Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging high tea

Houd je binnenkort een High Tea? Nodig dan je vriendinnen, vrienden en/of familie uit met een klassevolle uitnodiging. Je maakt heel gemakkelijk een persoonlijke High Tea-uitnodiging door een van onze speciaal daarvoor ontworpen High Tea-uitnodigingen te kiezen. Succes gegarandeerd!

Vier het met een high tea

Tijdens een high tea kun je onder het genot van heerlijke hapjes eens lekker bijkletsen en verhalen delen. Het is een hele knusse en gezellige beleving en eigenlijk geschikt voor elk soort feestje. Een high tea is geschikt voor het vieren van een verjaardagsfeest, huwelijksjubileum, babyshower of pensioen. Maar natuurlijk kun je ook zomaar een high tea organiseren. Gewoon om je vriendinnen weer eens te spreken onder het genot van een drankje.

High tea uitnodiging zelf maken

Heb je een locatie, een datum, een tijd en een gastenlijst? Dan is het tijd om de high tea uitnodiging te maken. Begin je zoektocht in de galerij. Daar vind je hippe, stijlvolle, grappige en vrolijke kaartjes. Heb je zelf een ontwerp in gedachten of wil je een uitnodiging met eigen foto maken? Begin dan met een blanco kaart. Voeg vervolgens in de kaartmaker leuke figuren, kaders, foto’s en teksten toe. We weten zeker dat je met zo’n persoonlijke high tea uitnodiging leuke reacties zal ontvangen en dat je gasten graag aanwezig zijn om met jou te smullen.

Wat zet je op de uitnodiging?

Wat je op de high tea uitnodigingskaart zet, is helemaal aan jou. Toch geven we je graag wat handige tips voor informatie die eigenlijk niet mag ontbreken. Zet op de kaart:

  • Waarom je de high tea geeft
  • Waar je het viert
  • Wanneer je het viert
  • Of er nog iets van de gasten verwacht wordt (bijv. hapjes meenemen)

Ben je op zoek naar een leuke tekst voor op je uitnodiging? Kijk dan eens bij onze uitnodiging teksten.

High tea uitnodigingen versturen

Het versturen van de high tea uitnodigingen hebben we zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Zie je jouw vrienden en vriendinnen vaak? Bestel dan een pakketje, laat de kaarten thuisbezorgen en breng ze zelf langs. Je kan de kaarten ook door ons rechtstreeks naar de ontvanger laten versturen. Upload je gastenlijst, plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat de high tea uitnodigingen bij je gasten worden bezorgd. Bestel je voor 20:00 uur, dan versturen we de kaarten nog dezelfde werkdag. Zo weet je zeker dat je high tea een succes wordt!

Tips voor een gezellige high tea

Wij geven je een paar handige tips om een geslaagde high tea organiseren. Zo zorg jij ervoor dat het gezellig wordt:

Bedenk: ga ik de high tea thuis vieren of in een restaurant? 

Het voordeel van de high tea thuis vieren is dat je veel invloed hebt op de hapjes en de sfeer, maar je moet wel alles zelf regelen. Een restaurant is iets duurder, maar je kan wel de hele middag lekker ontspannen. Wil je zeker weten dat het restaurant alle hapjes heeft die jij lekker vindt? Doe dan stiekem een proeverij voor de echte high tea.

Tips voor thuis: 

  • Zorg voor een gezellige aankleding.
  • Zorg dat hapjes en drankjes van tevoren klaarstaan.
  • Vraag hulp bij het uitserveren, zodat je er zoveel mogelijk bij kan zijn.

Tips voor een restaurant:

  • Reserveer op tijd.
  • Vraag om een gezellige zitplek.
  • Zorg dat dieetwensen en allergieën goed overkomen.

Ook niet vergeten:
Een high tea draait om gezelligheid, maar ook vooral om de lekkere hapjes en drankjes. Hou rekening met dieetwensen en allergieën van je vriendinnen (vraag op de uitnodiging of ze dit willen doorgeven). Nog beter: vraag wat hun lievelingshapjes zijn. Gegarandeerd dat de high tea geslaagd is. Wil je graag samen bakken of heb je niet zo’n groot budget, dan kun je ook vragen of iedereen zijn favoriete hapjes meeneemt. 

Samen met vrienden of familie een feestje vieren kan op veel verschillende manieren. Hou je niet van zoetigheid maar wel van een hapje eten? Nodig dan je dierbaren uit voor een gezellig etentje. Een borrel is ook een leuke manier om een gelegenheid te vieren.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.