Ga naar de inhoudGa naar het filter

Surprise party uitnodiging

Heeft iedereen zich verstopt? Staan de confettikanonnen op knallen? 3,2,1… SURPRISE 🎊! Een verrassingsfeest is onvergetelijk. Organiseer daarom zelf een surprise party voor je beste vriendin, partner of dochter en bestel de uitnodigingen bij Kaartje2go. Scroll door onze spetterende collectie en kies de leukste surprise party uitnodiging.

Voor elk verrassingsfeest een passende uitnodiging

Er zijn zoveel redenen om een verrassingsfeest te organiseren. Denk aan een verjaardag, jubileum of het behalen van een diploma. En een verrassingsfeest is natuurlijk niet compleet zonder de lievelingsmensen van de eregast. Onze ontwerpers hebben dan ook erg hun best gedaan om voor iedere gelegenheid een passende surprise party uitnodiging te maken. Met behulp van ons filtermenu vind je eenvoudig een kaartje dat bij het thema van het feestje past. 

🎉 Tip: We raden je aan om een extra uitnodiging te bestellen. Deze kun je na de verrassing aan het feestvarken meegeven, als herinnering voor later.

Zelf een surprise party uitnodiging maken: zo doe je dat! 

Naast dat je kunt kiezen voor een kaartje uit onze collectie, kun je ook zelf een surprise party uitnodiging maken. En een verrassingsfeest uitnodiging maken is bij Kaartje2go zo gepiept. Zo hou je weer wat extra tijd over om de hapjes, decoratie en muziek voor het feestje te regelen.  

  • Kies een kaart uit de collectie ‘Uitnodiging surprise party’ en klik op ‘Kaart bewerken’. Je kunt ook beginnen met een blanco- of fotokaart
  • Maak de surprise party uitnodiging extra feestelijk door figuren en kaders toe te voegen. Of zet het feestbeest in het zonnetje door een foto van hem of haar op de kaart te plaatsen. 
  •  Schrijf een leuke tekst op de uitnodiging. Vergeet niet te vermelden dat het een verrassingsfeest is, zodat niemand zich verspreekt. 
  • Tevreden? Bestel een proefdruk of plaats de definitieve bestelling. 

🎉 Tip: Een verrassingsfeestje is een mooie reden om eens goed uit te pakken. Neem daarom eens een kijkje bij onze extra’s. Hiermee maak je de surprise party uitnodiging nóg feestelijker. 

Welke tekst zet ik op een surprise party uitnodiging? 

De verrassingsfeest uitnodiging is natuurlijk niet compleet zonder tekst. Allereerst is het handig om de datum en locatie te vermelden. Zo weet je zeker dat alle gasten op de juiste locatie zijn voor de grote verrassing. Heeft de surprise party een thema? Dan is het goed om dit ook in de tekst van de verrassingsfeest uitnodiging te verwerken. Geef tot slot duidelijk aan dat het feestje geheim is en dat er met niemand over gepraat mag worden. Het zou zonde zijn als iemand zich verspreekt.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.