Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging bloemen

Geef het leven fleur met een bloemen uitnodiging! Iedereen wordt blij van bloemen. Ze komen dan ook op veel van onze uitnodigingen voor. Ook een uitnodiging met bloemen versturen? Kies een fleurige kaart uit onze collectie en pas hem naar wens aan in onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen met bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen staan er om bekend om vreugde te brengen. Dit maakt boeketten, bloemenkransen en wilde bloemen vrolijke versiering voor op een uitnodiging. In onze collectie vind je dan ook een heleboel uitnodigingen met bloemen terug. Je kunt eenvoudig filteren op de gelegenheid waarvoor jij een bloemenkaart wilt versturen. Ga bijvoorbeeld voor een housewarming uitnodigingjubileumkaart, uitnodiging voor een pensioenfeest of een trouwkaart met bloemen. En wist je dat elke bloem een eigen betekenis heeft? Zo staan rode rozen symbool voor liefde, hortensia’s voor dankbaarheid en blauw voor onsterfelijkheid. 

🌻 Wist je dat geboortebloemen iets zeggen over de maand waarin het kindje geboren is? Een kraamfeest of babyshower uitnodiging met bloemen is dan ook een superleuk idee. 

Bedank of feliciteer met bloemen op je kaart

Naast uitnodigingen met bloemen hebben onze designers ook bedankkaarten en verjaardagskaarten met planten, boeketten en bloemenvelden gemaakt. Ook zijn bloemen een graag geziene gast op bedankkaartjes voor bruiloften. 

🌻 Tip: Bekijk hier de leukste teksten voor op een bloemenuitnodiging

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.