe van belangrijke momenten tijdens de verbouwing. Dit is ook leuk als er een nieuw huis voor je is gebouwd.
 5. Maak een afbeelding met de route van je oude, naar je nieuwe woning. De route kun je leuk als achtergrond toevoegen.

Housewarming

Is je huis verbouwd? Gaan jullie samenwonen? Of kom je net uit een verhuizing? Vier samen met familie en vrienden een housewarming. Bij de housewarming laat je jouw ‘nieuwe thuis’ aan alle bekenden zien onder het genot van een hapje en een drankje. Maak nu de uitnodigingen voor de housewarming en nodig jouw gasten uit om je huis te showen.

Originele housewarming party tips

De datum is gekozen en de uitnodigingen zijn besteld en verstuurd. Nu is het tijd om de housewarming voor te bereiden. We hebben een paar tips voor je om er een geslaagd feestje van te maken. 

 • Kies een geschikte datum uit zodat zoveel mogelijk bekenden aanwezig kunnen zijn. Zo voorkom je dat je elke week een kleine housewarming geeft.
 • Zorg voor voldoende hapjes en drankjes.
 • Nemen gasten hun kinderen mee? Zorg dan voor een apart speelhoekje, zodat ze rustig kunnen spelen.
 • Liever geen kinderen erbij? Vier de housewarming ‘s avonds met een gezellige borrel.
 • Natuurlijk wil iedereen jouw nieuwe huis zien. Zorg er bij de rondleiding voor dat alle kamers opgeruimd zijn. Vieze sokken horen niet thuis op een housewarming.
 • Combineer de housewarming met de uitnodiging voor een verjaardag...
 • ...of maak van de housewarming uitnodiging een verhuiskaart.
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.344 beoordelingen